Trainers

De MatriXtrainers hebben de kennis, kwaliteiten en vaardigheden om andere professionals te trainen. Zodat ze de MatriXmethode toepassen en resultaten krijgen die vaak te mooi lijken om waar te zijn. Daardoor krijgen nóg meer mensen vaak al binnen één gesprek weer de regie over hun eigen praktische brein. En worden mentale problemen opgelost en voorkomen, zonder de oorzaak te weten.

De ontwikkelaar van de MatriXmethode Ingrid Stoop ontdekte in 1991 hoe het praktische brein werkt. De gesprekstechniek ontwikkelt zich en wordt steeds effectiever. Want in deze onrustige wereld, waar veel problemen ontstaan en huidige aanpakken niet voldoende (blijken te) werken, is het verspreiden van de kennis essentieel.

Dit zijn de regio’s:

Krijg alle tools, kennis en vaardigheden van de MatriXtrainers

Na het volgen van de training om de MatriXmethode van Ingrid Stoop® toe te passen, ben je klaar om de gesprekstechniek te gebruiken in je werk met mensen. Wanneer je meer ervaring hebt met de MatriXmethode, krijg je de mogelijkheid om ook anderen te trainen.

  • Zuid-Holland

Foto Mireille Gill'ard MatriXmethode

Mireille Gill’ard

MatriXtrainer (Zuid-Holland - Regio Rotterdam)

Ik ben Mireille Gill’ard, kom uit Rotterdam en werk nu 25 jaar in het middelbare onderwijs. Na mijn studie biochemie ben ik docent scheikunde geworden en van daar uit doorgegroeid naar mijn huidige functie als teamleider. Daarnaast ben ik ook MatriXtrainer; twee passies gecombineerd.

Het is bijzonder om mee te maken hoe de MatriXmethode een enorme impact heeft op mensen. De training gaat jou en de mensen die jij helpt een enorme boost geven. Ik ondersteun jou dan ook van harte bij het ‘masteren’ van deze bijzondere methode.


LinkedIn of inschrijven

Foto Anni Westerduin MatriXmethode

Anni Westerduin

MatriXtrainer (Zuid-Holland - Regio Alphen a/d Rijn)

Mijn naam is Anni Westerduin uit Alphen aan den Rijn. Al ruim 25 jaar sta ik voor de klas in het basisonderwijs. De laatste jaren als invalkracht waarbij ik ingezet kan worden in alle groepen. Het invallen is een perfecte combinatie met mijn eigen praktijk ‘Je angst voorbij’. In 2012 heb ik de 5-daagse van de MatriXmethode gevolgd omdat ik de brug zocht die emotie en cognitie met elkaar kon verbinden. Die vond ik in de MatriXmethode. Vanaf het eerste moment merkte ik dat deze methode mij past als een handschoen.

De verbazing en opluchting gun ik nog veel meer mensen. Daarom ben ik blij dat ik jou kan gaan trainen in deze mooie methode zodat ook jij het in kunt zetten. Ik begeleid je bij het zorgvuldig oefenen: een must om deze eenvoudig uitziende methode goed te kunnen toepassen.


LinkedIn, website of inschrijven

  • Noord-Holland

Foto Anouk Netten

Anouk Netten

MatriXtrainer (Noord-Holland - Regio Alkmaar)

Mijn naam is Anouk Netten sinds 1985 werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst doktersassistent, toen praktijkmanager en uiteindelijk o.a. psychosociaal therapeut. Ik help dagelijks mensen met psychosociale en psychosomatische klachten. De MatriXmethode is 1 van de succesvolle interventies die ik gebruik. 2.5 jaar geleden zat ik op een balkon in Albanië op internet en toen kwam het voorbij. Mijn interesse was direct gewekt. Nadat ik 6 weken later ‘Hoofd Opruimen’ had gevolgd en mijn liefde voor de MatriXmethode zo groot was, heb ik de overige 4 dagen ook gevolgd. Inmiddels ben ik 1 van de MatriXtrainers en heb ik honderden mensen verlost van hun “gedoe”

Het in kunnen zetten van de MatriXmethode als zeer werkzame, blijvende interventie doet heel veel mensen dagelijks goed. Graag begeleid ik jou tijdens de training en zetten we samen de MatriX-puntjes op de i. Samen maken we de wereld een stuk mooier.


