Workshop 1 dagdeel – Een opgeruimd hoofd voor volwassenen

Word je soms wakker in de hoop dat je probleemloos op je vakantiebestemming aankomt of het familiebezoek één groot feest wordt? Maar merk je dat door de chaos in je hoofd de dag juist met stress, boosheid en onrust eindigt?
Dan is een opgeruimd hoofd wat je nodig hebt.

Al na één dagdeel heb jij weer een opgeruimd hoofd, waardoor je met zelfvertrouwen en een lach op je gezicht de dag doorkomt. Je voorkomt en lost stress op met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Op je eigen manier, zodat je dit privé en zakelijk kunt toepassen als dat nodig is.

Merk je ook dat er steeds meer op je bord komt, je meer informatie moet onthouden en je soms het overzicht verliest? Heb je daardoor minder focus in je werk, geniet je minder van je dagelijkse werkzaamheden en wil je boosheid voorkomen?

Blijven zitten zorgt vroeg of laat voor grotere problemen. Boosheid, stress, zelfvertrouwen verliezen, bang worden, geldzorgen krijgen. Dit zijn slechts enkele gevolgen die dit met zich mee kan brengen.

Meer rust, meer focus en meer plezier

Voor volwassen die op zoek zijn naar rust in het hoofd, meer overzicht op je werk of privé, meer grip op wat er allemaal in jouw hoofd gebeurd. ls je eenmaal weet hoe je hoofd werkt kun je voortaan ook de regie nemen. Met een opgeruimd hoofd wordt direct meer rust en focus ervaren. En dat voelt fijn. Eenmaal ervaren is aangeleerd. De volgende keer en alle keren daarna kun je dit dus zelf toepassen.

Het hoofd ‘opruimen’ is dan de oplossing!

Hoofd opruimen is een krachtig tool waarmee je je eigen strategie voor het organiseren van informatie in je hoofd ontdekt en ontwikkelt. In slechts in een workshop van één dagdeel wordt iedereen weer de regisseur van het eigen hoofd. 

Voor (jong) volwassen die op zoek zijn naar rust in het hoofd, meer overzicht op je werk of privé, meer grip op wat er allemaal in jouw hoofd gebeurd. Als je eenmaal weet hoe je hoofd werkt kun je voortaan ook de regie nemen. Met een opgeruimd hoofd wordt direct meer rust en focus ervaren. Als je eenmaal weet hoe het werkt, kun je dit altijd toepassen.

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens de workshop wordt duidelijk en concreet uitgelegd hoe de MatriXmethode werkt en hoe jij dit kunt toepassen op jouw informatie in het hoofd en op de processen om die informatie te verwerken. Een eigen, handige strategie wordt binnen enkele concrete stappen ontdekt. Het doel is het hoofd handiger indelen en het hoofd denkbeeldig op te ruimen. We gaan aan de slag aan de hand van een eigen tekening hoe je hoofd werkt. Dat is je wellicht nooit eerder gevraagd en misschien denk je wel “wat vaag” of “geen idee hoe dat bij werkt” maar dat is niet erg. Onder deskundige begeleiding van de workshop-gever ga jij ontdekken hoe je hoofd nu werkt en hoe het handiger zou kunnen zodat je er voor altijd plezier aan beleeft.

Deelnemen

Er zijn minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers waardoor er alle tijd en aandacht is om voor jou het resultaat zo optimaal mogelijk te krijgen.

De workshops worden door het hele land gegeven door gekwalificeerde partners van het MatriXmethode Instituut.  Zou je een workshop in je eigen plaats willen hebben, dan kun je contact opnemen met het MatriXmethode Instituut.

Praktische informatie

  • Aantal uren:

In ongeveer 3,5 uur krijg je alle kennis in de workshop.

  • Investering:

110 euro excl. btw (133 euro incl. btw).

DATUMS EN LOCATIES BEKIJKEN

Digiboek gratis downloaden

Verras het onderwijs. Los leerproblemen in een handomdraai op:

Gratis digiboek downloaden

Bekijk wat het andere mensen heeft opgeleverd:

Voor wie?

Voor elke volwassene die meer rust, structuur en plezier door een opgeruimd hoofd wil

Waarom deze training?

Het zijn hectische tijden. Er gebeurt steeds meer om ons heen en we moeten steeds meer moeite doen om ons te focussen. Veel mensen ervaren daardoor een vol hoofd. Vaak is dat het gevolg van een hoge werkdruk of een veranderende privésituatie en verlies aan focus. Vaak lijkt er op het eerste oog weinig aan de hand en kan je daarmee leven, maar toch uiten deze blokkades zich uiteindelijk bijna altijd in onzekerheid, stress, ongewenst gedrag, burnout, psychosomatische klachten, of zelfs trauma’s of PTSS. En zo lang de medewerker de blokkade(s) niet zelf opruimt, blijven de klachten bestaan of verergeren de symptomen. Doordat jezelf het eigen hoof opruimt, worden mentale problemen voorkomen en verbeteren de prestaties.

DATUMS EN LOCATIES BEKIJKEN

Wat leer en ervaar je tijdens de workshop?

Je ontwikkelt zelf een efficiëntere strategie waarmee informatie beter wordt onthouden en het hoofd wordt opgeruimd. Deze strategie is persoonlijk, eigen en past perfect bij ieder individu.

Je leert de specifieke stappen om een vol hoofd handiger in te delen naar een opgeruimd hoofd. Na het opruimen van het hoofd, is er meer ruimte om nieuwe informatie een plek te geven en voor altijd goed op te slaan.

Je ontdekt welke strategie je zelf – onbewust – gebruikt om informatie en ervaringen op te slaan en te verwerken. Dit is hoe jouw hoofd werkt! Je leert hoe je deze strategie aan kunt passen zodat je informatie handig onthoudt en weer terugvindt en je hoofd opgeruimd voelt.

Je leert hoe je met een zelfgemaakte strategie meer mentale problemen voorkomt en oplost. Met de eigen strategie sla je informatie op een handige manier op in een denkbeeldig – zelf bedacht – systeem, waardoor je informatie beter onthouden en terugvindt. Hiermee voorkom je het ontstaan van nieuwe problemen en los je bestaande problemen op.

Trainer

De 1-daagse wordt gegeven door de Gekwalificeerde Partners die zijn opgeleid door Ingrid Stoop

Data en tijd

Binnen ongeveer 3,5 uur krijg je alle kennis

Investering

De workshop is een investering van 110 euro excl. btw (133 euro incl. btw)
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch

DATUMS EN LOCATIES BEKIJKEN