Rust in het hoofd krijgen

Heeft jouw kind of misschien jijzelf last van een vol hoofd? Heeft dat invloed op het zelfvertrouwen? Is het onduidelijk hoe er meer rust in het hoofd is, terwijl elke dag er meer informatie bij komt?

Ontdek hoe er meer structuur, overzicht en rust in het hoofd is door de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Zodat belemmeringen plaats maken voor mogelijkheden en plezier. Zonder dat een grammetje stress de ontwikkeling blokkeert.

“Er kan heel veel opgelost worden i.p.v. een uur bij een psycholoog”

De MatriXmethode van Ingrid Stoop heeft op mij diepe indruk gemaakt. Ik heb haar mensen zien behandelen met een zware burn-out die dmv van haar Matrix methode weer rust hebben gekregen in hun hoofd. Hoofd opruimen, nare ervaringen en gedachtes omzetten in het hoofd. In heel korte tijd kan er door het toepassen van de MatriXmethode heel veel veranderen. Vaak kan er ipv veel bezoekjes aan een psycholoog in een uur tijd heel veel opgelost en opgeruimd worden.

de training en effectiviteit van de matrixmethhode

Loopt de emmer over in het hoofd?

Na een dag werken of naar school gaan, zit het hoofd overvol. Zowel bij kinderen als bij volwassenen. Ze zijn vaker moe en snel op de tenen getrapt. Vaak ervaren ze dat het hoofd zo vol zit dat er geen informatie meer bij kan. 

Het is vaak lastig om rustig te slapen met een vol hoofd. Kinderen worden prikkelbaar en sneller boos of onrustig. Ook volwassenen hebben minder concentratie. Naar school of naar het werk gaan is elke dag een grotere stap en kost energie. Ook de extra hulp of bijles duurt lang, vaal zonder effect.

Het hoofd handiger indelen

Zorg dat alle informatie – denkbeeldig – een eigen plek in het hoofd krijgt. Dat geeft meteen rust, focus en overzicht. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® ontdek je een eigen, handige manier om informatie op te slaan en te onthouden.

Het hoofd inrichten op de eigen manier levert gegarandeerd meer zelfvertrouwen en plezier op. Het lijkt eenvoudig, maar het is verrassend effectief. Maak je een familiefoto met de glimlachende gezichten door het opgeruimde hoofd?

Onrustig hoofd?

Na het lezen van het digiboek (gratis) is blijven zitten of bijles niet meer nodig.

gratis digiboek downloaden voor ouders

Een vol hoofd opruimen

Bekijk waarom ook jouw kind betere kan leren in minder tijd.

Meer video’s bekijken voor meer rust in het hoofd?

“Het levert gelukkige, weldenkende volwassenen op”

Ik vind het hoofd opruimen echt heel simpel, doeltreffend en effectief. Het zou fantastisch zijn als ieder kind leert hoe hij/zijn zijn/haar hoofd kan opruimen, leert focussen, angsten opruimen enz. Het levert gelukkige weldenkende, volwassenen op.

Hyacintha KraidyHyacintha Kraidy, Trainer Claritas Essentiae

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg inzichten voor meer rust en plezier voor je kind. En voor jou.

training volgen voor meer rust in het hoofd

Toepassen

Help je kind met mentale obstakels. Op locatie of online.

Coaching met Ingrid Stoop

Hulp vinden?

Vraag een gesprek aan met Ingrid Stoop of een MatriXprofessional.