Inschrijven

  • Utrecht

Foto Lisette Gastel MatriXmethode

Lisette Gastel

MatriXtrainer (Utrecht - Regio Woerden)

Mijn naam is Lisette Gastel en werk sinds 25 jaar in de zorg als verpleegkundige, teamleider gesloten jeugdzorg en de laatste jaren als trainer en coach bij een instelling voor jeugdzorg en onderwijs. Ik help sinds juni 2018 binnen mijn eigen bedrijf met name volwassenen die last hebben van volle hoofden, angsten en trauma’s. Tijdens mijn werk kom ik namelijk veel mensen en jongeren tegen die al van alles hebben geprobeerd wat onvoldoende werkt en hierdoor stilstand of achteruitgang ervaren. Ik gun hen eigen regie en voortgang en daarom zocht ik een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Nu ik dit gevonden heb gun ik dit iedereen.

Zo ken ik nog een aantal succesverhalen waardoor ik weet dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden met de MatriXmethode. Om die reden ben ik graag jouw rechterhand tijdens de flexibele training bij jou in de buurt. Tijdens de oefendagen help ik je, zodat je alle kennis en tools leert en beheerst om anderen met blijvend succes weer te laten stralen.


LinkedIn of inschrijven

  • Overijssel

Foto Mireille Molenaar MatriXmethode

Mireille Molenaar

MatriXtrainer (Overijssel - Regio Zwolle)

Mijn naam is Mireille Molenaar en werk zo’n 25 jaar in de jeugdhulpverlening. Eerst als groepsleider en later als jeugdbeschermer. In mijn werk kom ik veel kinderen en hun gezinsleden tegen die allerlei uiteenlopende problemen hebben. Echt effectief hulp bieden is heel ingewikkeld i.p.v. wachtlijsten, protocollen en door interventies waarbij jongeren bijvoorbeeld veel moeten praten. Het is frustrerend te zien dat “hulp” regelmatig averechts werkt.

Zo zijn er ontzettend veel succesverhalen. Ik gun deze hulp aan iedereen die soms al jaren stoeien met o.a. negatieve emoties, gevoelens, gedachten en angsten. Daarom ondersteun ik je graag tijdens de training en de oefenmomenten Dan kan ook jij veel mensen helpen om zonder blokkades zelf regie te voeren over hun leven. Ik kan je nu al zeggen; daar krijg je geen spijt van.


LinkedIn, website of inschrijven

  • Groningen

Foto Agnes Meijboom MatriXmethode

Agnes Meijboom - van Wijk

MatriXtrainer (Groningen - Regio Winsum)

Mijn naam is Agnes Meijboom – van Wijk en werk sinds maart 2018 als Psychodynamische MatriX professional voor mij zelf in mijn eigen praktijk Mijnhoofdzitvol.coach en voor FourstaR – re-integratie/outplacement en loopbaancoaching. Ik help sinds maart 2018 jongeren, volwassenen, mantelzorgers en in het bedrijfsleven die last hebben van gedragsproblematiek en/of trauma of PTSS. Tijdens mijn werk kom ik namelijk veel mensen tegen die al van alles hebben geprobeerd, maar steeds weer terugvallen in de dagelijkse realiteit. Dat vind ik jammer en daarom zocht ik een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Gelukkig heb ik deze gevonden en dat gun ik iedereen.

Samen met tientallen andere succesverhalen weet ik dat nog veel meer mensen geholpen kunnen (en moeten) worden met de MatriXmethode. Ik help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes weer te laten stralen.


LinkedIn, website of inschrijven

  • Noord-Brabant

Foto Ellen van Heugten-Hagelaar

Ellen van Heugten-Hagelaar

MatriXtrainer (Noord-Brabant - Regio Asten)

Mijn naam is Ellen van Heugten-Hagelaar. Ruim 20 jaar geleden startte mijn werk als verpleegster, later als docent, opleidingsfunctionaris en sociaal werker. Sinds 2018 help ik mensen vanuit mijn praktijk bij het vinden van hun eigen oplossingen. In al deze werkvelden en functies werd me duidelijk dat wanneer je afhankelijk wordt van zorg/begeleiding, je zelf vaak de regie en autonomie verliest.

In 2017 volgde ik de 5-daagse training bij Ingrid Stoop. Positief verbijsterd over de mooie en snelle resultaten, ging ik iedere dag met veel energie en opgeruimd naar huis. Vanaf die dag zet ik de MatriXmethode elke dag in. Om deze reden deel ik de missie van het MatriXmethode Instituut: al het gedoe de wereld uit. En gun jou, maar vooral de mensen je begeleid, deze mooie tool. Zie ik jou tijdens één van de flexibele trainingen bij jou in de buurt?


