MatriXacademie: (online) trainingen en workshops

Je wilt graag anderen helpen met gedoe tussen de oren, zonder belast te worden met de probleemverhalen. Je zoekt een krachtige, bewezen tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool.

De MatriXacademie biedt (online) trainingen en coaching/MatriXen. Wil je jezelf of anderen helpen om gedoe tussen de oren op te lossen of te voorkomen? Bekijk de mogelijkheden.

“Zo eenvoudig, kort en krachtig”

De hele methodiek zit zo ingenieus in elkaar, het werkt zo eenvoudig, is zo kort en krachtig, dat het haast niet te geloven is. En het werkt echt!

Marrit van ExelMarrit Van Exel, Trainer, coach eigenaar van marritvanexel.nl

Online trainingen

Met de online trainingen weet je hoe je rust in je hoofd krijgt en stress oplost of voorkomt. Ook weet je hoe je anderen helpt met hun volle hoofd. Deze tool wordt dagelijks door honderden (of duizenden) MatriXprofessionals en particulieren toegepast. Ook zijn er korte online videotrainingen om de noodzakelijke basisinformatie van taal, rekenen en klokkijken (aan) te leren.

Trainingen

Wil je de MatriXmethode als professional toepassen in je werk met mensen? Volg dan de 5-daagse training. Deze wordt op verschillende locaties gegeven door de pionier van de MatriXmethode Ingrid Stoop en/of MatriXtrainers. Zodat al het gedoe de wereld uit gaat doordat iedereen zelf de regie krijgt over het eigen hoofd, dankzij jou.

Als wie heb je interesse in een (online) training? Maak een keuze:

Beter presteren op school

Bekijk online oplossingen en MatriXgesprekken (coaching) voor ouders. Om je kind of jezelf te helpen met het onthouden van informatie en een vol hoofd.

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk (online) oplossingen en MatriXgesprekken (coaching) voor jou als onderwijsprofessional. Zodat je alle tools krijgt om je leerling, student of anderen professionele hulp te bieden.

Bekijk de mogelijkheden
training volgen matrixmethode matrixpartners

Bekijk (online) oplossingen en MatriXgesprekken (coaching) voor de organisatie. Waarmee je je organisatie kan laten groeien zonder een mentale obstakel dat in de weg zit.

Bekijk de mogelijkheden
training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Bekijk (online) oplossingen en MatriXgesprekken (coaching) voor hulpverleners of hulpvrager. Waarmee je anderen de juiste hulp kunt bieden in een korte tijd, zonder belast te worden met de probleemverhalen.

Bekijk de mogelijkheden
Training MatriXmethode volgen

Bekijk (online) oplossingen en MatriXgesprekken (coaching) voor professionals in de zorg of zorgvragers. Zodat mentale belemmeringen opgelost worden en een zorgeloze toekomst voor het oprapen ligt.

Bekijk de mogelijkheden

Investeren in de toekomst

Het MatriXmethode Instituut gunt dit anderen
Gedoe tussen de oren los je op met de MatriXmethode. Snel, anoniem en blijvend. Ook problemen die al lange tijd knagen. Daarom sponsoren wij ‘Tree of life’. Dit is een project van de Stichting ‘Het kan wél’.

Voor 5 euro plant deze stichting een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig, effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of Masterclass doneren wij 5 euro aan ‘Tree of life’.

Over Ingrid Stoop

Bekijk de missie en visie van het MatriXmethode Instituut.

Bekijk Ingrid Stoop en de MatriXmethode

MatriXmethode ontdekken?

Ontvang een digiboek: Onderwijs, Hulpverlening, Zorg, Organisatie of Ouders

Ontvang het digiboek gratis