Pas na 5 dagen de MatriXmethode van Ingrid Stoop® toe in de organisatie

“Hoe je gedoe tussen de oren al binnen 1 tot 3 sessies oplost en voorkomt. Zonder dat je belast wordt met de probleemverhalen.”

Merk je bijvoorbeeld als directeur of manager dat de prestaties op de werkvloer tegenvallen, ondanks je inspanning? Neem je te veel hooi op je vork en heeft dat effect op jouw productiviteit? Lossen vele gesprekken of verplichte protocollen het probleem niet op?

Frusterend. Keer op keer op zoek gaan naar een juiste oplossing en afhankelijk zijn van anderen is zorgelijk. Een thuiszittende werknemer kost tijd, moeite en geld. Terwijl de werkdruk al zo hoog is, schuift er meer werk bij jou op je bord. De medewerker durft vaak niet te vertellen wat het probleem is en krijgt een label opgeplakt. Je hulp of zelfs medicatie zijn slechts tijdelijke uitwegen. Terwijl de tijd doortikt en meer problemen ontstaan, zoals faalangst of depressie.

Een betrouwbare oplossing zoeken, maar niet vinden

Ondanks je hulp weet je dat de medewerker het wel kan. Er is motivatie. Maar:

De gewenste resultaten blijven achter, ondanks je goede bedoelingen en inspanning

Door schaamte en angst voor ontslag wordt niet alles verteld en blijft het echte probleem aanwezig

Je weet dat het niet aan jouw inzet ligt, maar de directeur denkt van wel

Het overwinnen van het lastige traject met de medewerker verloopt stroef en kost veel tijd

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Veel bedrijven hebben hetzelfde probleem. Jammer en zonde dat er geen verbetering zichtbaar is, ondanks al je inspanning.

Krijg baanbrekende resultaten zonder dat je wordt opgezadeld met de oorzaak van het probleem

Door jou voorkomt of lost de persoon zelf op de eigen manier problemen tussen de oren op. Blijvend, vaak al binnen 20 minuten. Zonder dat de oorzaak verteld wordt. En zonder verplicht, langdurig protocol. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

Stel je eens voor dat:

Wachtlijsten of protocollen plaatsmaken voor onafhankelijkheid en vrije tijd

Je jouw werk nog leuker vindt door betere resultaten en meer zelfvertrouwen

Je meer personen helpt in minder tijd

Je locatie-onafhankelijk, zelfs telefonisch, kunt MatriXen

Dankzij jou weer de langverwachte glimlach verschijnt door één gesprek

Je niet wordt belast met probleemverhalen of doemscenario’s die de persoon zelf al had bedacht

En dankzij jouw MatriXkennis uren aan tijd, geld en moeite bespaard wordt, doordat de medewerker zelf de eigen oplossing bedenkt en toepast.

Vraag je je af hoe?

Als je merkt dat de langdurige hulp, verplichte protocollen en andere aanpakken niet het probleem oplossen… dan ligt het aan het ontbreken van jouw hulp bij het krijgen van 100% zelfregie door de persoon zelf.

Je hoeft niet jarenlang te studeren of trainingen over de hele wereld te volgen. Of te onderzoeken wat wel werkt en niet werkt. Of een oplossing voor iemand te bedenken en hopen of het probleem wordt opgelost. Maar wat dan wel?

De grootste obstakels

Vrijwel altijd levert langdurig praten het probleem niet op. Jij wordt opgezadeld met de probleemverhalen, terwijl vaak iemand liever niet over het probleem praat. Het advies maakt geen einde aan de problematiek en de voorgeschreven medicatie verdooft het probleem slechts tijdelijk, maar lost niets op. Het hoofd wordt steeds voller en de spanning groter.

Nog een probleem: de drukke agenda. De wachtlijsten en de gesprekken worden langer. Je hebt steeds te weinig tijd en meer stress ontstaat. Je wilt anderen graag helpen en het probleem voor altijd oplossen, maar hoe?

De oplossing: de gesprekstechniek waarmee de persoon zelf de oplossing bedenkt

Doordat je de MatriXmethode van Ingrid Stoop® toepast, lost de persoon op de eigen manier het probleem tussen de oren op. In slechts 1 tot 2 (telefonische) gesprekken, zonder dat je opgezadeld wordt met de probleemverhalen. 

