MatriXmethode is een snelle, bewezen oplossing bij mentale problemen

Pilot-training: Voorkom én los problemen tussen de oren op met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® met de MatriXtraining Flexibel

Let op: je krijgt de primeur. Deze flexibele training (e-learning en oefenmomenten op locatie) van 2 maanden is een tijdelijke pilot. Je krijgt de allernieuwste MatriXkennis en een eenmalige korting. De kleine tegenprestatie: deel met ons je ervaring, tevredenheid en verbeterpunten.

Krijg alle kennis en vaardigheden die te mooi lijken om waar te zijn met de MatriXtraining Flexibel (tijdelijke pilot). Deze training is locatie- en tijdsonafhankelijk: je volgt binnen 2 maanden de 20 online modules zo vaak als nodig is en past de nieuwe kennis toe tijdens de 3 oefenmomenten bij jou in de buurt met een MatriXtrainer. Na dit traject ben je klaar voor de praktijkdag. 

Samen met maximaal 5 anderen en de MatriXtrainer ben je na 2 maanden klaar om deze krachtige en bewezen gesprekstechniek in te zetten, zelfs telefonisch. Vaak zijn slechts 1 tot 2 gesprekken voldoende. Zelfs als andere therapieën al eens zijn toegepast. En zonder te worden opgezadeld met de probleemverhalen, verplichte protocollen of tijdrovende intake-gesprekken. Met blijvend resultaat, gegarandeerd.

Beoordeling MatriXmethode

“Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten”

Voor mij was dit optimaal! Ik ben uitgedaagd. Ik ben zeer geïnspireerd door een integere opleidster. Ik ben in mijn waarde gelaten en heb mogen groeien naar mijn vermogen.

En waarom ik de training aanraad? Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten die worden behaald met deze methode.

Carlos AlbertusCarlos Albertus, Coach & therapeut en MatriXprofessional

“Een onmisbare methode binnen alle sectoren”

Ik ben door haar opgeleid en werk nu dagelijks met haar methode. Het is een efficiënte zelfhulpmethode, waarbij ik mijn clienten de regie over hun hoofd en emoties kan teruggeven. Een andere kracht van de methode is dat Ingrid voortdurend nieuwe bevindingen en ervaringen verwerkt en daardoor de methode blijft fine-tunen. Zowel binnen de zorgsector als het onderwijs is het een onmisbare methode! Eigenlijk binnen alle sectoren….

inge de braak matrixmethodeInge de Braak-Drent , Eigenaar van Caleidoscoop, praktijk voor Kindercoaching, Rouwverwerking en MatriXprofessional

training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Datums en tijd

Verschillende online startmomenten, 20 modules.
De 3 oefendagdelen volg je op locatie van 13:00 tot 17:00 uur.

De Masterproof is op een zaterdag, van 10:00 – 17:00 uur, inclusief lunch.

Investering

Btw-vrije investering van 1.895 euro 1.695 euro (tijdelijke pilot-prijs), met starterspakket t.w.v. € 120
Inclusief:
toegang tot de online trainingen, hand-out en contactmomenten

Na 1 jaar is er een hercertificering

Download hier de Algemene voorwaarden

⚠️Let op: beperkte beschikbaarheid, éénmalige kans

Pilot 1  Amersfoort VOL, alle kanjers hebben zich al aangemeld
Pilot 2 Amersfoort, nog 2 plaatsen
Pilot 3 Zwolle ook VOL, je bent net te laat…