Informatie handig onthouden door de werknemer

Besef je dat medewerkers met problemen met taal, rekenen en/of klokkijken minder goed presteren? Blijken eerdere oplossing toch niet te werken, terwijl de werkdruk zich opstapelt en de medewerker door gebrek aan zelfvertrouwen minder productief is? 

Ga voor een snelle oplossing die de medewerker zelf bedenkt en toepast, dankzij jou. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® zijn taal- en rekenfouten verleden tijd en bepalen zelfverzekerde medewerkers garanderen het succes.

“Ik ben veel meer zeker van mezelf”

Ik ben veel meer zeker van mijzelf en dat ik gerust een brief kan schrijven zonder dat iemand deze eerst moet controleren.

ervaringen matrixmethode

Oplopend ziekteverzuim, teruglopende bedrijfsresultaten

Minder goede bedrijfsresultaten ontstaan als de medewerker fouten met taal, rekenen en/of klokkijken maakt. Het goud van het bedrijf verliest zijn waarde als keer op keer het werk niet op tijd af is. Of als de werknemer dichtklapt tijdens een presentatie.

Terwijl de tijd doortikt, ontstaat er stress. Het minderwaardigheid-gevoel blijft stijgen, de frustratie en kosten neemt toe. Er is geen tijd te verliezen, maar wel een medewerker en het bedrijf te redden.

Eerst de basis, vervolgens de groei

Zorg dat de werknemer begint met het verwerken, opslaan, onthouden en terugvinden van de basisinformatie. Foute informatie van taal en/of rekenen wordt handig vervangen door de juiste informatie. Gelukkig is het toepassen van de MatriXmethode van Ingrid Stoop® nooit te laat.

En zelfverzekerde werknemer zonder taal- en/of rekenproblemen levert tijd en geld op. Met meer zelfvertrouwen kan er meer gedaan worden in minder tijd. En dat zie je direct in de groeiende bedrijfsresultaten terug.

Onzekere werknemer?

Elke werknemer heeft zelf de eigen oplossing. Ontdek het in het digiboek.

Digiboek Organisatie MatriXmethode

Handiger de basisinformatie onthouden

Bekijk hoe een zelfverzekerde medewerker beter presteert in minder tijd.

Meer zelfvertrouwen krijgen in minder tijd?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“De MatriXmethode werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

“Door deze ervaring heb ik me opgegeven voor de 5-daagse training”

Een MatriXcoach heeft mij geholpen om mijn alfabet goed te onthouden, waardoor ik nu echt 2x zo snel lees als voorheen. Door deze ervaringen heb ik ervoor gekozen om ook de kracht van de MatriXmethode in te willen zetten. Hierdoor heb ik me opgegeven voor de 5-daagse training. Ervaar het zelf en geef het door.

Edward SchuurmanEdward Schuurman, Eigenaar van Lened

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten om informatie handiger te onthouden

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Problemen met de basisinformatie of een vol hoofd oplossen.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een (telefonisch) gesprek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.