Verplichte protocollen of wachtlijsten zijn niet nodig, zodat kun je meer mensen helpen in minder tijd. Zo bied je hulp aan voor:

Cirkel MatriXmethode voor mentale probemen
ervaringen matrixmethode

Andere professionals zeggen:

“Geschikt om te leren leren en ook om te leren de focus te houden op het werk”

De MatriXmethode is een mooie manier om mensen op een effectieve manier inzicht te geven in hun eigen strategie. Het is niet alleen geschikt om te leren leren maar ook om te leren de focus te houden op het werk. Ik gebruik de MatriXmethode met plezier om volwassenen met een associatief brein (dyslexie, hooggevoeligheid, HB, A(D)HD) vanuit hun kracht te laten werken. Onzekerheden, faalangst kunnen makkelijk kunnen met de MatriXmethode krachtig en effectief tot het verleden behoren. Blij dat ik de opleiding tot gecertificeerd MatriXcoach van Ingrid zelf heb gekregen.

Danielle DoppenbergDanielle Doppenberg, Visueel procesbegeleider

“Ik heb al veel coaches kunnen helpen”

De MatriXmethode, bedacht en ontwikkeld door Ingrid Stoop, zet ik in wanneer ik in mijn eigen praktijk scholieren en studenten coach. Door middel van het hoofd opruimen krijgt de coachee op een verbluffend snelle manier grip op zijn/haar leven. Ik heb al veel coachees hierdoor kunnen helpen. Het oplossen van angsten via MatriXcoaching geeft zulke bijzondere resultaten, dat ik iedereen een dergelijke sessie gun. Ik ben blij en dankbaar dat ze haar kennis ook met mij gedeeld heeft!

Judith Kat Ondernemend in het onderwijsJudith Kat, Ondernemend in het onderwijs

“Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren”

Toen ik kennis maakte met de MatriX methode ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ben de opleiding gaan doen en vind het geweldig om zo effectief te coachen. Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren!
De cursus is praktisch en Ingrid weet precies wat ze wil overbrengen, dit doet ze heel effectief en op een fijne manier.

Jessica van EsJessica Van Es, Logopedist / dyslexiebehandelaar

20% minder verzuim met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®

  • 4 Opleidingsdagen

Je krijgt alle kennis en tools die Ingrid vanaf 1991 tot nu heeft ontdekt, ontwikkeld en toegepast. En waarmee ook jij duizenden mensen met blijvend succes gaat helpen.

Zo ontdek je stap voor stap hoe en waarom de MatriXmethode zo effectief is en hoe jij de methode kunt toepassen. Waarmee je anderen binnen één gesprek van het probleem afhelpt, zoals angsten, informatie onthouden, een vol hoofd, onverwerkte emoties en onverklaarbare pijnklachten.

Deze gesprekstechniek krijg je vooral onder de knie door andere collega-cursisten te MatriXen. Als je dit beheerst, doe je mee aan de Masterproof.

  • 1 MatriXpraktijkdag

De MatriXpraktijkdag bestaat uit het MatriXen van twee personen (8-60 jaar). Je zorgt ruimschoots van tevoren voor deze personen die een hulpvraag hebben. Een persoon ‘s ochtends, een persoon ‘s middags. Dit is eigenlijk een feestdag voor jou en voor de coachee, die je van het probleem af helpt zonder te worden belast met het de oorzaak van het probleem.

Beheers je de gesprekstechniek, dan kan je officieel de MatriXmethode overal in de wereld toepassen. Na een jaar wordt bekeken of je de MatriXmethode nog steeds succesvol beheerst door de Mini-Masterproof. Daarmee garandeer je de kwaliteit en de effectiviteit van je gesprekken.

Wat ontdek je tijdens de 5-daagse?

Je weet exact welke vragen je stelt, welke woorden je gebruikt en hoe je doorvraagt, zonder dat het nodig is de oorzaak van het probleem te weten

Je ontdekt hoe je je richt op het veranderen van de beleving van de persoon die de hulpvraag heeft, zonder opgezadeld te worden met de probleemverhalen

Je ontdekt hoe je anderen, van jong tot oud, een eigen, effectievere strategie laat ontdekken. Zodat o.a. informatie handiger wordt opgeslagen, een vol hoofd, angsten, emotionele belemmeringen en pijnklachten worden opgelost én voorkomen

En daarnaast:

Snap en begrijp je waarom de MatriXmethode zo krachtig is. En waarom dit afwijkt van andere methodieken, zoals EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), EFT (Emotionally Focused Therapy) en CGT (cognitieve gedragstherapie)

Weet je hoe, dankzij jou, iedereen de eigen oplossingen voor het mentale probleem ontdekt, ontwikkeld en toepast

Ontdekt je hoe je optimaal MatriXt en de focus van de hulpvrager vasthoudt, om het probleem op te lossen

Ontdek je hoe je negatieve ervaringen ontkracht en positieve ervaringen juist krachtiger maakt

Weet je de beleving bij onverklaarbare pijnklachten te veranderen, waar de arts geen verklaring voor heeft

