Videomateriaal

Ontdek hoe op de eigen manier het hoofd is opgeruimd en stress wordt aangepakt. 

  • Ervaringen en resultaten van zorgvragers

Meer rust en focus in het hoofd levert elke zorgvrager veel op in minder tijd. Langdurige protocollen zijn niet meer nodig na het hoofd opruimen.

Let op:
1. De video’s worden geladen, dus wacht enkele seconden
2. Bekijk je op je mobiel? Wacht dan even een seconde om een nieuwe video te zien (‘swipen’ is wel mogelijk op de pc)

“Hoofd opruimen was hard nodig, heerlijk”

Nu weet ik hoe ik mijn hoofd kan opruimen. Heerlijk! Het was hard nodig. Ik mag het nu weer doorgeven. Vorige week kwam een meisje met erge buikpijn. Na toepassing van de MatriXmethode, ging ze blij en zonder buikpijn naar huis! En zo zie ik nogal wat goede resultaten. Ben dankbaar voor deze MatriXmethode.

Geertje van RossumGeertje van Rossum, Werkgelukdeskundige, coach, auteur bij Helende Verhalen

“Ik word ook zo blij van deze methode en het directe effect”

Ik zie bij de huisartsen waar ik werk zulke geweldige resultaten in hele korte tijd. Vandaag iemand terug gezien die ik 3 weken geleden gecoached heb. Ze kwam alleen vertellen dat het nu heel goed met haar ging en ze hoefde geen vervolgafspraak meer.

Ze ervaart nu rust over iets wat haar jaren onrust gaf. Dat voelt voor haar heel goed. .. en ik word ook zo blij van deze methode en het directe effect.

Adrie van der Wijst MatriXmethodeAdrie van der Wijst, Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ)

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

(Online) training volgen?

Ontzorg je zorgvrager met mentale problemen. Krijg alle kennis om morgen al je zorgvrager weer aan het werk te krijgen.