MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

Na deze 5 dagen mag jij je zelf officieel gecertificeerde MatriXcoach noemen! Door alle tools en kennis die je krijgt, kun je locatie-onhankelijk anderen helpen. Zonder dat je de inhoud van het probleem hoeft te weten, is je cliënt vaak na één coaching van het probleem af. The sky is the limit!

Stoppen met dweilen?

Zet de kraan dicht en los mentale problemen op na het volgen van de de 5-daagse training.

Gratis downloaden?

Download het digiboek en je cliënt is weer binnen een mum van tijd op de rit.