Resultaten te mooi om waar te zijn? Ondanks de drukte zijn we bereikbaar: +31 (0)74 376 4877 | 09.30 – 12.30 uur |info@matrixmethode.nl
Workshops2018-04-09T20:40:14+00:00

Volg een workshop voor meer rust in het hoofd

Elke dag moet je zoveel doen en over van alles en nog wat nadenken. Morgen weer. Het maakt niet uit of je een leerling, ouder of medewerker bent: een vol hoofd heb je als je niet handig je eigen brein hebt ingericht. Als nieuwe informatie ‘er niet meer bij kan’, heb je daar last van. En ook mensen in je omgeving – zoals je collega’s, familie, vrienden – merkt dat. Je wordt sneller boos of geïrriteerd en je zoekt allerlei manieren om het te vermeiden.

Al binnen één dagdeel heb je met meer rust, zelfvertrouwen en plezier door een opgeruimd hoofd. Volg een workshop ‘Hoofd Opruimen’ bij één van de gekwalificeerde MatriXpartners in jou buurt die zijn opgeleid door pionier van de MatriXmethode: Ingrid Stoop!

workshop leerproblemen oplossen door een opgeruimd hoofd voor de leerling

Leer razend snel samen met je kind hoe het handiger kan leren en meer rust in het hoofd krijgt. Volg deze workshop voor meer rust in het hoofd en krijg betere leerresultaten. Ook worden  (meer leer)problemen preventief voorkomen.

Bekijk deze workshop voor ouders
leerling voortgezet onderwijs en een vol hoofd

Handiger leren en meer rust in jouw hoofd voor betere cijfers. Met een handige manier en een opgeruimd hoofd ga je handiger leren, krijg jij betere leerresultaten en wordt leren zelfs weer leuk!

Bekijk deze workshop voor leerling voortgezet onderwijs
Beter presteren op school

Een opgeruimd hoofd voor meer rust, focus en structuur in het hoofd. Krijg meer veerkracht en verbeter je prestaties, zowel privé als zakelijk op je werk.

Bekijk deze workshop voor betere teamprestaties
Meer rust en overzicht in het hoofd voor managers

Een opgeruimd hoofd voor jou, ondanks je drukke baan. Krijg voor meer rust, focus en structuur in het hoofd. En krijg daarmee voor meer veerkracht, zowel privé als zakelijk op je werk.

Bekijk deze workshop voor managers

Volg een online training

Op het MatriXleerplein kunnen leerlingen, ouders, grootouders, onderwijzers en/of medewerkers in organisaties online trainingen volgen. Deze zijn gebaseerd op de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het is een simpele, zeer effectieve manier om concentratiestoornissen, leerproblemen, leesproblemen en/of een vol hoofd op te lossen en te voorkomen.

Alle online trainingen kun je gewoon volgen achter je pc, waar en wanneer je wilt.

Online leerproblemen oplossen en het hoofd opruimen

Snel van een mentaal probleem af?

Vraag een coaching aan (op locaties of telefonisch) met Ingrid Stoop.

Coaching aanvragen

Eerst meer informatie?

Digiboek gratis downloaden: Onderwijs, Hulpverlening, Zorg, Organisatie of Ouders

Digiboek gratis downloaden