En ook krijg je:

Onbeperkt aantal keer deelnemen aan MatriXactiviteiten, zoals besloten workshops, (online) trainingen, webinars of bijeenkomsten

De mogelijkheid om deel te nemen aan jaarlijkse MatriXactiviteiten en de nascholing (na een jaar) om de MatriXcompetenties op peil te houden. Zodat je volledig up-to-date bent met de nieuwste kennisontwikkelingen

Waardevolle intercollegiale kennisverbreding en -verdieping, zoals uitwisselingen en tips

 Kosteloze intervisie met andere MatriXprofessionals voor ondersteuning, versterking en stimulering

De kans om zelf, als je een hulpvraag hebt, van al je mentale problemen af te komen tijdens live interventies

1-op-1 contact om de gesprekstechniek op hoog niveau te houden

Toegang tot de MatriXmethode Community met enthousiaste MatriXprofessionals en -particulieren om met elkaar te verbinden, te ontwikkelen en te groeien, zowel privé als zakelijk

Datums en praktische informatie

Trainer Ingrid Stoop met de nieuwe matrixcoaches

Trainer

De training wordt gegeven door pionier Ingrid Stoop of een trainer van het MatriXmethode Instituut.

Maximaal 15 personen per training.

Datums en tijd

Meerdere keren per jaar wordt de 5-daagse training gegeven van 10.00 – 17.00 uur: 30 contacturen, 10 uur oefenen, 3 uur lezen.

De MatriXpraktijkdag vindt altijd plaats op een zaterdag.

Investering

Btw-vrije investering van 1.995 euro, inclusief starterspakket t.w.v. € 120
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch op alle dagen.

Het certificaat is 1 jaar geldig.

Accreditaties (o.a.):

accreditatie registerplein matrixmethode

48 PE punten | ID nummer: 325245 voor de registers:

Aandachtsfunctionarissen ● GGZ-Agogen ● Gezinshuishouders ● Maatschappelijk werk ● Sociaal Agogen ● Sociaal Werker

De training is geaccrediteerd met 38,50 PE punten, ID nummer: SKJ204067

absg logo matrixmethode training volgen

De training is geaccrediteerd met 30 PE punten bij het ABSG

venvn-logo matrixmethode accreditatie

De training is geaccrediteerd met 30 PE punten bij het VenVN (verpleegkundigen en verzorgenden Nederland)

poh ggz matrixmethode accreditatie

De Landelijke Vereniging POH-GGZ kent 30 beroepsgebonden punten toe.

Wil je anderen NU helpen om binnen één gesprek problemen tussen de oren op te lossen én te voorkomen?
Zonder dat je wordt belast met de probleemverhalen?

Dan is dat nu het moment.

Voor wie is het toepassen van de MatriXmethode geschikt (en voor wie niet)?

Om mentale problemen op te lossen én te voorkomen, hoef je geen arts of uitvinder te zijn. Het is voor de professional met een hbo-denkniveau die een krachtige oplossing zoekt voor problemen tussen de oren, zonder de probleemverhalen aan te horen.

Of die liever een oplossing laat ontdekken door de persoon die het probleem heeft.  Zonder dat je deze voor iemand verzint. En die ook de vrijheid wil om locatie- en tijdsonafhankelijk anderen te helpen. Zonder dat een wachtlijst, protocol of bezoek aan een praktijk nodig is.

Dan is de training om de MatriXmethode eigen te maken heel geschikt voor jou.

Om in je achterhoofd te houden: als je denkt “even snel een nieuwe tool te leren en je een voorkeur hebt voor langdurige gesprekken en het aanhoren van probleemverhalen”, dan is deze training niet geschikt. Want je zult gemotiveerd en gedreven moeten zijn om het verschil te maken waar de wereld al jaren op wacht.

Ook als het voor veel professionals en particulieren te mooi is om waar te zijn. Het is voor professionals die willen en durven ‘outside the box’ te denken. Die anderen een eigen oplossing gunnen zonder te dweilen met de kraan open.

“Een heerlijk eenvoudige methode, snel en efficiënt”

Ik heb in augustus de opleiding tot MatriXcoach gedaan. Een methode die snel en efficiënt werkt. Helemaal op mijn lijf geschreven, heerlijk eenvoudig om te doen. Ingrid is een vakvrouw in hart en nieren: inspirerend en enthousiast. Super om van haar te mogen leren!

Anneke Dusseljee, Eigenaar Hypno&Co

Waarom met mij werken en de MatriXmethode toepassen?

