Videomateriaal

Bekijk hoe belangrijk het is dat de werknemer begrijpt hoe de informatie handig opgeslagen kan worden.

  • Ervaringen en resultaten van medewerkers

In minder tijd zijn de mentale obstakels van je kind kwijt. Ook jij kan dit, samen met of zonder je kind.

Let op:
1. De video’s worden geladen, dus wacht enkele seconden
2. Bekijk je op je mobiel? Wacht dan even een seconde om een nieuwe video te zien (‘swipen’ is wel mogelijk op de pc)

“Dit is echt een methode die de wereld in moet”

Ik wilde niet voor niks MatriXprofessional worden nog voor ik mijn papier op zak had. Het mooie is dat ik mijn oude lijntjes van mijn vorige werk kan aansnijden. Mijn begeleider van het UWV heeft hiervoor ook al gelijk doorgekregen dat ik hoe dan ook mijn eigen praktijk ga starten en ik er wel kom. En zo is het maar net. Mij houden ze niet tegen. Dit is echt een methode die de wereld in moet.

Erica Koers MatriXmethodeErica Koers, Eigenaar van Regie op Koers en MatriXprofessional

“De MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!” 

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

Esther Wassing trainer MatriXmethodeEsther Wassing, Eigenaar 'praktijk KIDS' en MatriXprofessional

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

het ontstaan van de methode

Tips voor informatie onthouden?

Informatie onthouden voor altijd kan al binnen enkele minuten.

Krijg nieuwe inzichten en tips