Trainers

Volg een training of workshop bij één van de MatriXpartners bij jou in de buurt: de trainers van het MatriXmethode Instituut. De trainers zijn gekwalificeerde MatriXcoaches en zelfstandige professional die de vereiste kennis, kwaliteiten en vaardigheden hebben om anderen te trainen.

Ingrid Stoop ontdekte in 1991 hoe het praktische brein werkt. Ze ontwikkelt steeds door, zoals dat gaat met een gedachtegoed. Ze besteedt veel tijd aan het verspreiden van de methode. Het is namelijk belangrijk dat iedereen de kans krijgt om de regie over het eigen praktische brein te krijgen, zodat daarmee de persoon zelf mentale problemen kan oplossen en voorkomen.

Vanaf 2018 hebben wij, Ingrid Stoop en Walter Franssen, samenwerking gezocht met MatriXcoaches die pro-actief met de MatriXmethode werken en anderen de methode willen leren. Zij zijn de trainers van het MatriXmethode Instituut, opgeleid door Ingrid Stoop. Want in deze onrustige wereld waar meer en meer mentale problemen voorkomen en huidige aanpakken niet voldoende (blijken te) werken, is het belangrijk om deze kennis verder te verspreiden.

Word getraind door Gekwalificeerde MatriXpartners

Door het samenwerkingsverband met deze ‘Gekwalificeerde MatriXpartners’ (trainers MatriXmethode) hebben ze de kennis en kwaliteiten om 1-daagse trainingen zelf te kunnen verzorgen met het gestandaardiseerde materiaal van Ingrid Stoop. Juist omdat zij werken of hebben gewerkt binnen bepaalde doelgroepen, zijn zij in staat hun kennis en ervaring in te brengen. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om succesvol een 1-daagse training aan professionals te kunnen geven. Of workshops aan kinderen of volwassenen om een opgeruimd hoofd en een beter perspectief te krijgen.

Bekijk hieronder welke trainers (Gekwalificeerde MatriXpartners) bij jou in de buurt zitten en welke workshops/training je kunt volgen.

ingrid stoop trainers trainer matrixmetode oogbewegingen

Ingrid Stoop

Ontwikkelaar MatriXmethode

Ontwikkelaar MatriXmethode

Telefoonnummer: 074-3764877
Website: www.matrixmethode.nl
E-mailadres: info@matrixmethode.nl


Door het trainen van hbo-professionals wordt mijn gedachtegoed beschikbaar voor iedereen die last heeft van mentale problemen. Mijn doel is dat iedereen de eigen oplossing voor het eigen probleem op de eigen manier ontdekt. Deze snelle, eigen oplossing gun ik iedereen!

Maike de Zwart trainers trainer matrixmethode

Maike van der Zwart

Zuid-Holland (Den Haag)

Onderwijs & Organisaties

Telefoonnummer: 06-20113431
Website: www.bewegenaanzee.nl
E-mailadres: info@bewegenaanzee.nl


Zelfregie is de sleutel. Mijn missie als één van de trainers is om mensen zo goed mogelijk te begeleiden naar een gelukkig leven. Daarbij is de MatriXmethode een heel krachtig, snel en effectief middel om kinderen en volwassenen zelf de regie te laten krijgen over hun hoofd. Vanuit eigen kracht, opgeruimd en vitaal!

Anneke Dusseljee trainers trainer matrixmethode

Anneke Dusseljee

Overijssel (Enschede)

Kinderen & Ouders

Telefoonnummer: 06-21814742
Website: www.hypnoco.nl
E-mailadres: info@hypnoco.nl


Ieder kind regie over eigen brein, dat is mijn missie en de kracht van de MatriXmethode. Ik leer het kind om nieuwe leerstof op een effectieve manier op te slaan en regie te krijgen over gevoelens en emoties. Vanuit de regie naar een kind vol zelfvertrouwen!

