MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

Na deze 5 dagen mag en kan je officieel de MatriXmethode toepassen. Door alle tools en kennis die je krijgt, kun je locatie-onhankelijk anderen helpen. Zonder dat je de inhoud van het probleem hoeft te weten, is je leerling, student of hulpvrager vaak na één coaching van het probleem af.

Investeren in de toekomst

Het MatriXmethode Instituut is ervan overtuigd dat het wél kan!
Mentale problemen los je op met de MatriXmethode, snel en voor altijd. Ook problemen die al lange tijd knagen. Daarom sponsoren wij ‘Tree of life’. Dit is een project van de Stichting ‘Het kan wél’. Voor 5 euro plant deze stichting een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig, effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of Masterclass doneren wij 5 euro aan ‘Tree of life’.

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na de 5-daagse training.

Gratis digiboek downloaden

Krijg inzichten over de snelle methode waarmee ook tientallen jaren later het probleem is opgelost.