MatriXacademie: (online) trainingen over de MatriXmethode en coaching/MatriXen

Voorkom én los gedoe tussen de oren op. Krijg alle kennis en bewezen tools om de MatriXmethode professioneel toe te passen in je werk met mensen of ga in je eigen tijd aan de slag.

De krachtige, bewezen tool maakt jouw werk nóg beter, sneller en effectiever: de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Al binnen 5 dagen toe te passen met de MatriXtraining Traditioneel. Wil je binnen 2 maanden in je eigen tijd alles krijgen? Dan is de MatriXtraining Flexibel gegarandeerd de best optie.

“Dit is echt een methode die de wereld in moet”

Ik wilde niet voor niks MatriXprofessional worden nog voor ik mijn papier op zak had. Het mooie is dat ik mijn oude lijntjes van mijn vorige werk kan aansnijden. Mijn begeleider van het UWV heeft hiervoor ook al gelijk doorgekregen dat ik hoe dan ook mijn eigen praktijk ga starten en ik er wel kom. En zo is het maar net. Mij houden ze niet tegen. Dit is echt een methode die de wereld in moet.

Erica Koers MatriXmethodeErica Koers, Eigenaar van Regie op Koers en MatriXprofessional

Als wie wil jij de MatriXmethode toepassen?

Vind per doelgroep de (online) training die bij je past of vraag een coaching/MatriXgesprek aan. Zodat gedoe tussen de oren al binnen één gesprek wordt opgelost en/of voorkomen.

Beter presteren op school

Ontdek hoe je in je eigen tijd jezelf en/of je kind helpt met gedoe. Of vraag een MatriXgesprekken (coaching) aan met een professional.

Krijg binnen enkele dagen/weken alle tools om je leerling, student of anderen met blijvend succes te helpen.

training volgen matrixmethode matrixpartners

Krijg gegarandeerd baanbrekende resultaten in je organisatie, zonder dat ook maar één obstakel het succes nog in de weg zit.

training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Ontdek hoe je hulpvrager binnen één gesprek weer op de rit is, zonder dat je belast wordt met de probleemverhalen of dossiers.

Training MatriXmethode volgen

Ontdek hoe je elke mentale belemmering oplost én voorkom in de zorg, zonder protocol of dossier.

Over Ingrid Stoop

Bekijk de missie en visie van het MatriXmethode Instituut.

MatriXmethode ontdekken?

Ontvang een digiboek: Onderwijs, Hulpverlening, Zorg, Organisatie of Ouders