Videomateriaal onthouden van informatie

Bekijk video’s over waarom het onthouden van informatie op de eigen manier zo belangrijk is. Zodat men weet HOE informatie opgeslagen wordt. Vandaag nog, zelfs online met de MatriXmethode.

  • Ervaringen en resultaten bekijken

Bij het oplossen van problemen met informatie onthouden wordt de MatriXmethode toegepast.

Uren bijles of verplichte vervolgafspraken is niet nodig, omdat informatie handig opgeslagen wordt en op de eigen manier. Altijd door de persoon zelf met de hulp van ouders, onderwijzers of andere professionals.


💡 Nieuwste video’s? Volg Ingrid:


“Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt!”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus bij de MatriXmethode 10 keer zo snel!

Esther Wassing trainer MatriXmethodeEsther Wassing, Leerkracht, jeugdtherapeut en eigenaar 'praktijk KIDS'

“Ik gebruik de MatriXmethode met plezier”

Het is niet alleen geschikt om te leren leren maar ook om te leren de focus te houden op het werk. Ik gebruik de MatriXmethode met plezier om volwassenen met een associatief brein (dyslexie, hooggevoeligheid, HB, A(D)HD) vanuit hun kracht te laten werken. Onzekerheden, faalangst kunnen makkelijk kunnen met de MatriXmethode krachtig en effectief tot het verleden behoren.

Danielle DoppenbergDanielle Doppenberg, Visueel procesbegeleider

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

Informatie beter onthouden?

Voor altijd informatie onthouden binnen enkele minuten. Ontdek hoe.