Ik, Ingrid Stoop, heb vanaf 1991 tot nu de MatriXmethode zo krachtig gemaakt, dat ik kan zeggen dat het de snelste methode is die er bestaat. Ook de honderden gesprekken en duizenden cliënten bevestigen dat. Terwijl het ‘te mooi lijkt om waar te zijn’.

Dat ging natuurlijk niet zomaar.

Toen ik jong was, wilde ik dokter worden. Of ieder geval iemand die graag anderen helpt om problemen op te lossen. Na het volgen van verschillende trainingen, opleidingen over de hele wereld en het MatriXen van duizenden personen (van 8 tot 92 jaar), kwam ik op een geniaal conclusie. Het was het resultaat van alle kennis, ervaringen en ontdekkingen die ik al die jaren had opgedaan:

En wat blijkt… De resultaten van de MatriXgesprekken laten zien dat iedereen zelf problemen tussen de oren kan oplossen én voorkomen met de MatriXmethode. Vaak al binnen 20 minuten. Met blijven resultaat, zonder dat verteld wordt wat er is gebeurd. Alle culturen, IQ’s en leeftijden (vanaf het moment dat iemand een eigen beleving kan verwoorden).

Het is jammer dat tegenwoordig al die lange gesprekken, verplichte protocollen en wachtlijsten veel tijd en geld kosten. En door andere hulp vroeg of laat blijkt dat het probleem nog steeds aanwezig is. Oplossingen die anderen voor iemand bedenken, werken niet. En voorschreven medicijnen verdoven slechts tijdelijk, maar lossen niets op.

Al binnen 5 dagen heb jij de kennis om door de persoon zelf de oplossing te laten bedenken. Zodat het probleem ook echt weg is en weg blijft. En dat gun ik iedereen. Daarom is de missie van mij en de MatriXprofessionals: 100% zelfregie tussen de oren. Deze kennis is tijdloos en toe te passen bij iedereen die van hun mentale probleem af wilt.

100% MatriXmethode tevreden cliënten garantie

Wees gerust: direct goud waard

De MatriXmethode is meteen toepasbaar en effectief. Al direct na de éérste dag van de training merk je positief verschil.

Zet deze nieuwe kennis samen met je mede-cursisten in, zodat blokkades plaatsmaken voor zelfvertrouwen en de langverwachte glimlach.

Deze bedrijfsarts volgde de 5-daagse training:

En bekijk ook wat anderen van de training vonden:

De effectiviteit van één gesprek, zonder dat de ander werd belast met de probleemverhalen

Eerder kon je al lezen dat met de MatriXmethode gedoe tussen de oren binnen 20 minuten opgelost kan worden. Zonder anoniem onderzoek was dit misschien ongeloofwaardig. Misschien vind je het nuttig om de resultaten van de 250+ geMatriXte personen te bekijken:

“De training heb ik als zeer inspirerend en motiverend ervaren”

Wat een mooie, krachtige en praktische tool is de MatrixMethode toch!! Ik gebruik het (bijna) dagelijks in de begeleiding van mijn coachees in het vergroten van hun eigen vitaliteit. Ik leer mijn coachees met deze methode hoe ze hun eigen hoofd kunnen ‘opruimen’, zodat ze ZELF permanent ruimte en overzicht in hun eigen hoofd kunnen realiseren!

Daarnaast zet ik de methode in om mensen definitief te ‘ontdoen’ van angsten, psychosomatische klachten en belemmerende emoties. Dit wordt beide als super waardevol ervaren. De training voor Matrixcoach van Ingrid heb ik als zeer inspirerend en motiverend ervaren. Ik heb haar leren kennen als een passievolle vakvrouw, met een enorme ‘drive’ om ‘haar’ MatrixMethode wereldkundig te maken.

Patricia de RegtPatricia de Regt, Vitaliteitscoach

Volg de training

In welke branche je als professional ook werkzaam bent: ga ook voor de bewezen oplossing om elk mentaal probleem de wereld uit te helpen. Dan kun je iedereen die daar behoefte aan heeft succesvol MatriXen. Overal, zelfs telefonisch. Zonder dat je wordt belast met probleemverhalen. Zodat je tijd en energie overhoudt om bijvoorbeeld nog meer mensen blij te maken, zelfs op vakantie.

PS: Omdat de vraag naar de MatriXmethode stijgt, is het slim om nu actie te ondernemen. Om duizenden mensen, van jong tot oud, ook zo effectief te helpen waar de wereld al jaren op wacht.

PPS: Je krijgt alle kennis en kunde die ik, Ingrid Stoop, vanaf 1991 hebt ontdekt en ontwikkeld. Waarmee je al die mensen helpt die al jaren van het probleem af willen, maar niet weten hoe. Ga je samen met mij en honderden professionals het verschil maken?