MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

Na deze 5 dagen mag jij je zelf officieel gecertificeerde MatriXcoach noemen! Door alle tools en kennis die je krijgt, kun je locatie-onhankelijk anderen helpen. Zonder dat je de inhoud van het probleem hoeft te weten, is je cliënt vaak na één coaching van het probleem af. The sky is the limit!

Bekijk de 5-daagse training
training tot matrixparter

Na deze 1-daagse heb je een krachtige tool in handen om niet alleen jezelf, maar ook anderen te helpen met meer focus en rust in het hoofd. Met deze nieuwe kennis zie je in minder dan een uur weer een blije, zelfverzekerde cliënt. Geen lange protocollen, maar een snelle en krachtige aanpak.

Bekijk de 1-daagse training

Volg een workshop

Wil je stress oplossen of voorkomen? En gun je jezelf en anderen meer rust, overzicht en focus? Dan is ‘Hoofd Opruimen’ een geschikte tool die je kan inzetten waar en wanneer je wilt.

training volgen voor meer rust in het hoofd

Workshop waarmee je de tools krijgt om je eigen hoofd op te ruimen. Zodat je meer focus en plezier hebt in je werk of privé. De kennis kun je blijven inzetten, zodat je nooit meer last van stress hebt.

Bekijk de 1-daagse workshop

Volg een online training

Op het MatriXleerplein kunnen leerlingen, ouders, grootouders, onderwijzers en/of medewerkers in organisaties online trainingen volgen. Deze zijn gebaseerd op de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het is een simpele, zeer effectieve manier om concentratiestoornissen, leerproblemen, leesproblemen en/of een vol hoofd op te lossen en te voorkomen.

Alle online trainingen kun je gewoon volgen achter je pc, waar en wanneer je wilt.

Online leerproblemen oplossen en het hoofd opruimen

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na de 5-daagse training.

Training volgen

Gratis downloaden?

Download het digiboek en je cliënt is weer binnen een mum van tijd op de rit.

Meer informatie krijgen