LinkedIn, website of inschrijven

  • Limburg

Foto Chrit Werdmölder-Smeets

Chrit Werdmölder-Smeets

MatriXtrainer (Limburg - Regio Sittard/Weert)

Mijn naam is Chrit Werdmölder-Smeets (BZC®) en werk als E.E.N.®-therapeut en als MatriXpractitioner in Praktijk Chrit. Ik help iedereen die last heeft van een vol hoofd, leerproblemen, mentale problemen en trauma’s om hun negatieve beleving te neutraliseren en gaan stralen.

Ik heb inmiddels al zoveel successen ervaren met deze methode dat ik vind dat de wereld het moet weten. Daarom begeleid ik jou graag tijdens de training. Ik help je om alle kennis en tools eigen te maken, zodat ook jij anderen kunt helpen om weer met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien.


LinkedIn, website of inschrijven

  • Gelderland

Foto Esther Wassing MatriXmethode

Esther Wassing

MatriXtrainer (Gelderland - Regio Doetinchem/Arnhem)

Mijn naam is Esther Wassing- Friesen. Dit jaar heb ik afscheid genomen van ruim 20 jaar onderwijs. Naast deze prachtige baan heb ik vanaf 2011 een praktijk in Kinder- en Jeugdtherapie. Daarnaast werk ik samen met mijn compagnon in een Sport- en gezondheidscentrum op gebied van Vitaliteit voor bedrijven en particulieren. Daar ligt mijn grootste passie. Mijn visie: ieder mens is uniek en heeft een eigen aanpak nodig geeft mij dat ik iedere keer weer blij word als een cliënt zichzelf ontmoet in wie hij/zij is en mag zijn. Groei en ontwikkeling naar eigen mentale en lichamelijke veerkracht.

Bij mijn missie om mensen jong en oud naar en vitaler leven te begeleiden, is de MatriXmethode leidend. De kracht: na 1 sessie direct resultaat blijft iedere keer een prachtig kado. Daar waar mensen al van alles geprobeerd hebben, kunnen we samen de wereld een stukje ‘beter’ maken.
Naast mijn succesverhalen weet ik dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden met de MatriXmethode. Ik gun het je deze tool goed in de vingers te krijgen en daar enorm veel zin in.


LinkedIn, website of inschrijven

Foto Inge de Braak MatriXmethode

Inge de Braak

MatriXtrainer (Gelderland - Regio Apeldoorn)

Mijn naam is Inge de Braak en ik ben 22 jaar als logopedist werkzaam geweest in een ziekenhuis. Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk opgericht waar ik als kindercoach werk en sinds 2013 ook als MatriXprofessional. Ik help voornamelijk kinderen, jongeren en volwassenen met volle hoofden, leerproblemen en angsten. Tijdens mijn werk kom ik veel mensen tegen die al van alles hebben geprobeerd, maar steeds weer terugvallen in de dagelijkse realiteit. Dat vind ik jammer en daarom zocht ik een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Daarom gun ik iedereen de MatriXmethode.

Alle succesverhalen maken dat ik vind dat nog veel meer mensen geholpen mogen worden met de MatriXmethode. Daarom ben ik graag jouw rechterhand tijdens de flexibele training. Ik help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes te helpen.


LinkedIn of inschrijven

ingrid stoop trainers trainer matrixmetode oogbewegingen

Ingrid Stoop

Ontwikkelaar MatriXmethode (Gelderland - Regio Ede)

Door het trainen van hbo-professionals wordt mijn gedachtegoed beschikbaar voor iedereen die last heeft van mentale problemen. Mijn doel is dat iedereen de eigen oplossing voor het eigen probleem op de eigen manier ontdekt. Deze snelle, eigen oplossing gun ik iedereen.

Zo heb ik al duizenden professionals opgeleid en nóg meer mensen weer een glimlach gegeven. Zonder dat de oorzaak van het probleem met mij is gedeeld. Want bij de MatriXmethode lost de persoon zelf de eigen mentale issues op. Dat is veilig en krachtig, vooral als men niet wil, mag, kan of durft te praten.


LinkedIn of inschrijven

Trainingen bekijken

Duizenden mensen helpen zonder de probleemverhalen te weten.

Missie en visie

Vind jij het ook belangrijk dat al het gedoe de wereld uit gaat?