Trainingen 2017-12-04T09:24:33+00:00

MatriXacademie

Je bent hbo-professional, werkt met mensen en wil de MatriXmethode inzetten om jouw werk nóg beter te doen. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je MatriXkennis en MatriXcompetenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie!
Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor hbo-professionals die met mensen werken. Centraal staat het aanleren van de MatriXmethode. De MatriXmethode kan als enige of als aanvullende methode gebruikt worden om mensen met mentale problemen te helpen.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen en begeleiding (klik op de onderdelen voor meer informatie):

De enige, volledige training die opleidt tot gecertificeerd MatriXcoach! In 5 dagen krijg je alle tools, kennis en inhoud iemand voor altijd van zijn of haar mentale probleem af te helpen. 

Training in het eigen maken van de MatriXmethode om mensen te helpen bij het oplossen van psychosomatische klachten, emotionele problemen, angsten en trauma’s zodat ze weer stappen kunnen zetten in hun leven.

Training in het eigen maken van de MatriXmethode om mensen te helpen bij het opruimen van hun hoofd zodat ze weer rust en overzicht ervaren.

Training in het eigen maken van de MatriXmethode om kinderen te leren HOE te leren en te helpen om hun hoofd op te ruimen zodat ze de regie over hun hoofd krijgen, betere leerresultaten behalen en het preventief voorkomen van leerproblemen.

Masterclasses
Masterclasses bieden theoretische onderbouwing en verdieping van de MatriXmethode. Ze worden ontwikkeld en gegeven door expert-professionals die de MatriXmethode doorgronden.

MatriXcongres
Elk jaar wordt het MatriXcongres georganiseerd om MatriXcoaches een podium te geven.

Jij als ondernemer
Professionals die na de opleiding tot MatriXcoach een eigen praktijk willen starten en coaches die zich willen heroriënteren op een nieuwe doelgroep kunnen voor ondersteuning aankloppen bij Walter Franssen.

Intervisie in de regio
Gecertificeerde MatriXcoaches kunnen met elkaar hun MatriXkennis en vaardigheden bijhouden tijdens intervisie bijeenkomsten. De regiocoördinatoren organiseren deze bijeenkomsten in nauw overleg met Ingrid Stoop. Voor informatie over intervisie kun je contact opnemen met de volgende regiocoördinatoren:

Alphen a/d Rijn – Anni Westerduin – Praktijk Annimatie
Apeldoorn – Inge de Braak – Caleidoscoop
Bilthoven – Ellen Koning – Crown Coaching
Herten – Anouk Sonnemans – Buro So & Co
Naaldwijk – Ronald Koenders – Teaching4u
Nieuw-Vennep – Caroline Zoon – SOMconsult
Oosterbeek – Danielle Doppenburg – De Koers
Udenhout – Marwilleke Bergman – Marwilleke
Zwolle – Marian van Ast – Bodylifeplan
Zwolle – Margreet van der Werf – van der werf trainingen

Train de trainer
MatriXcoaches met trainerscapaciteiten kunnen het Train de Trainer opleidingstraject volgen. Zij worden als trainer ingezet door het MatriXmethode Instituut bij de 1-daagse, 2-daagse en 3-daagse trainingen en bij incompany trainingen.

MatriXleerplein
Op het MatriXleerplein kunnen hbo-professionals superleuke online trainingen bestellen om met kinderen met concentratiestoornissen, leerproblemen of leesproblemen aan de slag te gaan! Kinderen leren vlot en op een eenvoudige manier HOE te leren. Zeer waardevol bij het leren van het alfabet, memoriseren van getallen, tafels, klokkijken en dagen en maanden.

Hercertificering
De MatriXmethode is het gedachtegoed van Ingrid Stoop en is continu in ontwikkeling. Ingrid voegt toe wat nóg beter werkt en maakt de methode steeds concreter. Gecertificeerde MatriXcoaches blijven up-to-date door nascholing en hercertificering.

 

Heb je nog niet het gratis digiboek gedownload, inclusief video’s, tips en recensies?
Kies dan jouw sector:

HULPVERLENING
ORGANISATIES
ZORGSECTOR
ONDERWIJS

 

 

Het MatriXmethode Instituut is ervan overtuigd dat het wél kan!
Mentale problemen los je op met de MatriXmethode. Ook problemen die al lang bestaan. Doelgericht. Snel en voor altijd. Daarom sponsoren wij Tree of life. Dit is een project van de Stichting Het kan wél. Voor 5 euro planten zij een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig. Effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of masterclass doneren wij 5 euro aan Tree of life.