Verminder het ziekteverzuim met de MatriXtraining Flexibel:
Pas de MatriXmethode van Ingrid Stoop® toe

Krijg binnen enkele weken alle kennis en tools om de MatriXmethode op de juiste manier in te zetten.
Zodat gedoe tussen de oren wordt opgelost en voorkomen. En het ziekteverzuim gegarandeerd vermindert.

Het je het gevoel dat je als directeur, manager of professional in een organisatie te weinig middelen hebt om de prestaties van je werknemer te verbeteren? Is het ziekteverzuim te hoog? En kosten gesprekken veel tijd, moeite en geld, zonder dat de productiviteit aantoonbaar wordt verbeterd?

Frusterend. Veel werknemers hebben last van stress, een hoge werkdruk, angsten, trauma’s of andere emotionele blokkades. Vooral een thuiszittende werknemer heeft een negatieve effect op het bedrijf. De kosten lopen op, net zoals de werkdruk van de collega’s. Daarnaast wil, kan, durft of mag een medewerker vaak niet vertellen wat de oorzaak van het probleem is. Terwijl de tijd doortikt, ontstaan meer problemen, zoals faalangst of depressie.

Een betrouwbare oplossing zoeken, maar niet vinden

Ondanks je hulp weet je dat de medewerker het wel kan. Er is motivatie. Maar:

Interne en externe hulp wordt vaak op diverse momenten ingezet, zonder langdurig resultaat

Je merkt dat de hulp nog effectiever kan, ondanks jouw luisterend oor

Je merkt dat de werknemer niet alles wil, durft, kan of mag vertellen uit schaamte, angst of onzekerheid

De lange gesprekken kosten veel tijd, verlopen vaak stroef en vergt veel energie

Je mist een tool die juist tijd en geld oplevert, zonder afhankelijkheid van wachtlijsten of doorverwijzingen

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Veel bedrijven hebben hetzelfde probleem. Terwijl er veel behoefte is aan een bewezen oplossing die doet wat het belooft.

De training:

De MatriXmethode:

Verlaag het ziekteverzuim aanzienlijk en krijg baanbrekende resultaten

Door jou voorkomt of lost de persoon zelf op de eigen manier problemen tussen de oren op. Blijvend, vaak al binnen één sessie. Zonder dat de oorzaak verteld wordt. En zonder langdurige gesprekken of hulp van verschillende personen.

Stel je eens voor dat:

Wachtlijsten of protocollen plaatsmaken voor onafhankelijkheid en vrije tijd

Jouw hulp effectiever is en 90% meer tijd bespaart, doordat vaak één sessie voldoende is

Je in minder tijd meer personen helpt en de langverwachte glimlach verschijnt

Je locatie-onafhankelijk, zelfs telefonisch, iemand succesvol helpt

Je niet wordt belast met de oorzaak van het probleem of doemscenario’s die al zijn bedacht

En dankzij jouw nieuwe MatriXkennis duizenden euro’s en uren aan tijd worden bespaard. Doordat de werknemer zelf de eigen oplossing bedenkt en toepast met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

Vraag je je af hoe?

Als je merkt dat de langdurige hulp, verplichte protocollen en andere aanpakken niet het probleem oplossen… dan ligt het aan het ontbreken van jouw hulp bij het krijgen van 100% zelfregie door de persoon zelf.

Je hoeft niet jarenlang te studeren of trainingen over de hele wereld te volgen. Of te onderzoeken wat wel werkt en niet werkt. Of een oplossing voor iemand te bedenken en hopen of het probleem wordt opgelost. Maar wat dan wel?

De grootste obstakels

Vrijwel altijd levert langdurig praten het probleem niet op. Jij wordt opgezadeld met de probleemverhalen, terwijl vaak iemand liever niet over het probleem praat. Het advies maakt geen einde aan de problematiek en de voorgeschreven medicatie verdooft het probleem slechts tijdelijk, maar lost niets op. Het hoofd wordt steeds voller en de spanning groter.

