Videomateriaal

Bekijk hoe belangrijk het is dat de cliënt begrijpt hoe informatie handig opgeslagen kan worden.

  • Ervaringen en resultaten voor de hulpverlening

Het handiger onthouden van informatie kan sneller worden opgelost dan de cliënt en de hulpverlener denken. Bijles of opnieuw naar school is niet nodig. De cliënt slaat informatie handiger op op de eigen manier.

Let op:
1. De video’s worden geladen, dus wacht enkele seconden
2. Bekijk je op je mobiel? Wacht dan even een seconde om een nieuwe video te zien (‘swipen’ is wel mogelijk op de pc)

“De training was overweldigend, verrassend en uniek”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

Esther Wassing trainer MatriXmethodeEsther Wassing, Leerkracht, jeugdtherapeut en eigenaar 'praktijk KIDS'

“Ik wil het als hulpverlener inzetten”

De MatriXcoach heeft mij geholpen om mijn alfabet goed te onthouden, waardoor ik nu echt 2x zo snel lees als voorheen. Door deze ervaringen heb ik ervoor gekozen om als hulpverlener ook de kracht van de MatriXmethode in te willen zetten. Hierdoor heb ik me opgegeven voor de 5-daagse training.

Edward SchuurmanEdward Schuurman, Eigenaar van Lened

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

het ontstaan van de methode

Tips voor informatie onthouden?

Informatie onthouden voor altijd kan al binnen enkele minuten.

Krijg nieuwe inzichten en tips