Professional vinden die de MatiXmethode toepast

De honderden professionals die de MatriXmethode toepassen in onder andere heel Nederland, België, Engeland, de Antillen en Amerika. Als je een hulpvraag hebt, neem contact op met een professional in de buurt.

De MatriXprofessional staat voor je klaar voor:

  • Enkelvoudige angsten
  • Trauma’s
  • Stress/een vol hoofd
  • Onverklaarbare pijnklachten/(S)OLK/tinnitus
  • Onverwerkte emoties
  • Moeite met informatie onthouden

“Ik verbaas me nog iedere keer over het mooie resultaat”

Een jongen was tijdens zijn vakantiebaan in een winkel overvallen door een gewapende man. In twee sessies van een uur neutraliseerde hij 10 nare fragmenten waar hij NU nog zoveel last van had. Hij kon daarna weer beter slapen en zich weer concentreren. Zo zijn er nog veel mooi voorbeelden te noemen en verbaas ik me nog iedere keer over het mooie resultaat.

Ellen van Heugten, Eigenaar RESET bij Ellen en MatriXprofessional

Iedere MatriXprofessional heeft een hbo denk- en werkniveau . Zij houden hun kennis up-to-date door het volgen van de nascholing, intervisies en de jaarlijkse Mini-Masterproof. Zo blijven zij gecertificeerde en beloven wat we zeggen: krijg weer de regie over het eigen hoofd.

Vraag naar de geldigheid van het jaarlijkse certificaat om te controleren of de professional up-to-date is met de MatriXmethode.

Wat is de investering van een behandeling door professionals die de MatriXmethode toepassen?
Dat verschilt per persoon. Elk individu werkt onafhankelijk van het MatriXmethode Instituut en bepaalt zelf het tarief. Zeker is dat de hulp die wordt aangeboden goud waard is.

Hoe vind ik een professional?
Klik op de button hieronder en je vindt direct een professional die de MatriXmethode beheerst bij jou in de buurt. Klik vervolgens op een balletje voor meer informatie van die persoon.

 Wil je zekerheid? 

Ken je iemand die de MatriXmethode aanbiedt (op de site bijvoorbeeld) en wil je weten of hij of zij gecertificeerd is? En de laatste ontwikkelingen weet en daardoor gemachtigd is om je te helpen?
Stuur een mail naar info@matrixmethode.nl en wij controleren het in het MatriXregister.