MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

training volgen matrixmethode matrixpartners

Na 5 dagen heb je alle kennis om je zorgvrager al na één coaching van een angst, vol hoofd, onverwerkte emotie of onverklaarbare pijnklacht af te helpen. In minder tijd meer anderen helpen, zonder dat je wordt belast met de oorzaak van het probleem. Lijkt jou dat wat?

training tot matrixparter

Na deze 1-daagse heb je een krachtige tool in handen om niet alleen jezelf, maar ook anderen te helpen met meer focus en rust in het hoofd. Met deze nieuwe kennis zie je in minder dan een uur weer een blije, zelfverzekerde zorgvrager. Geen lange protocollen, maar een snelle en krachtige aanpak.

Volg een workshop

Wil je stress oplossen of voorkomen? En gun je jezelf en anderen meer rust, overzicht en focus? Dan is het ‘Hoofd Opruimen een geschikte tool die je kan inzetten waar en wanneer je wilt.

Training volgen voormeer rust in het hoofd

Je krijgt alle handvaten om door middel van het hoofd op te ruimen stress succesvol aan te pakken en te voorkomen. Je zult al op korte termijn meer overzicht, rust en plezier krijgen in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk.

Volg een online training

Op het MatriXleerplein kunnen leerlingen, ouders, grootouders, onderwijzers en/of medewerkers in organisaties online trainingen volgen. Deze zijn gebaseerd op de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het is een simpele, zeer effectieve manier om concentratiestoornissen, leerproblemen, leesproblemen en/of een vol hoofd op te lossen en te voorkomen.

Alle online trainingen kun je gewoon volgen achter je pc, waar en wanneer je wilt.

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na de 5-daagse training.

Gratis downloaden?

Download het digiboek om nog sneller en effectiever zorg te verlenen.