MatriXmethode is een snelle, bewezen oplossing bij mentale problemen

Voorkom én los problemen tussen de oren op met de praktisch bewezen MatriXmethode van Ingrid Stoop®

Hoge slagingskans

> 75% slagingskans in slechts 1 tot 3 sessies, ook telefonisch

Altijd toepasbaar

Iedereen gaat met een glimlach de deur uit, zelfs uitbehandelde personen

Veilig

Je wordt nooit belast met inhoud van het probleem + geen doorverwijzing

Breed inzetbaar

Toepasbaar naast alles dat je al succesvol doet

Krijg alle kennis en vaardigheden die te mooi lijken om waar te zijn met de MatriXtraining Flexibel. Deze training is locatie- en tijdsonafhankelijk: je volgt binnen 2 maanden de 20 modules zo vaak als nodig is.

Daarnaast oefen en pas je de nieuwe MatriXkennis toe tijdens de 3 online oefenmomenten met een MatriXtrainer. Daarna ben je klaar voor de praktijkdag en voorkom en los je blijvend mentale problemen op:

Cirkel MatriXmethode voor mentale probemen

Samen met maximaal 5 anderen en de MatriXtrainer ben je na 2 maanden klaar om deze krachtige en bewezen gesprekstechniek in te zetten, zelfs telefonisch. Vaak zijn slechts 1 tot 2 gesprekken voldoende. Zelfs als andere therapieën al eens zijn toegepast. En zonder te worden opgezadeld met de probleemverhalen, verplichte protocollen, dossiers en tijdrovende intake-gesprekken. Met blijvend resultaat, gegarandeerd.

Na de training heb je nog 2 maanden extra de tijd om de MatriXmethode eigen te maken. Daarna krijg je alle kansen om jezelf te profileren via de MatriXplus-dagen, Vraag & Antwoord-uurtjes, online informatieavonden en de community.

ervaringen matrixmethode

Locatie

Online: Blended learning met 3 online oefenmomenten met de MatriXtrainer.

De MatriXpraktijkdag is ook online, tenzij er een uitzondering is.

Datums en tijd

Totaal (theorie + oefenen) aantal uren:
+/- 48 uur in 2 maanden

Theorie: Drie blokken, inclusief thuisopdrachten
(8 tot 10 uur per blok)

Praktijk: Per blok een oefenmoment met
trainer en mede-cursisten
(4 uur per blok)

Masterproof: 3 tot 6 uur

Investering

Btw-vrij: investering 1.895 euro met starterspakket t.w.v. € 120
Inclusief:
toegang tot de online trainingen, hand-out, contactmomenten.

Het certificaat is 1 jaar geldig.

trainers matrixmethode instituut

“Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten”

Voor mij was dit optimaal! Ik ben uitgedaagd. Ik ben zeer geïnspireerd door een integere opleidster. Ik ben in mijn waarde gelaten en heb mogen groeien naar mijn vermogen.

En waarom ik de training aanraad? Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten die worden behaald met deze methode.

Carlos AlbertusCarlos Albertus, Coach & therapeut en MatriXprofessional

“Een onmisbare methode binnen alle sectoren”

Ik ben door haar opgeleid en werk nu dagelijks met haar methode. Het is een efficiënte zelfhulpmethode, waarbij ik mijn clienten de regie over hun hoofd en emoties kan teruggeven. Een andere kracht van de methode is dat Ingrid voortdurend nieuwe bevindingen en ervaringen verwerkt en daardoor de methode blijft fine-tunen. Zowel binnen de zorgsector als het onderwijs is het een onmisbare methode! Eigenlijk binnen alle sectoren….

inge de braak matrixmethodeInge de Braak-Drent , Eigenaar van Caleidoscoop, praktijk voor Kindercoaching, Rouwverwerking en MatriXprofessional

Download hier de Algemene voorwaarden

⚠️ Vanwege de huidige situatie hebben wij de blended-learningtraining volledig online gemaakt. De theorie wordt digitaal volledig met instructievideo’s, teksten en aanvullende filmfragmenten overgebracht door Ingrid Stoop zelf. Je start de training met maximaal zes cursisten onder deskundige begeleiding van een MatriXtrainer. De vragen tussendoor stel je in de groep en de 3 oefenmomenten, om de theorie in de praktijk te oefenen, worden uitgevoerd in een online vergadering waarin je elkaar virtueel ontmoet. De momenten van deze oefenmomenten met elkaar worden in onderling overleg geregeld, steeds na 2 weken dat je dat specifieke blok van de theorie bestudeerd hebt.   

⚠️ Er zijn nog enkele plekken in de training van oktober.