MatriXacademie: (online) trainingen over de MatriXmethode en coaching/MatriXen

Voorkom én los gedoe tussen de oren op. Krijg alle kennis en bewezen tools om de MatriXmethode professioneel toe te passen in je werk met mensen of ga in je eigen tijd aan de slag.

De krachtige, bewezen tool maakt jouw werk nóg beter, sneller en effectiever: de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Al binnen 5 dagen toe te passen met de MatriXtraining Traditioneel. Wil je binnen 2 maanden in je eigen tijd alles krijgen? Dan is de MatriXtraining Flexibel gegarandeerd de best optie.

“Zo eenvoudig, kort en krachtig”

De hele methodiek zit zo ingenieus in elkaar, het werkt zo eenvoudig, is zo kort en krachtig, dat het haast niet te geloven is. En het werkt echt!

Marrit van ExelMarrit Van Exel, Eigenaar van marritvanexel.nl en MatriXprofessional

Als wie wil jij de MatriXmethode toepassen?

Vind per doelgroep de (online) training die bij je past of vraag een coaching/MatriXgesprek aan. Zodat gedoe tussen de oren al binnen één gesprek wordt opgelost en/of voorkomen.

Beter presteren op school

Ontdek hoe je in je eigen tijd jezelf en/of je kind helpt met gedoe. Of vraag een MatriXgesprekken (coaching) aan met een professional.

Krijg binnen enkele dagen/weken alle tools om je leerling, student of anderen met blijvend succes te helpen.

training volgen matrixmethode matrixpartners

Krijg gegarandeerd baanbrekende resultaten in je organisatie, zonder dat ook maar één obstakel het succes nog in de weg zit.

training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Ontdek hoe je hulpvrager binnen één gesprek weer op de rit is, zonder dat je belast wordt met de probleemverhalen of dossiers.

Training MatriXmethode volgen

Ontdek hoe je elke mentale belemmering oplost én voorkom in de zorg, zonder protocol of dossier.

Investeren in de toekomst

Het MatriXmethode Instituut gunt dit anderen
Gedoe tussen de oren los je op met de MatriXmethode. Snel, anoniem en blijvend. Ook problemen die al lange tijd knagen. Daarom sponsoren wij ‘Tree of life’. Dit is een project van de Stichting ‘Het kan wél’.

Voor 5 euro plant deze stichting een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig, effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of Masterclass doneren wij 5 euro aan ‘Tree of life’.

Over Ingrid Stoop

Bekijk de missie en visie van het MatriXmethode Instituut.

MatriXmethode ontdekken?

Ontvang een digiboek: Onderwijs, Hulpverlening, Zorg, Organisatie of Ouders