Particia de Regt trainers trainer matrixmethode

Patricia de Regt

Brabant (Breda)

Bedrijven & Organisaties

Telefoonnummer: 06-13544430
Website: www.panavisie.nl
E-mailadres: patricia@panavisie.nl


Als één van de trainers die werkt met de MatriXmethode zeg ik altijd: de eigen regie is waar ik voor sta! Ik help enthousiaste vrouwen en/of mannen binnen bedrijven, die de ‘shift’ willen maken van ‘acteur naar regisseur’ in hun leven op het gebied van werk – gezondheid & privé. De MatriXmethode is daarbij de eerste stap om heel krachtig, doeltreffend en blijvend… eigen regie te krijgen en te behouden, over je hoofd, kennis, je gedachten en emoties.

Danielle Doppenberg trainers trainer matrixmethode

Danielle Doppenberg

Gelderland (Oosterbeek)

Bedrijven & Organisaties

Telefoonnummer: 06-16966075
Website: www.beelddenkkracht.nl
E-mailadres: danielle@de-koers.nl


Overzicht creëren staat in mijn werk centraal. Als het overzicht er niet is kun je niet lekker werken. In je hoofd lijkt het geregeld een chaos, je springt van de hak op de tak en/of je hebt het gevoel continue achter de feiten aan te lopen. Dit wordt versterkt als een dyslect en beelddenker in een talige omgeving werkt. Vanuit praktijkervaring weet ik dat de Matrixmethode zeer effectief om dyslecten en beelddenkers in hun kracht te zetten. Hoofd Opruimen geeft je focus in je werk.

Felice Visser trainers trainer matrixmethode

Felice Visser

Overijssel (Diepenveen)

Onderwijs & Hulpverleners

Telefoonnummer: 06-47903326
Website: www.veelkant.nl
E-mailadres: info@veelkant.nl


Mensen onbevangen kunnen ontmoeten en hun hulpvraag zuiver horen is het beginpunt van elk effectief gesprek. Mijn missie is om mensen hun eigen creatieve identiteit te laten hervinden. De MatriXmethode is daarbij de onderliggende kracht om zowel kinderen als volwassenen zelf de regie te laten nemen. Zij weten dan hun beleving, gedachten en emoties vanuit hun eigenheid te waarderen. Vanuit eigen zelfregie: creatief en speels!

Marwilleke Bergman-Marteijn trainers trainer matrixmethode

Marwilleke Bergman-Marteijn

Brabant

Zorgorganisaties & Onderwijs

Telefoonnummer: 06-28733503
Website: www.marwilleke.nl
E-mailadres: info@marwilleke.nl


Herken jij als professional ook stress in de dagelijkse praktijk? Op zoek naar hoe jij kunt werken vanuit dat wat de bedoeling is? Ontdek jouw eigenaarschap, hoe jij eigenaar bent en kunt blijven van jouw eigen ontwikkeling!

De MatriXmethode is veilig, efficient en met kwaliteit. Jouw keuzevrijheid wordt vergroot, je stress neemt af en met een opgeruimd hoofd kun jij het beste van jezelf laten zien!

Lilian Hoencamp trainer trainers Matrixmethode

Lilian Hoencamp

Brabant (Breda)

Bedrijfsleven & Studenten

Telefoonnummer: 06-14653120
Website: http://dehrhub.nl/
E-mailadres: lilian@dehrhub.nl


Heb je last van een vol hoofd? Zou jij zonder stress en onrust willen werken/studeren? Het kan echt anders!
Jij krijgt weer de regie en bepaalt jouw koers. Vanuit mijn HR achtergrond en als coach, loopbaanbegeleider en trainer werk ik dagelijks met mensen vanuit het bedrijfsleven en studenten. Jij vervangt jouw niet werkende strategie naar een strategie die wél werkt.

Benieuwd? Hoor graag van je.

Geeske van den Akker

Geeske van den Akker

Brabant (Boxtel)

Onderwijs & Studenten

Telefoonnummer: 06-23071406
Website: www.LeukLerenLeren.nl/
E-mailadres: info@leuklerenleren.nl


Ervoor zorgen dat elk kind op een fijne manier de basisschool kan doorlopen, dat is mijn doel! Door de regie te krijgen over het eigen hoofd en te leren hoe ze moeten leren. Geweldig, om kinderen met vrolijke snoetjes vol zelfvertrouwen door het leven te zien stappen. De MatriXmethode is daarbij zeer effectief.