Hulp bij onverwerkte emoties van je kind

Belemmert een onverwerkte emotie de voortgang van je kind? Hebben ze op school geen snelle oplossing, waardoor je kind met het probleem blijft zitten? Zoek je nu een oplossing om meer problemen te voorkomen?

Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® ben je elke onverwerkte emotie de baas. Zodat een bloeiende toekomst staat te wachten, zonder ook maar één emotionele obstakel. Zie je de glunderende oogjes van je kind al voor je?

“Na één coaching geen heimwee meer”

Ik was enorm verrast door het effect van mijn eigen coaching. Na één coaching heb ik een meisje van extreme heimwee af geholpen.

Erika HazelegerErika Hazeleger, Remedial teacher
ervaringen matrixmethode

Onverwerkte emoties: van een gevoelig kind naar een onzekere leerling

Aan het gedrag van je kind zie je dat er iets in de weg zit. Je wilt iets doen maar weet niet wat.

Het kan zijn dat ook jouw kind snel in snel in tranen uitbarst, doordat je kind hooggevoelig is. De emotie neemt snel de overhand. Het niet goed kunnen omgaan met een emotie is niet alleen een last voor de persoon zelf, maar ook voor de omgeving. Het gevoel van schaamte komt vaak voor.

Ook al wil je kind de emotie zo goed mogelijk in bedwang houden, de kans is groot dat hij of zij onzeker en stiller wordt. Pesterijen door andere klasgenoten komen steeds meer voor en nachtmerrie’s komen voor. Leren en concentreren zitten in de weg, doordat angst en verdriet steeds groter wordt. 

De oplossing is in het hoofd van je kind

Met de MatriXmethode wordt de onzekerheid en verdriet vervangen door een positieve beleving. Omdat een onverwerkte emotie altijd een eigen beleving is, vervangt je kind dit zelf denkbeeldig op de eigen manier. Tijdens de coaching zie je direct de glimlach verschijnen die je misschien al maanden niet hebt gezien.

Doordat je kind zich vrijer en zelfverzekerder voelt, is er weer plezier om naar school te gaan. De nachten zullen eindelijk lang en rustig zijn, omdat je kind makkelijk in slaap valt. Door de goede schoolresultaten wordt de toekomst gegarandeerd een succes.

Emotie zit dwars?

Na het lezen van het digiboek (gratis) is het gebrek aan zelfvertrouwen verleden tijd.

Digiboek voor Ouders

Emoties de baas zijn

Bekijk hoe een emotie op de eigen manier kan worden opgelost.

Problemen en oplossingen van leerlingen bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“Ik dacht dat het iets zweverigs was”

Dacht dat de therapie niet zou werken voor mij. Ik dacht: “Het is vast iets zweverigs.” Maar Ingrid ging net zo lang door totdat het mij wel helder werd. Dit was wel erg grappig. Ingrid belde me de volgende dag op om te vragen hoe het met mij was. Ik heb het enorm goed ervaren en probleem is weg.

E. VeldhuizenE. Veldhuizen, Kinderopvang

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten om onverwerkte emoties te verwerken.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek met Ingrid?

Vraag een gesprek aan met Ingrid. Telefonisch of op locatie.

Hulp in de buurt

Vind een MatriXprofessional bij jou in de buurt en maak een afspraak.