Zo ontstond de MatriXmethode van Ingrid Stoop (met tijdlijn)

Vroeger was alles anders (toen de MatriXmethode nog niet ontdekt en ontstaan was door Ingrid).

Wanneer je een probleem had ging je naar iemand toe die daarvoor had geleerd om dat ene probleem voor je op te lossen. Zo was het, het is het oude denken.

Tegenwoordig is dat anders.

Eigen probleem, eigen oplossing

Stel je eens voor dat eigen problemen in het eigen hoofd door de persoon zelf worden opgelost.  Zonder erover te praten. De onafhankelijkheid en kracht die iemand meteen krijgt wanneer diegene het zelf doet met de eigen regie is blijvend. De persoon doet het immers zelf.

Wat levert dat jezelf en/of anderen op?

Het begon vanaf 1991 (en eerder)

Natuurlijk ontstaat iets niet zomaar; daar gaat veel tijd en energie in zitten. Dit begon in 1991, maar eigenlijk al in de kleutertijd van Ingrid.

De kracht zit in de resultaten door het ontdekken, vragen stellen, ontwikkelen, bijstellen en iedere dag weer leren van de praktische ervaringen.

De kracht van de MatriXmethode

Stel je eens voor:

Dat iedereen de eigen regie over het eigen praktische brein krijgt, houdt en optimaal inzet, zonder dat uren praten nodig is?

Als ieder individu daar al zo vroeg mogelijk mee begint? En een standaard les op school om problemen zo vroeg mogelijk voor te zijn, hoe geweldig is dat?

Dat de wereld verbetert door juist die persoonlijke, unieke kwaliteiten en talenten te laten ontwikkelen en benutten?

Hoe krachtig het is als iedereen samenwerkt en zo elkaars kennis combineert en aanvult?

Als jouw hulp wordt ingezet om daar anderen net dat éne zetje te geven waarmee ze verder komen?

Dat iedereen weet hoe het eigen hoofd (het praktische brein) werkt waar informatie onthouden, verwerkt, teruggevonden en gebruikt wordt?

Hoe zou dat zijn?

Het verschil maken met andere professionals

De belofte van Ingrid en de honderden MatriXprofessionals is om haar ontdekking door te ontwikkelen. Zodat de volgende generaties daar ook nog veel plezier van zullen hebben en gedoe tussen de oren al door één gesprek wordt opgelost. Zonder protocol, dossier of wachtlijst. En met onafhankelijk en altijd op de eigen manier door de persoon zelf.

Doe je ook mee?

Tijdlijn: de ontdekking van Ingrid Stoop (de MatriXmethode)

Bekijk hieronder hoe Ingrid de MatriXmethode heeft ontdekt en ontwikkeld. En waardoor nu honderden professionals anderen helpen om vaak al binnen één gesprek gedoe tussen de oren op te lossen én te voorkomen.

Uitleg ontstaan MatriXmethode door Ingrid Stoop

Werkt het?

Bekijk de verschillende onderzoeken over de kracht van de MatriXmethode.

Bewezen oplossing toepassen?

Krijg alle tools om binnen één gesprek mentale problemen op te lossen.