MatriXmethode is een snelle, bewezen oplossing bij mentale problemen

Voorkom én los problemen tussen de oren op na 5 dagen: de MatriXmethode van Ingrid Stoop®

Al na 5 dagen pas je de krachtige en bewezen gesprekstechniek toe, zelfs telefonisch. Je wordt niet belast met de probleemverhalen, verplichte protocollen, volle dossiers of intake-gesprekken. Doordat je de MatriXmethode professioneel toepast, voorkomt en lost de persoon zelf gedoe tussen de oren op, dankzij jou.

Vaak zijn slechts 1 tot 2 gesprekken voldoende. Zelfs als andere therapieën al eens zijn toegepast. Ga voor een aanpak die te mooi lijkt om waar te zijn en al duizenden mensen – van jong tot oud – met succes heeft geholpen. In korte tijd, met blijvend resultaat.

Beoordeling MatriXmethode

“Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten”

Voor mij was dit optimaal! Ik ben uitgedaagd. Ik ben zeer geïnspireerd door een integere opleidster. Ik ben in mijn waarde gelaten en heb mogen groeien naar mijn vermogen.

En waarom ik de training aanraad? Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten die worden behaald met deze methode.

Carlos AlbertusCarlos Albertus, Coach & therapeut en MatriXprofessional

“Een onmisbare methode binnen alle sectoren”

Ik ben door haar opgeleid en werk nu dagelijks met haar methode. Het is een efficiënte zelfhulpmethode, waarbij ik mijn clienten de regie over hun hoofd en emoties kan teruggeven. Een andere kracht van de methode is dat Ingrid voortdurend nieuwe bevindingen en ervaringen verwerkt en daardoor de methode blijft fine-tunen. Zowel binnen de zorgsector als het onderwijs is het een onmisbare methode! Eigenlijk binnen alle sectoren….

inge de braak matrixmethodeInge de Braak-Drent, Eigenaar van Caleidoscoop, praktijk voor Kindercoaching, Rouwverwerking en MatriXprofessional

training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Datums en tijd

Meerdere keren per jaar wordt de 5-daagse training gegeven van 10.00 – 17.00 uur: 30 contacturen, 10 uur oefenen, 3 uur lezen

De Masterproof vindt altijd plaats op zaterdag

Investering

Btw-vrije investering van 1.750 euro (dit wordt verhoogd in 2020 naar 1.995 euro), met starterspakket t.w.v. 120 euro.
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch op alle dagen

Na 1 jaar is er een hercertificering


KANS

Interesse in de training in 2020? Bij het inschrijven vóór 1 januari geldt nog de actieprijs (1.750,- euro)

⚠️ Training 9 in november – Kampen: VOL

⚠️ Training 10 in november – Horn: slechts een paar plekken vrij