Nog een probleem: de drukke agenda. De wachtlijsten en de gesprekken worden langer. Je hebt steeds te weinig tijd en meer stress ontstaat. Je wilt anderen graag helpen en het probleem voor altijd oplossen, maar hoe?

Krijg alle kennis en vaardigheden via e-learning

Na de training pas je de MatriXmethode van Ingrid Stoop® professioneel toe in je werk met mensen. Je ontdekt hoe je gedoe tussen de oren oplost en voorkomt als professional in een organisatie.

Na het volgen van de online modules krijg je alle kennis en oefen je virtueel met maximaal 5 mede-cursisten én je MatriXtrainer. Als je de interventietechniek op de juiste manier toepast, zijn vaak al één tot twee (telefonische) sessies voldoende. Zonder dat verplichte protocollen, dossiers of herbelevingen nodig zijn. 

Je krijgt de bewezen tool voor:

Cirkel MatriXmethode voor mentale probemen
ervaringen matrixmethode

Andere professionals zeggen:

“Geschikt om te leren leren en ook om te leren de focus te houden op het werk”

De MatriXmethode is een mooie manier om mensen op een effectieve manier inzicht te geven in hun eigen strategie. Het is niet alleen geschikt om te leren leren maar ook om te leren de focus te houden op het werk. Ik gebruik de MatriXmethode met plezier om volwassenen met een associatief brein (dyslexie, hooggevoeligheid, HB, A(D)HD) vanuit hun kracht te laten werken. Onzekerheden, faalangst kunnen makkelijk kunnen met de MatriXmethode krachtig en effectief tot het verleden behoren. Blij dat ik de opleiding tot gecertificeerd MatriXcoach van Ingrid zelf heb gekregen.

Danielle DoppenbergDanielle Doppenberg, Visueel procesbegeleider

“Ik heb al veel coaches kunnen helpen”

De MatriXmethode, bedacht en ontwikkeld door Ingrid Stoop, zet ik in wanneer ik in mijn eigen praktijk scholieren en studenten coach. Door middel van het hoofd opruimen krijgt de coachee op een verbluffend snelle manier grip op zijn/haar leven. Ik heb al veel coachees hierdoor kunnen helpen. Het oplossen van angsten via MatriXcoaching geeft zulke bijzondere resultaten, dat ik iedereen een dergelijke sessie gun. Ik ben blij en dankbaar dat ze haar kennis ook met mij gedeeld heeft!

Judith Kat Ondernemend in het onderwijsJudith Kat, Ondernemend in het onderwijs

“Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren”

Toen ik kennis maakte met de MatriX methode ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ben de opleiding gaan doen en vind het geweldig om zo effectief te coachen. Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren!
De cursus is praktisch en Ingrid weet precies wat ze wil overbrengen, dit doet ze heel effectief en op een fijne manier.

Jessica van EsJessica Van Es, Logopedist / dyslexiebehandelaar

Verminder het ziekteverzuim op korte termijn met de MatriXtraining Flexibel

  • 3 online oefendagdelen en 36 modules (IQ en EQ) locatie- en tijdsonafhankelijk

De MatriXtraining Flexibel is een combinatie van een online training en online oefenmomenten met een MatriXtrainer. Binnen 2 maanden krijg je alle kennis en tools die Ingrid vanaf 1991 tot nu heeft ontdekt, ontwikkeld, toegepast en geperfectioneerd. Dit zijn ongeveer 36 modules over IQ en EQ-onderdelen. Waarmee ook jij duizenden mensen met blijvend succes gaat helpen.

Je ontdekt waarom 90% van de leerlingen al na één sessie van het probleem af is of duidelijk een positief verschil merkt. Zoals bij een angst, trauma, informatie onthouden, een vol hoofd/stress, onverwerkte emoties en onverklaarbare pijnklachten.

