Logo MatriXmethode training volgen voor rust in het hoofd

Voorkom én los problemen tussen de oren op na 5 dagen: de MatriXmethode van Ingrid Stoop®

Al na 5 dagen pas je de krachtige en bewezen gesprekstechniek toe, zelfs telefonisch. Je wordt niet belast met de probleemverhalen, verplichte protocollen, volle dossiers of intake-gesprekken. Doordat je de MatriXmethode professioneel toepast, voorkomt en lost de persoon zelf gedoe tussen de oren op, dankzij jou.

Vaak zijn slechts 1 tot 2 gesprekken voldoende. Zelfs als andere therapieën al eens zijn toegepast. Ga voor een aanpak die te mooi lijkt om waar te zijn en al duizenden mensen – van jong tot oud – met succes heeft geholpen. In korte tijd, met blijvend resultaat.

Beoordeling MatriXmethode

“Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten”

Voor mij was dit optimaal! Ik ben uitgedaagd. Ik ben zeer geïnspireerd door een integere opleidster. Ik ben in mijn waarde gelaten en heb mogen groeien naar mijn vermogen.

En waarom ik de training aanraad? Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten die worden behaald met deze methode.

Carlos AlbertusCarlos Albertus, Coach & therapeut

“Ik ben elke dag weer verrast met het fijne, direct resultaat van de methode”

Een zeer effectieve gesprekstechniek die in een week is te leren. Het resultaat is een enorme groep zeer vakkundige coaches, die door het hele land hun expertise weten te vergroten via deze methodiek.

Ik ben elke dag weer verrast met het fijne, directe resultaat van de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. De mensen die de missie delen, kunnen rekenen op een trouwe samenwerking met veel ruimte voor dynamiek en verdieping.

Felice Visser, Algemeen Geestelijk Begeleider

training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Datums en tijd

Meerdere keren per jaar wordt de 5-daagse training gegeven van 10.00 – 17.00 uur: 30 contacturen, 10 uur oefenen, 3 uur lezen

De Masterproof vindt altijd plaats op zaterdag

Investering

Btw-vrije investering van 1.750 euro (dit wordt verhoogd in 2020), met starterspakket t.w.v. € 120
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch op alle dagen

Na 1 jaar is er een hercertificering

⚠️ Training 7 in september – Zoetermeer: VOL

⚠️ Training 7b in oktober – Leeuwarden: nog 1 plaats