Hoofdpijn oplossen door meer rust in het hoofd

Merk je als deskundige in de zorg dat wachtkamers vol raken, terwijl de wachtlijsten langer worden? Zoek je een oplossing die stress en hoofdpijn al na één consult voorkomt of oplost? 

De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is een krachtige tool waarmee je zorgvrager binnen een handomdraai weer op de rit is. Zodat met een opgeruimd hoofd er weer focus, zelfvertrouwen en plezier is, dankzij de hulp van de zorgverlener.

“Veel te laat ontdekt. Het werkt”

Veel te laat ontdekt. Stress had bij veel cliënten voorkomen kunnen worden. Leuk detail, de volgende dag was mijn client ook aan het tekenen. Het werkt.

Hanneke de GraafHanneke de Graaf, Re-integratiecoach
ervaringen matrixmethode

 Chaos in het hoofd opruimen

In deze 24/7 maatschappij is er een toename van mensen met een vol hoofd. Doordat er meer wordt verwacht, wordt de druk steeds hoger. Spreekkamers raken overvol, wachtlijsten zijn lang, zorgverleners raken overbelast en mensen klagen over het ontstaan van stress.

Langdurige gesprekken met zorgvragers blijken niet te helpen, de stress en het volle hoofd blijft. Mensen hebben een vol hoofd, waardoor stress, maar ook lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, rugpijn veroorzaakt worden.

Ontzorg je zorgvrager door rust in het hoofd

Zorg dat de persoon zelf een manier bedenken om onderwerpen in het eigen hoofd een plek te geven. Op deze manier wordt informatie weer onthouden en teruggevonden op de eigen manier. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

Door de rust in het hoofd die daardoor ontstaat, is stress verleden tijd. De zorgvrager heeft zelf gereedschap om het probleem op te lossen, het is zijn/haar oplossing. Jij als deskundige in de zorg stelt de vragen, de persoon doet het werk. Een zorg minder voor elk individu in een handomdraai.

Onzeker iemand?

Na het lezen van het digiboek (gratis) zijn mentale problemen een zorg minder.

Digiboek MatriXmethode voor professionals in de GGZ

Al méér dan 17.348 keer gedownload

Rust in het hoofd krijgen

Bekijk hoe de zorgvrager rust en structuur in het hoofd krijgt op de eigen manier.

Meeer oplossingen bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“Hoofd opruimen was hard nodig, heerlijk”

Nu weet ik hoe ik mijn hoofd kan opruimen. Heerlijk! Het was hard nodig. Ik mag het nu weer doorgeven.
Vorige week kwam een meisje met erge buikpijn. Na toepassing van de MatriXmethode, ging ze blij en zonder buikpijn naar huis! En zo zie ik nogal wat goede resultaten. Ben dankbaar voor deze MatriXmethode.

“Ik heb weer plezier in mijn leven”

Ik vind de MatriXmethode een heel erg goede methode! Ik ben er erg van opgeknapt! Ik was altijd heel druk in mijn hoofd en sinds ik de MatriXmethode ken is er zoveel rust in mijn hoofd, waardoor ik weer veel meer plezier in mijn leven heb. Ik word er vrolijk van, ik slaap beter, dus ik kan het iedereen aanraden, die drukte in zijn hoofd heeft.

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten voor meer rust in de zorg.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Krijg alle tools om gedoe tussen de oren op te lossen.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Na het gesprek aan met Ingrid Stoop is het probleem opgelost.