Trainers

Volg een training of workshop bij één van de MatriXpartners bij jou in de buurt: de trainers van het MatriXmethode Instituut. De trainers zijn gekwalificeerde MatriXcoaches en zelfstandige professional die de vereiste kennis, kwaliteiten en vaardigheden hebben om anderen te trainen.

Ingrid Stoop ontdekte in 1991 hoe het praktische brein werkt. Ze ontwikkelt steeds door, zoals dat gaat met een gedachtegoed. Ze besteedt veel tijd aan het verspreiden van de methode. Het is namelijk belangrijk dat iedereen de kans krijgt om de regie over het eigen praktische brein te krijgen, zodat daarmee de persoon zelf mentale problemen kan oplossen en voorkomen.

Vanaf 2018 hebben wij, Ingrid Stoop en Walter Franssen, samenwerking gezocht met MatriXcoaches die pro-actief met de MatriXmethode werken en anderen de methode willen leren. Zij zijn de trainers van het MatriXmethode Instituut, opgeleid door Ingrid Stoop. Want in deze onrustige wereld waar meer en meer mentale problemen voorkomen en huidige aanpakken niet voldoende (blijken te) werken, is het belangrijk om deze kennis verder te verspreiden.

Word getraind door Gekwalificeerde MatriXpartners

Door het samenwerkingsverband met deze ‘Gekwalificeerde MatriXpartners’ (trainers MatriXmethode) hebben ze de kennis en kwaliteiten om 1-daagse trainingen zelf te kunnen verzorgen met het gestandaardiseerde materiaal van Ingrid Stoop. Juist omdat zij werken of hebben gewerkt binnen bepaalde doelgroepen, zijn zij in staat hun kennis en ervaring in te brengen. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om succesvol een 1-daagse training aan professionals te kunnen geven. Of workshops aan kinderen of volwassenen om een opgeruimd hoofd en een beter perspectief te krijgen.

Bekijk hieronder welke trainers (Gekwalificeerde MatriXpartners) bij jou in de buurt zitten en welke workshops/training je kunt volgen.

ingrid stoop trainers trainer matrixmetode oogbewegingen

Ingrid Stoop

Ontwikkelaar MatriXmethode

Ontwikkelaar MatriXmethode

Telefoonnummer: 074-3764877
Website: www.matrixmethode.nl
E-mailadres: info@matrixmethode.nl


Door het trainen van hbo-professionals wordt mijn gedachtegoed beschikbaar voor iedereen die last heeft van mentale problemen. Mijn doel is dat iedereen de eigen oplossing voor het eigen probleem op de eigen manier ontdekt. Deze snelle, eigen oplossing gun ik iedereen!

Maike de Zwart trainers trainer matrixmethode

Maike van der Zwart

Zuid-Holland (Den Haag)

Onderwijs & Organisaties

Telefoonnummer: 06-20113431
Website: www.bewegenaanzee.nl
E-mailadres: info@bewegenaanzee.nl


Zelfregie is de sleutel. Mijn missie als één van de trainers is om mensen zo goed mogelijk te begeleiden naar een gelukkig leven. Daarbij is de MatriXmethode een heel krachtig, snel en effectief middel om kinderen en volwassenen zelf de regie te laten krijgen over hun hoofd. Vanuit eigen kracht, opgeruimd en vitaal!

Trainingen bekijken

Duizenden mensen helpen zonder de probleemverhalen te weten.

Missie en visie

Vind jij het ook belangrijk dat al het gedoe de wereld uit gaat?