Je volgt online verschillende modules met bijbehorende opdrachten en je oefent tijdens 3 online oefendagdelen met een MatriXtrainer. Tijdens deze dagen oefen je met je collega-cursisten (maximaal 6 in een groep). Als je dit voldoende beheerst, doe je mee aan de telefonische of online MatriXmasterproof.

  • 1 MatriXmasterproof (digitaal)

Tijdens digitale of telefonische MatriXmasterproof wordt getoetst of je de MatriXmethode op de juiste manier toepast. Dit doe je met een MatriXtrainer.

Beheers je de MatriXmethode van Ingrid Stoop®, dan ben je klaar om de MatriXmethode overal in de wereld professioneel toe te passen. Na een jaar wordt bekeken of je de MatriXmethode nog steeds succesvol beheerst. Daarmee garandeer je de kwaliteit en de effectiviteit van je interventies en maken we samen onze beloften waar.

Na de training heb je nog 2 maanden extra de tijd om de MatriXmethode eigen te maken. Daarna krijg je alle kansen om jezelf te profileren via de MatriXplus-dagen, Vraag & Antwoord-uurtjes, online informatieavonden en de community.

Wat ontdek je tijdens de MatriXtraining Flexibel?

Je weet exact welke vragen je stelt, welke woorden je gebruikt en hoe je doorvraagt, zonder dat het nodig is de oorzaak van het probleem te weten

Je ontdekt hoe je je richt op het veranderen van de beleving van de persoon die de hulpvraag heeft, zonder opgezadeld te worden met de probleemverhalen

Je ontdekt hoe je anderen, van jong tot oud, een eigen, effectievere strategie laat ontdekken. Zodat o.a. informatie handiger wordt opgeslagen, een vol hoofd, angsten, emotionele belemmeringen en pijnklachten worden opgelost én voorkomen

En daarnaast:

Snap en begrijp je waarom de MatriXmethode zo krachtig is. En waarom dit afwijkt van andere methodieken, zoals EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), EFT (Emotionally Focused Therapy) en CGT (cognitieve gedragstherapie)

Weet je hoe, dankzij jou, iedereen de eigen oplossingen voor het mentale probleem ontdekt, ontwikkeld en toepast

Ontdekt je hoe je optimaal MatriXt en de focus van de hulpvrager vasthoudt, om het probleem op te lossen

Ontdek je hoe je negatieve ervaringen ontkracht en positieve ervaringen juist krachtiger maakt

Weet je de beleving bij onverklaarbare pijnklachten te veranderen, waar de arts geen verklaring voor heeft

En ook krijg je:

Onbeperkt aantal keer deelnemen aan MatriXactiviteiten, zoals besloten workshops, (online) trainingen, webinars of bijeenkomsten

De mogelijkheid om deel te nemen aan jaarlijkse MatriXactiviteiten en de nascholing (na een jaar) om de MatriXcompetenties op peil te houden. Zodat je volledig up-to-date bent met de nieuwste kennisontwikkelingen

Waardevolle intercollegiale kennisverbreding en -verdieping, zoals uitwisselingen en tips

 Kosteloze intervisie met andere MatriXprofessionals voor ondersteuning, versterking en stimulering

De kans om zelf, als je een hulpvraag hebt, van al je mentale problemen af te komen tijdens live interventies

1-op-1 contact om de interventietechniek op hoog niveau te houden

Toegang tot de MatriXmethode Community met enthousiaste MatriXprofessionals en -particulieren om met elkaar te verbinden, te ontwikkelen en te groeien, zowel privé als zakelijk

Datums en praktische informatie

Deelnemers training MatriXmethode

Trainer

Je krijgt via e-learning alle kennis en tools die Ingrid Stoop heeft ontwikkeld.
Je oefent tijdens de online dagdelen met de MatriXtrainer.

Maximaal 6 personen per training.

Datums en tijd

Verschillende online startmomenten per jaar, locatie- en tijdsonafhankelijk.
De online oefendagdelen zijn flexibel en worden met je afgestemd.

