Videomateriaal

Bekijk enkele video’s over hoe belangrijk het is dat je kind leert leren HOE informatie op te slaan.
Ook jouw kind kan vandaag nog problemen met de basisinformatie oplossen.

  • Ervaringen en resultaten van kinderen en onderwijzers

Problemen met taal, rekenen of klokkijken kunnen sneller worden opgelost dan het onderwijs denkt. Bijles of blijven zitten is niet nodig, omdat elk kind weet hoe informatie handig opgeslagen kan worden op de eigen manier.

Let op:
1. De video’s worden geladen, dus wacht enkele seconden
2. Bekijk je op je mobiel? Wacht dan even een seconde om een nieuwe video te zien (‘swipen’ is wel mogelijk op de pc)

“Zonder de coaching van 30 minuten had ik mijn examen niet gehaald”

Vooraf de coaching heb ik ongeveer 20 schrijflessen gehad. Die hebben niet geholpen. De MatriXcoaching van maximaal 30 minuten wel. Ik zit nu in het examenjaar vmbo TL en anders had ik dit niet gehaald.

Sara van Ginkel, Leerling vmbo TL, 13 jaar

“Ik lees nu echt 2x zo snel”

Eén van de door Ingrid getrainde MatriXcoaches heeft mijn dochter geholpen om diverse problemen in haar hoofd zelf op te lossen. Op mijn dochters eigen manier. Ook heeft mijn dochter de tafels van 1 t/m 10 nu goed onthouden en kan ze weer terugvinden. Top! Dezelfde MatriXcoach heeft mij geholpen om  mijn alfabet goed te onthouden, waardoor ik nu echt 2x zo snel lees als voorheen.

Edward SchuurmanEdward Schuurman, Eigenaar van Lened

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

Tips voor informatie onthouden?

Informatie onthouden voor altijd kan al binnen enkele minuten.