Van stress en een vol hoofd naar een opgeruimd hoofd

Zie je veel klachten zoals burn-out, stress of overspanning op de werkvloer? Kosten gesprekken veel tijd, terwijl de hoge werkdruk en het ziekteverzuim onverminderd doorgaan? Gun je je medewerker meer focus en betere prestaties?

Ga voor een werknemer die gegarandeerd beter presteert met een opgeruimd hoofd. Voor een groeiende organisatie met een teruglopend ziekteverzuim. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® heb je de oplossing voor de medewerker en de organisatie in handen.

“Mijn volle hoofd zorgde voor woede-uitbarstingen”

Mijn hoofd liep regelmatig over. Het korte lontje had effect op mijn privé en op het werk. Dat uitte zich in een woede-uitbarsting. Door mijn hoofd op te opruimen heb ik daar nu een oplossing voor.

Werkstress oplossen door rust in het hoofd

Onderpresteren maar ook overpresteren zijn oorzaken van uitval en langdurig ziekteverzuim. De gezondheid van je medewerker en van je organisatie staan onderdruk door overvolle hoofden en de hoge werkdruk bij werknemers.

De medewerker functioneert minder effectief door stress en spanning in het hoofd. Concentratie verminderd, de werknemer wordt prikkelbaar, heeft vaak een kort lontje en barst soms onoverkomelijk in huilen uit.

Krijg rust in het hoofd op de eigen manier

De medewerker ontdekt hoe en waar informatie – denkbeeldige – opgeslagen en weer teruggevonden wordt. Zoals in de cloud: je ziet het niet, maar het is er wel. Dan is er weer overzicht, concentratie, focus en rust in het hoofd. Met de MatiXmethode van Ingrid Stoop®

Vergaderingen of borrels worden gegarandeerd een feest in plaats van een obstakel. Ziekteverzuim wordt preventief voorkomen of aanzienlijk verlaagd. Terwijl het zelfvertrouwen toeneemt zie je het bedrijf én de werknemer samen groeien. Al op korte termijn.

Gedoe op het werk?

Ontdek hoe je medewerker geld oplevert en niet onnodig geld kost.

Digiboek Organisatie MatriXmethode

Een vol hoofd opruimen

Bekijk waarom managers beter presteren met een opgeruimd hoofd.

Meer video’s bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“Veel te laat ontdekt. Het werkt”

Veel te laat ontdekt. Stress had bij veel cliënten voorkomen kunnen worden. Leuk detail, de volgende dag was mijn client ook aan het tekenen. Het werkt.

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg inzichten voor meer rust en effectiviteit op de werkvloer.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Krijg alle tools om gedoe in de organisatie op te lossen.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een gesprek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.