Videomateriaal over psychosomatische klachten

Bekijk enkele video’s over hoe snel en krachtig de eigen oplossing is. Ook als de arts er geen verklaring voor heeft. Psychosomatische klachten worden door de persoon zelf opgelost op de eigen manier. Al na één gesprek.

  • Ervaringen en resultaten

Psychosomatische klachten, ook wel onverklaarbare pijnklachten, lost de persoon zelf op op de eigen manier. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar onderzoek laat zien dat het werkt. Vaak al na één gesprek.

Ontdek de ervaringen en resultaten nadat de MatriXmethode wordt toegepast. Waardoor altijd de oplossing wordt bedacht door de persoon zelf.


💡 Nieuwste video’s? Volg Ingrid:


“Ik word ook zo blij van deze methode en het directe effect”

Ik zie bij de huisartsen waar ik werk zulke geweldige resultaten in hele korte tijd. Vandaag iemand terug gezien die ik 3 weken geleden gecoached heb. Ze kwam alleen vertellen dat het nu heel goed met haar ging en ze hoefde geen vervolgafspraak meer.

Ze ervaart nu rust over iets wat haar jaren onrust gaf. Dat voelt voor haar heel goed. .. en ik word ook zo blij van deze methode en het directe effect.

Adrie van der Wijst MatriXmethodeAdrie van der Wijst, Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ)

“Ik ben positief verrast”

Alhoewel ik eerst niet echt kon geloven dat het werkte, ben ik positief verrast. Door de coaching en de genomen tijd ben ik van de pijnklacht af. Ik wil Ingrid bedanken voor de zeer persoonlijke en rustige aanpak.

Hans MooymanHans Mooyman, Sr. Network Services Specialist ING

Inzichten krijgen?

Moe van lange gesprekken?