MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

training volgen matrixmethode matrixpartners

Na 5 dagen heb je alle kennis om je zorgvrager al na één coaching van een angst, vol hoofd, onverklaarbare pijnklacht of onverwerkte emotie af te helpen. In minder tijd meer zorgvrager helpen, zonder dat je wordt belast met de oorzaak van het probleem. Lijkt jou dat wat?

Investeren in de toekomst

Het MatriXmethode Instituut is ervan overtuigd dat het wél kan!
Mentale problemen los je op met de MatriXmethode, snel en voor altijd. Ook problemen die al lange tijd knagen. Daarom sponsoren wij ‘Tree of life’. Dit is een project van de Stichting ‘Het kan wél’. Voor 5 euro plant deze stichting een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig, effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of Masterclass doneren wij 5 euro aan ‘Tree of life’.

Zorgvrager verlossen van gedoe?

Na de 5-daagse training worden mentale problemen opgelost en voorkomen, dankzij jou.

Digiboek downloaden?

Download gratis het digiboek voor de zorg en anderen helpen is een zorg minder.