Ik werk vanuit de visie dat elk mens een krachtige zelf heeft. Dat betekent dat we samen gaan kijken wat er goed gaat en wat mogelijk is, in plaats van wat er mis is of ontbreekt. Altijd geef ik aan dat ik niet via een vaste methodiek of theorie werk, we doen wat op dat moment werkt. En de te bereiken doelen zijn daarbij leidend.
Samen kijken we wat de best mogelijk manier is om iemand in zijn kracht te zetten. De aanpak of tools die ik inzet, zijn hulpmiddelen om jou te ondersteunen om jouw doel te bereiken. Ik zie het als een rugzak met daarin veel verschillende bagage en wat we eruit halen is dat wat het meeste inzicht geeft op dat moment zodat je er in je dagelijkse leven gebruik van kunt maken, om vanuit jouw eigen kracht goed voor jezelf te zorgen.
Dat wat je aandacht geeft groeit en je hebt zelf de regie.
Wat kenmerkend is voor mij en mijn aanpak kan ik het beste toelichten aan de hand van reacties die ik ontvang. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en ervaren een sfeer van vertrouwen. Ze geven aan dat ik oprecht belangstellend luister. Vaak is er een gevoel van herkenning en erkenning en de behoefte om iets te gaan doen wat werkt.

Francis Jochems
Esrand 42
5421GW GEMERT
Nederland