Een angst oplossen of trauma verwerken

Worden schoolprestaties belemmerd door een angst of trauma? Staat het moment nog steeds op het netvlies? Zelfs nadat al eens hulp is gezocht of de probleemverhalen te vertellen?

Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® is een angst oplossen of trauma verwerken ongekend effectief. Met blijvend resultaat, zonder dat verteld wordt wat er is gebeurd of de situatie opnieuw te beleven. En altijd op de eigen manier.

“Aan den lijve ondervonden hoe snel en effectief de MatriXmethode is”

Ik verbaas me over de steeds dure en langdurige trajecten waarin men mensen met problemen (groot of klein) probeert te helpen. Terwijl ik aan den lijve heb ondervonden hoe snel en effectief de MatriXmethode is.

Cathy van NesCathy van Nes, Leerkracht/coach
ervaringen matrixmethode

Angst oplossen of trauma verwerken, zonder het delen van de probleemverhalen

Jarenlang kan een angst of trauma iemand blijven achtervolgen. Soms is het een jarenlange belemmering die ontstaat in een milliseconde. Dat éne detail zit dan nog altijd in de weg. Denk aan de de grote, harige poten van de spin die plotseling tevoorschijn kwam in de schuur. Of de donkere ogen van de inbreker toen je hem betrapte in de keuken.

In slaap komen duurt vaak lang en de nachten zijn kort. Vermoeidheid neemt de overhand. De hartslag gaat sneller slaan of duizeligheid ontstaat. Zelfs door de kleinste prikkels raak je weer van slag. Er wordt liever niet over gepraat en behandelingen duren vaak lang.

De oplossing heeft altijd de persoon zelf

Gelukkig hoeft niet verteld te worden wat er precies is gebeurd. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® vindt nooit een herbeleving plaats. Het nare fragment wordt verwerkt en vervangen door een positief fragment. Altijd op de eigen manier, zelfs telefonisch.

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar een angst oplossen kan vaak al na een coaching van 20 minuten. De persoon heeft er geen last meer van. Nooit meer. Doordat hij of zij zelf de eigen oplossing bedenkt, zijn langdurige gesprekken over de oorzaak verleden tijd. Met een bonk zelfvertrouwen en stralende lach is er weer concentratie en plezier.

Angstig kind?

Lees het digiboek (gratis) en de engste dromen zijn verleden tijd.

Digiboek voor Ouders

Angst oplossen en trauma verwerken

Bekijk bang zijn voor iets of iemand onnodig is na het ontdekken van de eigen oplossing.

Meer oplossingen van angstverhalen bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“Iedereen zou hier kennis mee moeten maken”

Op het gebied van trauma-verwerking zou iedereen hier kennis mee moeten maken. Het is onwaarschijnlijk hoe snel je je traumatische ervaring een meer neutrale positie in je hoofd kan geven.

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten om angsten en trauma’s op te lossen.

Coaching met Ingrid Stoop

MatriXen met Ingrid

Vraag een MatriXgesprek aan en je wensen komen uit.

coaching aanvragen met een matrixprofessional

In de buurt

Vind een MatriXprofessional en geen angst zit meer in de weg.