De digitale of telefonische MatriXmasterproof vindt plaats met een MatriXtrainer

Investering

Btw-vrije investering van 1.895 euro, met starterspakket t.w.v. € 120
Inclusief:
36 modules, 3 oefenmomenten, hand-out en contactmomenten.

Het certificaat is 1 jaar geldig.

Accreditaties (o.a.):

accreditatie registerplein matrixmethode

48 PE punten | ID nummer: 325245 voor de registers:

Aandachtsfunctionarissen ● GGZ-Agogen ● Gezinshuishouders ● Maatschappelijk werk ● Sociaal Agogen ● Sociaal Werker

De training is geaccrediteerd met 38,50 PE punten, ID nummer: SKJ204067

absg logo matrixmethode training volgen

De training is geaccrediteerd met 30 PE punten bij het ABSG

venvn-logo matrixmethode accreditatie

De training is geaccrediteerd met 30 PE punten bij het VenVN (verpleegkundigen en verzorgenden Nederland)

poh ggz matrixmethode accreditatie

De Landelijke Vereniging POH-GGZ kent 30 beroepsgebonden punten toe.

knmg accreditatie matrixmethode

KNMG (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) met 25 PE punten.

Wil je anderen NU helpen om binnen één sessie problemen tussen de oren op te lossen én te voorkomen?
Zonder dat je wordt belast met de probleemverhalen?

Dan is dat nu het moment.

Voor wie is het toepassen van de MatriXmethode geschikt (en voor wie niet)?

Om mentale problemen op te lossen én te voorkomen, hoef je geen arts of uitvinder te zijn. Het is voor de professional met een hbo-denkniveau die een krachtige oplossing zoekt voor problemen tussen de oren, zonder de probleemverhalen aan te horen.

Of die liever een oplossing laat ontdekken door de persoon die het probleem heeft.  Zonder dat je deze voor iemand verzint. En die ook de vrijheid wil om locatie- en tijdsonafhankelijk anderen te helpen. Zonder dat een wachtlijst, protocol of bezoek aan een praktijk nodig is.

Dan is de training om de MatriXmethode eigen te maken heel geschikt voor jou.

Om in je achterhoofd te houden: als je denkt “even snel een nieuwe tool te leren en je een voorkeur hebt voor langdurige gesprekken en het aanhoren van probleemverhalen”, dan is deze training niet geschikt. Want je zult gemotiveerd en gedreven moeten zijn om het verschil te maken waar de wereld al jaren op wacht.

Ook als het voor veel professionals en particulieren te mooi is om waar te zijn. Het is voor professionals die willen en durven ‘outside the box’ te denken. Die anderen een eigen oplossing gunnen zonder te dweilen met de kraan open.

“Een heerlijk eenvoudige methode, snel en efficiënt”

Ik heb in augustus de opleiding tot MatriXcoach gedaan. Een methode die snel en efficiënt werkt. Helemaal op mijn lijf geschreven, heerlijk eenvoudig om te doen. Ingrid is een vakvrouw in hart en nieren: inspirerend en enthousiast. Super om van haar te mogen leren!

Anneke Dusseljee, Eigenaar Hypno&Co

Waarom met mij werken en de MatriXmethode toepassen?

Ik, Ingrid Stoop, heb vanaf 1991 tot nu de MatriXmethode zo krachtig gemaakt, dat ik kan zeggen dat het de snelste methode is die er bestaat. Ook de honderden interventies en duizenden cliënten bevestigen dat. Terwijl het ‘te mooi lijkt om waar te zijn’.

Dat ging natuurlijk niet zomaar.

Toen ik jong was, wilde ik dokter worden. Of ieder geval iemand die graag anderen helpt om problemen op te lossen. Na het volgen van verschillende trainingen, opleidingen over de hele wereld en het MatriXen van duizenden personen (van 8 tot 92 jaar), kwam ik op een geniaal conclusie. Het was het resultaat van alle kennis, ervaringen en ontdekkingen die ik al die jaren had opgedaan:

En wat blijkt… De resultaten van de MatriXsessies laten zien dat iedereen zelf problemen tussen de oren kan oplossen én voorkomen met de MatriXmethode. Vaak al binnen 20 minuten. Met blijven resultaat, zonder dat verteld wordt wat er is gebeurd. Alle culturen, IQ’s en leeftijden (vanaf het moment dat iemand een eigen beleving kan verwoorden).

