Start 2 Onderwijs – Informatie handiger onthouden2018-10-15T15:40:55+00:00

Informatie handig onthouden door je leerling

Merk je dat de schoolprestaties van de leerling niet verbeteren, ondanks dat je uitleg zo duidelijk en simpel lijkt? Ben je benieuwd waarom je leerling niet geconcentreerd is, cijfers niet omhoog gaan en taal, rekenen of klokkijken moeilijk blijft?

De ‘missing link’ in het onderwijs ligt nu binnen handbereik. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® leer je je leerling HOE te leren.
Blijven zitten of bijles is nooit meer nodig.

“Hopelijk raakt het onderwijs meer doorgedrongen van het nut hiervan”

De Matrixmethode die Ingrid ontwikkeld heeft helpt vele beelddenkende kinderen. Hopelijk raakt het onderwijs steeds meer doordrongen van het nut hiervan. Het mooie is dat het simpel, snel en vooral effectief werkt, zowel op leergebied als op sociaal-emotioneel vlak.

de training en effectiviteit van de matrixmethhode

De leerling leert WAT te leren, niet HOE te leren

Leerproblemen ontstaan wanneer de leerling niet weet hoe de basis van taal en rekenen onthouden en teruggevonden kan worden. Ze haken af als ze de uitleg steeds niet snappen en geen zin meer hebben in school. 

Je herhaalt de lesstof diverse keren en nog steeds beklijft het niet. Faalangst en een vol hoofd ontstaat en er wordt een uitweg gezocht door anderen te pesten of te spijbelen. De volgende dag is het probleem er nog steeds en blijven zitten of een niveau lager lijkt onvermijdelijk.

De ‘missing link’: Leren HOE te leren

Leer je leerling hoe de basisinformatie van taal, rekenen of klokkijken simpel wordt verwerkt, onthouden, opgeslagen en teruggevonden. Daarbij worden de belangrijkste zintuigen ingezet: zien, horen, voelen en/of denken.

De leerling krijgt meer zelfvertrouwen, is meer ontspannen en heeft weer zin om te leren. Zitten blijven of het volgen van extra bijles is nooit meer nodig. Omdat de leerling een eigen manier bedenkt, komt direct de stralende ogen en lach tevoorschijn.

Gratis digiboek

Worstelende leerling?

Na het lezen van het digiboek (gratis) zal geen leerling meer blijven zitten of snel boos worden.

gratis digiboek voor onderwijs downloaden
Vertel eens wat meer…

Leerproblemen oplossen

Bekijk waarom door informatie handiger te onthouden er betere cijfers worden behaald in minder tijd.

Problemen en oplossingen van leerlingen bekijken?

Bekijk meer video’s

“De MatriXmethode werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. De training was overweldigend, verrassend en uniek. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus bij de MatriXmethode 10 keer zo snel!

“Ik lees nu echt 2x zo snel”

Eén van de door Ingrid getrainde MatriXcoaches heeft mijn dochter geholpen om diverse problemen in haar hoofd zelf op te lossen. Op mijn dochters eigen manier. Ook heeft mijn dochter de tafels van 1 t/m 10 nu goed onthouden en kan ze weer terugvinden. Top! Dezelfde MatriXcoach heeft mij geholpen om  mijn alfabet goed te onthouden, waardoor ik nu echt 2x zo snel lees als voorheen.

Edward SchuurmanEdward Schuurman, Eigenaar van Lened

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Bekijk de resultaten
Blog MatriXmethode om leerproblemen op te lossen

Inzichten

Krijg tips en inzichten, zodat geen enkele leerling meer blijft zitten.

Inzichten krijgen
Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Zelf leren?

Krijg alle tools zodat je leerling zelf (leer)problemen oplost en voorkomt.

(Online) Training volgen
Coaching met Ingrid Stoop

Coaching aanvragen?

Vraag een coaching aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.

Coaching aanvragen