Start 2 Onderwijs – Rust in het hoofd2018-10-02T15:40:33+00:00

Meer rust in het onderwijs door opgeruimde hoofden

Is het vaak zo druk in de klas dat je het overzicht dreigt te verliezen en je leerlingen minder goed presteren op school? Zoek je een oplossing, zodat cijfers omhoog gaan, er minder gepest wordt en zitten blijven niet meer nodig is?

De ‘missing link’ in het onderwijs ligt voor het oprapen. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® leer je je leerling meer rust in het hoofd te krijgen. Zodat informatie handiger opgeslagen en onthouden wordt.

“De MatriXmethde werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

Drukke klassen door drukke hoofden

Als je leerling moeite heeft met het onthouden van informatie, zorgt dat voor onrust in je klas. De concentratieboog van sommige leerlingen is kort, ze hebben geen focus en gaan zich vervelen. En anderen afleiden of pesten. 

Veel scholen willen een eenvoudige manier om kinderen met een vol hoofd beter te begeleiden. Maar vaak is dat een lange weg, zonder veel resultaat.

Pas toe wat het huidige onderwijs vergeet

Om informatie goed te verwerken, op te slaan, te onthouden en weer terug te vinden, bedenkt de leerling zelf – denkbeeldig – een eigen manier. Dat zou eigenlijk een verplicht vak moeten zijn op school, zodat veel (leer)problemen voorkomen kunnen worden.

Als je leerling eenmaal bewust is hoe hij/zij dat zelf kan, wordt het leren effectiever en leuker. Door de rust in het hoofd van de leerling is er meer concentratie. Én in de klas. Ouderavonden worden gegarandeerd een feest in plaats van een obstakel.

Gratis digiboek

Meer rust in de klas?

Ontdek hoe je leerling beter, sneller en handiger kan leren (gratis).

gratis digiboek voor onderwijs downloaden
Vertel eens wat meer…

Een vol hoofd opruimen

Bekijk waarom deze leerlingen nu handiger leren en betere cijfers behalen in minder tijd.

Meer video’s bekijken voor betere schoolresultaten?

Bekijk meer video’s

“Het hoofd opruimen levert gelukkige, weldenkende volwassenen op”

“Ik vind het hoofd opruimen echt heel simpel, doeltreffend en effectief. Het zou fantastisch zijn als ieder kind leert hoe hij/zijn zijn/haar hoofd kan opruimen, leert focussen, angsten opruimen enz. Het levert gelukkige, weldenkende volwassenen op.”

Hyacintha KraidyHyacintha Kraidy, Trainer Claritas Essentiae

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Bekijk de resultaten
Blog MatriXmethode om leerproblemen op te lossen

Inzichten

Krijg tips en inzichten voor meer rust en plezier in de klas.

Inzichten krijgen
Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Zelf leren?

Krijg alle tools om snel mentale problemen op te lossen.

(Online) Training volgen
Coaching met Ingrid Stoop

Coaching aanvragen?

Vraag een coaching aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.

Coaching aanvragen