Het is jammer dat tegenwoordig al die lange gesprekken, verplichte protocollen en wachtlijsten veel tijd en geld kosten. En door andere hulp vroeg of laat blijkt dat het probleem nog steeds aanwezig is. Oplossingen die anderen voor iemand bedenken, werken niet. En voorschreven medicijnen verdoven slechts tijdelijk, maar lossen niets op.

Al binnen 5 dagen heb jij de kennis om door de persoon zelf de oplossing te laten bedenken. Zodat het probleem ook echt weg is en weg blijft. En dat gun ik iedereen. Daarom is de missie van mij en de MatriXprofessionals: 100% zelfregie tussen de oren. Deze kennis is tijdloos en toe te passen bij iedereen die van hun mentale probleem af wilt.

100% MatriXmethode tevreden cliënten garantie

Wees gerust: direct goud waard

De MatriXmethode is meteen toepasbaar en effectief. Al direct na de éérste dag van de training merk je positief verschil.

Zet deze nieuwe kennis samen met je mede-cursisten in, zodat blokkades plaatsmaken voor zelfvertrouwen en de langverwachte glimlach.

Deze bedrijfsarts vindt dit van de training:

En bekijk ook wat anderen van de training vonden:

De effectiviteit van één MatriXsessie, zonder dat de ander werd belast met de probleemverhalen

Eerder kon je al lezen dat met de MatriXmethode gedoe tussen de oren vaak binnen één sessie opgelost wordt. Zonder anoniem onderzoek was dit misschien ongeloofwaardig. Misschien vind je het nuttig om de resultaten van de 250+ geMatriXte personen te bekijken:

“De training heb ik als zeer inspirerend en motiverend ervaren”

Wat een mooie, krachtige en praktische tool is de MatrixMethode toch!! Ik gebruik het (bijna) dagelijks in de begeleiding van mijn coachees in het vergroten van hun eigen vitaliteit. Ik leer mijn coachees met deze methode hoe ze hun eigen hoofd kunnen ‘opruimen’, zodat ze ZELF permanent ruimte en overzicht in hun eigen hoofd kunnen realiseren!

Daarnaast zet ik de methode in om mensen definitief te ‘ontdoen’ van angsten, psychosomatische klachten en belemmerende emoties. Dit wordt beide als super waardevol ervaren. De training voor Matrixcoach van Ingrid heb ik als zeer inspirerend en motiverend ervaren. Ik heb haar leren kennen als een passievolle vakvrouw, met een enorme ‘drive’ om ‘haar’ MatrixMethode wereldkundig te maken.

Patricia de RegtPatricia de Regt, Vitaliteitscoach

Volg de training

In welke branche je als professional ook werkzaam bent: ga ook voor de bewezen oplossing om elk mentaal probleem de wereld uit te helpen. Dan kun je iedereen die daar behoefte aan heeft succesvol MatriXen. Overal, zelfs telefonisch. Zonder dat je wordt belast met probleemverhalen. Zodat je tijd en energie overhoudt om bijvoorbeeld nog meer mensen blij te maken, zelfs op vakantie.

PS: Omdat de vraag naar de MatriXmethode stijgt, is het slim om nu actie te ondernemen. Om duizenden mensen, van jong tot oud, ook zo effectief te helpen waar de wereld al jaren op wacht.

PPS: Je krijgt alle kennis en kunde die ik, Ingrid Stoop, vanaf 1991 hebt ontdekt en ontwikkeld. Waarmee je al die mensen helpt die al jaren van het probleem af willen, maar niet weten hoe. Ga je samen met mij en honderden professionals het verschil maken?