MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

Na deze 5 dagen mag en kan je officieel de MatriXmethode toepassen. Door alle tools en kennis die je krijgt, kun je locatie-onhankelijk anderen helpen. Zonder dat je de inhoud van het probleem hoeft te weten, is je leerling, student of hulpvrager vaak na één coaching van het probleem af.

training volgen voor meer rust in het hoofd

Training in het eigen maken van de MatriXmethode om kinderen te leren HOE te leren. Ook krijg je de tools om het hoofd op te ruimen, zodat ze de regie over hun hoofd krijgen, betere leerresultaten behalen en het leerproblemen preventief voorkomen worden.

Volg een workshop

Wil je stress oplossen of voorkomen? En gun je jezelf en anderen meer rust, overzicht en focus? Dan is het ‘Hoofd Opruimen een geschikte tool die je kan inzetten waar en wanneer je wilt.

Masterclasses voor MatriXcoaches

Je krijgt alle handvaten om door middel van het hoofd op te ruimen stress succesvol aan te pakken en te voorkomen. Met meer overzicht rust en plezier in het dagelijks leven heb je weer focus. Zowel privé als zakelijk.

Volg een online training

Op het MatriXleerplein kunnen leerlingen, ouders, grootouders, onderwijzers en/of medewerkers in organisaties online trainingen volgen. Deze zijn gebaseerd op de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het is een simpele, zeer effectieve manier om concentratiestoornissen, leerproblemen, leesproblemen en/of een vol hoofd op te lossen en te voorkomen.

Alle online trainingen kun je gewoon volgen achter je pc, waar en wanneer je wilt.

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na de 5-daagse training.

Gratis digiboek downloaden?

Krijg nieuwe inzichten om onder andere leerproblemen, stress
of angsten op te lossen en te voorkomen.