Resultaten te mooi om waar te zijn? Bel ons op werkdagen: 074 376 4877 | 09.30 – 12.30 uur|info@matrixmethode.nl
Workshop – Organiseer zelf rust en focus in jouw hoofd!2018-04-29T14:43:11+00:00

Workshop 1 dagdeel – Betere teamprestaties met een opgeruimd hoofd

Ging je eerder met een bonk zelfvertrouwen en plezier naar je werk, maar krijgt stress de overhand? Is jouw boosheid of het korte lontje ook jouw collega’s opgevallen? Dan is tijd om jouw volle hoofd op te ruimen. 

Met jouw opgeruimde hoofd staan jouw collega’s met plezier voor je klaar en is je droombaan een grote stap dichterbij. Ook de woedeaanvallen of onzekerheid kan je vanaf nu eindelijk achter je laten met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

Krijg jij van jouw medewerkers wekelijks te horen:

  • “Ik heb te veel op mijn bord”
  • “Ik heb geen overzicht meer”
  • “Ik kan me niet concentreren”
  • “Mijn hoofd loopt over”
  • “Ik ervaar te veel druk”

De denkbeeldige processen en informatie staan door elkaar, het is gewoon vol. Concentratieproblemen, vergeetachtigheid, minder zelfvertrouwen en stress zijn uitingen van hoofden die overvol zijn. Het opruimen van volle hoofden is iets unieks, revolutionair zelfs én bewezen succesvol.

  • Rare vraag of een herkenbaar probleem?

Het lijkt een rare vraag aan jezelf ‘wat er zich allemaal afspeelt in het hoofd’, daar ben jij vast nog nooit mee bezig geweest. In een workshop van slechts drie uur ga je ontdekken hoe je hoofd werkt en wat handiger voor jezelf is. Daardoor creëer je meer rust en overzicht voor jezelf en ga je zelf ervaren hoe het voor jou werkt. Eenmaal deze ervaring beleefd, dan kun je het voortaan zelf!

Wil jij binnen jouw organisatie samen met jouw medewerkers werken aan meer werkplezier en een betere productiviteit? Dan is deze workshop een echte eye-opener voor elke leidinggevenden die betere resultaten wilt.

Hoofd opruimen is een krachtig tool waarmee je je eigen strategie voor het organiseren van informatie in je hoofd ontdekt en ontwikkelt. In slechts in een workshop van één dagdeel wordt iedereen weer de regisseur van het eigen hoofd. 

Voor iedere werknemer die op zoek is naar rust in het hoofd, meer overzicht op het werk of privé, meer grip op wat er allemaal in het hoofd gebeurt. Als je eenmaal weet hoe je hoofd werkt kun je voortaan ook de regie nemen. Met een opgeruimd hoofd wordt direct meer rust en focus ervaren. Dit heeft direct positieve gevolgen voor de individuele en gezamenlijke teamprestaties!

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens de workshop wordt duidelijk en concreet uitgelegd hoe de MatriXmethode werkt en hoe jij dit kunt toepassen op jouw informatie in het hoofd en op de processen om die informatie te verwerken. Een eigen, handige strategie wordt binnen enkele concrete stappen ontdekt. Het doel is het hoofd handiger indelen en het hoofd denkbeeldig op te ruimen. We gaan aan de slag aan de hand van een eigen tekening hoe je hoofd werkt. Dat is je wellicht nooit eerder gevraagd en misschien denk je wel “wat vaag” of “geen idee hoe dat bij werkt” maar dat is niet erg. Onder deskundige begeleiding van de workshop-gever ga jij ontdekken hoe je hoofd nu werkt en hoe het handiger zou kunnen zodat je er voor altijd plezier aan beleeft.

Deelnemen

Er zijn minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers waardoor er alle tijd en aandacht is om voor jou het resultaat zo optimaal mogelijk te krijgen.

De workshops worden door het hele land gegeven door gekwalificeerde partners van het MatriXmethode Instituut.  Zou je een workshop in je eigen plaats willen hebben, dan kun je contact opnemen met het MatriXmethode Instituut.

Praktische informatie

  • Hoelang duurt de workshop?

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur

  • Wat is de investering?

€ 110 excl. btw of € 133 incl. BTW

DATUMS EN LOCATIES BEKIJKEN

Digiboek gratis downloaden

Nieuwe inzichten voor betere bedrijfsresultaten:

Kies een digiboek

Bekijk wat het andere mensen heeft opgeleverd:

Voor wie?

HR-managers, personeelsfunctionarissen • Vertrouwenspersonen • Bedrijfsmaatschappelijk werkers • Leidinggevenden/managers met veel ‘oog voor de mens’ • (Interne) bedrijfsarts / ARBO-medewerkers • Bedrijfsartsen en ARBO-consulenten • Psychologen • Teams die onder hoge druk staan (in company) • (Interne) Bedrijfscoaches

Waarom deze training?

Het zijn hectische tijden. Er gebeurt steeds meer om ons heen en we moeten steeds meer moeite doen om ons te focussen. Veel mensen ervaren daardoor een vol hoofd. Vaak is dat het gevolg van een hoge werkdruk of een veranderende privésituatie en verlies aan focus. Vaak lijkt er op het eerste oog weinig aan de hand en kan je daarmee leven, maar toch uiten deze blokkades zich uiteindelijk bijna altijd in onzekerheid, stress, ongewenst gedrag, burnout, psychosomatische klachten, of zelfs trauma’s of PTSS. En zo lang de medewerker de blokkade(s) niet zelf opruimt, blijven de klachten bestaan of verergeren de symptomen. Doordat jezelf het eigen hoof opruimt, worden mentale problemen voorkomen en verbeteren de prestaties.

DATUMS EN LOCATIES BEKIJKEN

Wat leer en ervaar je tijdens de workshop?

Je ontwikkelt zelf een efficiëntere strategie waarmee informatie beter wordt onthouden en het hoofd wordt opgeruimd. Deze strategie is persoonlijk, eigen en past perfect bij ieder individu.

Je leert de specifieke stappen om een vol hoofd handiger in te delen naar een opgeruimd hoofd. Na het opruimen van het hoofd, is er meer ruimte om nieuwe informatie een plek te geven en voor altijd goed op te slaan.

Je ontdekt welke strategie je zelf – onbewust – gebruikt om informatie en ervaringen op te slaan en te verwerken. Dit is hoe jouw hoofd werkt! Je leert hoe je deze strategie aan kunt passen zodat je informatie handig onthoudt en weer terugvindt en je hoofd opgeruimd voelt.

Je leert hoe je met een zelfgemaakte strategie meer mentale problemen voorkomt en oplost. Met de eigen strategie sla je informatie op een handige manier op in een denkbeeldig – zelf bedacht – systeem, waardoor je informatie beter onthouden en terugvindt. Hiermee voorkom je het ontstaan van nieuwe problemen en los je bestaande problemen op.

Trainer

De 1-daagse wordt gegeven door de Gekwalificeerde Partners die zijn opgeleid door Ingrid Stoop

Data en tijd

De workshop duurt 3,5 uur

Investering

De workshopkost € 110  excl. btw (€ 133 incl. btw)
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch

DATUMS EN LOCATIES BEKIJKEN

In company

Een in company training voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Samen maken we concrete afspraken om een hoge return on investment (ROI) te krijgen in jouw bedrijf.

Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken.