Rust in het hoofd en in de klas

Een leerling met een druk hoofd merk je door zijn gedrag en de cijfers, klopt dat? Helaas is het niet alleen druk in het hoofd, maar ook in de klas. Ook de ouders willen graag een oplossing, vaak hebben ze al van alles geprobeerd. Maar wat helpt wél? Gun je je leerling een zorgeloze, pest-vrije schooltijd en zelfvertrouwen? Zonder te blijven zitten of uren bijles?

De ‘missing link’ in het onderwijs ligt voor het oprapen. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® heb je een krachtige oplossing voor meer rust en structuur in het hoofd. Zodat jij en/of de leerling meer zelfvertrouwen en plezier hebt, zowel privé als in de klas.

“De MatriXmethode werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

ervaringen matrixmethode

Drukke klassen door drukke hoofden

Als je leerling of jij als onderwijsprofessional last heeft van een vol hoofd, zorgt dat voor onrust in je klas. Er is minder concentratie, meer irritatie en frustratie. Zelfs pesterijen of anderen afleiden komt voor.

Veel scholen hebben een grote behoefte aan een eenvoudige manier om meer rust in het hoofd te krijgen. Maar vaak is dat een lange weg met veel praten, zonder direct resultaat.

Rust in het hoofd krijgen

Zorg dat er zelf – denkbeeldig – een eigen manier van het hoofd organiseren wordt ontdekt met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het zou eigenlijk een verplicht vak moeten zijn om veel (leer)problemen te voorkomen en op te lossen.

Als iedereen weet hoe dit gedaan wordt, is naar school of naar het werk gaan nog leuker. Door de rust in het hoofd is er meer concentratie. Ouderavonden worden gegarandeerd een feest in plaats van een obstakel.

Meer rust in de klas?

Ontdek hoe je leerling beter, sneller en handiger informatie onthoudt (gratis).

Digiboek Onderwijs MatriXmethode gratis

Een vol hoofd opruimen

Bekijk waarom deze leerlingen nu handiger leren en betere cijfers behalen in minder tijd.

Meer video’s bekijken voor betere schoolresultaten?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“Het hoofd opruimen levert gelukkige, weldenkende volwassenen op”

“Ik vind het hoofd opruimen echt heel simpel, doeltreffend en effectief. Het zou fantastisch zijn als ieder kind leert hoe hij/zijn zijn/haar hoofd kan opruimen, leert focussen, angsten opruimen enz. Het levert gelukkige, weldenkende volwassenen op.”

Hyacintha KraidyHyacintha Kraidy, Trainer Claritas Essentiae

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten voor meer rust en plezier in de klas.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Krijg alle tools om snel mentale problemen op te lossen.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een gesprek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.