Resultaten te mooi om waar te zijn? Bel ons op werkdagen: 074 376 4877 | 09.30 – 12.30 uur|info@matrixmethode.nl
Onderzoek Slachtoffers Vuurwerkramp Enschede 20002018-03-26T20:02:11+00:00

Gratis angst en trauma oplossen m.b.t. de de Vuurwerkramp in Enschede (zaterdag 13 mei 2000)

Een nare herinnering oplossen met de MatriXmethode

Staat de vuurwerkramp in 2000 nog als de dag van gisteren in je geheugen en heb je daar nu nog steeds last van? Denk je dat deze nare herinnering je voor altijd blijft achtervolgen?

Je hebt nu de unieke kans om deze nare herinnering voor altijd de baas te zijn!

Wat er precies is gebeurd en waarom je nog steeds last ervan hebt, hoef je niet te vertellen. Wel ga je zelf deze herinnering zo aanpakken zodat je er nooit meer last van hebt. Geheel kosteloos, door expertcoach op het gebied van blijvend oplossen van angsten en trauma’s: Ingrid Stoop. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch?

Het is heel belangrijk om te weten of de coaching daadwerkelijk heeft geholpen en het probleem echt is opgelost. We vragen daarom als tegenprestatie om enkele vragen te beantwoorden over de effectiviteit van de coaching.

Werkt het?

Bekijk de recente onderzoeksresultaten over het oplossen van angsten, trauma’s en PTSS met de MatriXmethode.

Onderzoeksresultaten

Onderzoeker

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksstudent Anne Boutkan van de Hogeschool Leiden (opleiding Toegepaste Psychologie)

Duur

In totaal duurt het intakegesprek met Anne, de coaching met Ingrid Stoop en het nagesprek ongeveer 90 minuten. Anne stelt 2 weken later een aantal korte vragen over de effectiviteit.

VOL = VOL

Er is plaats voor 24 mensen.
Wees er snel bij voor het krijgen van de gratis coaching. Na de inschrijving neemt Anne contact met je op voor het inplannen van de afspraak

Coaching

De laatste dag coaching is dinsdag 3 april. Daarna wordt het project afgerond.

De coaching vindt plaats in de praktijk van MatriXcoach Anneke Dusseljee van Hypno & Co (Voortsweg 204F1 in 7523 CK, Enschede)

Voorwaarden bekijken