MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

Na deze 5 dagen mag jij je zelf officieel gecertificeerde MatriXcoach noemen! Door alle tools en kennis die je krijgt, kun je locatie-onhankelijk anderen helpen. Zonder dat je de inhoud van het probleem hoeft te weten, is je cliënt vaak na één coaching van het probleem af. The sky is the limit!

training tot matrixparter

Na deze 1-daagse heb je een krachtige tool in handen om niet alleen jezelf, maar ook anderen te helpen met meer focus en rust in het hoofd. Met deze nieuwe kennis zie je in minder dan een uur weer een blije, zelfverzekerde cliënt. Geen lange protocollen, maar een snelle en krachtige aanpak.

Volg een workshop

Masterclasses voor MatriXcoaches

Je krijgt alle handvaten om door middel van het hoofd op te ruimen stress succesvol aan te pakken en te voorkomen. Met meer overzicht rust en plezier in het dagelijks leven heb je weer focus. Zowel privé als zakelijk.

training volgen matrixmethode matrixpartners

Je hebt het al druk genoeg in je dagelijkse leven. Een functie als manager vergt vaak extra focus. Voorkom en los werkstress op. Krijg weer en meer overzicht, rust en plezier in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk.

Volg een online training

Op het MatriXleerplein kunnen leerlingen, ouders, grootouders, onderwijzers en/of medewerkers in organisaties online trainingen volgen. Deze zijn gebaseerd op de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het is een simpele, zeer effectieve manier om concentratiestoornissen, leerproblemen, leesproblemen en/of een vol hoofd op te lossen en te voorkomen.

Alle online trainingen kun je gewoon volgen achter je pc, waar en wanneer je wilt.

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na de 5-daagse training.

Gratis digiboek downloden?

Krijg nieuwe inzichten om onder andere gedragsproblemen, stress
of angsten op te lossen en te voorkomen.