Leerling helpen met informatie onthouden

Merk je dat de schoolprestaties van de leerling niet verbeteren, ondanks dat je uitleg zo duidelijk en simpel lijkt? Is je leerling niet geconcentreerd, gaan de cijfers niet omhoog en blijft taal, rekenen of klokkijken lastig?

De ‘missing link’ in het onderwijs ligt nu binnen handbereik. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® leer je je leerling HOE te leren, dankzij jou. In plaats van blijven zitten of bijles wordt juist tijd, geld en moeite bespaard voor uitstekende rapportcijfers.

“Hopelijk raakt het onderwijs meer doorgedrongen van het nut hiervan”

De Matrixmethode die Ingrid ontwikkeld heeft helpt vele beelddenkende kinderen. Hopelijk raakt het onderwijs steeds meer doordrongen van het nut hiervan. Het mooie is dat het simpel, snel en vooral effectief werkt, zowel op leergebied als op sociaal-emotioneel vlak.

ervaringen matrixmethode

De leerling leert WAT te leren, niet HOE te leren

Leerproblemen ontstaan wanneer de leerling niet weet hoe de basis van taal en rekenen onthouden en teruggevonden kan worden. Ze haken af als ze de uitleg steeds niet snappen en geen zin meer hebben in school. 

Je herhaalt de lesstof diverse keren en nog steeds beklijft het niet. Faalangst en een vol hoofd ontstaat en er wordt een uitweg gezocht door anderen te pesten of te spijbelen. De volgende dag is het probleem er nog steeds en blijven zitten of een niveau lager lijkt onvermijdelijk.

De ‘missing link’: Leren HOE te leren

Wil je je leerling helpen met informatie onthouden, zonder uren bijles? Ontdek hoe de basisinformatie van taal, rekenen of klokkijken simpel wordt verwerkt, onthouden, opgeslagen en teruggevonden. Daarbij worden de belangrijkste zintuigen ingezet: zien, horen, voelen en/of denken. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

De leerling krijgt meer zelfvertrouwen, is meer ontspannen en heeft weer zin om te leren. Zitten blijven of het volgen van extra bijles is nooit meer nodig. Omdat de leerling een eigen manier bedenkt, komt direct de stralende ogen en lach tevoorschijn.

Worstelende leerling?

Na het lezen van het digiboek (gratis) zal geen leerling meer blijven zitten of snel boos worden.

Digiboek Onderwijs MatriXmethode gratis

Leerling helpen met informatie onthouden

Bekijk waarom door informatie handiger te onthouden er betere cijfers worden behaald in minder tijd.

Problemen en oplossingen van leerlingen bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“De MatriXmethode werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus bij de MatriXmethode 10 keer zo snel!

“Ik lees nu echt 2x zo snel”

Eén van de door Ingrid getrainde MatriXcoaches heeft mijn dochter geholpen om diverse problemen in haar hoofd zelf op te lossen. Op mijn dochters eigen manier. Ook heeft mijn dochter de tafels van 1 t/m 10 nu goed onthouden en kan ze weer terugvinden. Top! Dezelfde MatriXcoach heeft mij geholpen om  mijn alfabet goed te onthouden, waardoor ik nu echt 2x zo snel lees als voorheen.

Edward SchuurmanEdward Schuurman, Eigenaar van Lened

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten, zodat geen enkele leerling meer blijft zitten.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Krijg alle tools zodat je leerling zelf problemen oplost en voorkomt.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een gespek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.