MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

training volgen matrixmethode matrixpartners

Na 5 dagen heb je alle kennis om je zorgvrager al na één coaching van een angst, vol hoofd, onverwerkte emotie of onverklaarbare pijnklacht af te helpen. In minder tijd meer mensen helpen, zonder dat je wordt belast met de oorzaak van het probleem. Lijkt jou dat wat?

Bekijk de 5-daagse training

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na de 5-daagse training.

Training volgen

Gratis digiboek downloaden

Krijg inzichten over de snelle methode, waarmee ook tientallen jaren later het probleem is opgelost.

Meer informatie krijgen