Logo MatriXmethode training volgen voor rust in het hoofd

Problemen tussen de oren oplossen én voorkomen na 5 dagen: de MatriXmethode van Ingrid Stoop®

Al binnen 5 dagen pas je de krachtige gesprekstechniek succesvol in, zelfs telefonisch en zonder intake-gesprek. Zonder het voeren van langdurige gesprekken en zonder dat je wordt belast met de (vervelende) probleemverhalen. Doordat jij de MatriXmethode toepast, wordt gedoe tussen de oren door de persoon zelf opgelost of voorkomen.

Vaak zijn slechts 1 tot 2 gesprekken voldoende. Zelfs als andere therapieën al veelvuldig zijn toegepast, zonder blijvend resultaat. Je coachee krijgt meteen de langverwachte lach en meer zelfvertrouwen. Elk mentaal probleem wordt binnen een mum van tijd blijvend opgelost én voorkomen, dankzij jou.

de training en effectiviteit van de matrixmethhode

“Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten”

Voor mij was dit optimaal! Ik ben uitgedaagd. Ik ben zeer geïnspireerd door een integere opleidster. Ik ben in mijn waarde gelaten en heb mogen groeien naar mijn vermogen.

En waarom ik de training aanraad? Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten die worden behaald met deze methode.

Carlos AlbertusCarlos Albertus, Coach & therapeut

“Ik ben elke dag weer verrast met het fijne, direct resultaat van de methode”

Een zeer effectieve gesprekstechniek die in een week is te leren. Het resultaat is een enorme groep zeer vakkundige coaches, die door het hele land hun expertise weten te vergroten via deze methodiek.

Ik ben elke dag weer verrast met het fijne, directe resultaat van de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. De mensen die de missie delen, kunnen rekenen op een trouwe samenwerking met veel ruimte voor dynamiek en verdieping.

Felice Visser, Algemeen Geestelijk Begeleider

training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Datums en tijd

Meerdere keren per jaar wordt de 5-daagse training gegeven van 10.00 – 17.00 uur: 30 contacturen, 10 uur oefenen, 3 uur lezen

De Masterproof vindt altijd plaats op zaterdag

Investering

Btw-vrije investering van 1.750 euro, inclusief starterspakket t.w.v. € 120
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch op alle dagen

Na 1 jaar is er een hercertificering

⚠️ Training februari 2019 – Kampen, VOL

⚠️ Training maart – Ede, VOL

Algemene voorwaarden MMI-201805