Rust in het hoofd en in de klas

Is het vaak zo druk in de klas dat je het overzicht dreigt te verliezen en je leerlingen minder goed presteren op school? Zoek je een oplossing, zodat cijfers omhoog gaan, er minder gepest wordt en zitten blijven niet meer nodig is?

De ‘missing link’ in het onderwijs ligt voor het oprapen. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® heb je een krachtige oplossing voor meer rust en structuur in het hoofd. Zodat jij en/of de leerling meer zelfvertrouwen en plezier hebt, zowel privé als in de klas.

“De MatriXmethde werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

Drukke klassen door drukke hoofden

Als je leerling of jij als onderwijsprofessional last heeft van een vol hoofd, zorgt dat voor onrust in je klas. Er is minder concentratie, meer irritatie en frustratie. Zelfs pesterijen of anderen afleiden komt voor.

Veel scholen hebben een grote behoefte aan een eenvoudige manier om meer rust in het hoofd te krijgen. Maar vaak is dat een lange weg met veel praten, zonder direct resultaat.

Rust in het hoofd krijgen

Zorg dat er zelf – denkbeeldig – een eigen manier van het hoofd organiseren wordt ontdekt met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het zou eigenlijk een verplicht vak moeten zijn om veel (leer)problemen te voorkomen en op te lossen.

Als iedereen weet hoe dit gedaan wordt, is naar school of naar het werk gaan nog leuker. Door de rust in het hoofd is er meer concentratie. Ouderavonden worden gegarandeerd een feest in plaats van een obstakel.

Meer rust in de klas?

Ontdek hoe je leerling beter, sneller en handiger informatie onthoudt (gratis).

Digiboek Onderwijs MatriXmethode gratis

Een vol hoofd opruimen

Bekijk waarom deze leerlingen nu handiger leren en betere cijfers behalen in minder tijd.

Meer video’s bekijken voor betere schoolresultaten?

In de media:

“Het hoofd opruimen levert gelukkige, weldenkende volwassenen op”

“Ik vind het hoofd opruimen echt heel simpel, doeltreffend en effectief. Het zou fantastisch zijn als ieder kind leert hoe hij/zijn zijn/haar hoofd kan opruimen, leert focussen, angsten opruimen enz. Het levert gelukkige, weldenkende volwassenen op.”

Hyacintha KraidyHyacintha Kraidy, Trainer Claritas Essentiae

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten voor meer rust en plezier in de klas.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Krijg alle tools om snel mentale problemen op te lossen.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een gesprek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.