Jij als ondernemer 2017-09-27T08:42:40+00:00

Jij als ondernemer

Professionals die na de opleiding tot MatriXcoach een eigen praktijk willen starten en coaches die zich willen heroriënteren op een nieuwe doelgroep kunnen voor ondersteuning aankloppen bij Walter Franssen.

Jij en jouw praktijk

Er zijn cursisten die de MatriXmethode leren omdat ze een praktijk willen starten. Ze staan op een kruispunt in hun leven en willen dolgraag kinderen en/of volwassenen helpen. Een coachingspraktijk neerzetten is zo eenvoudig nog niet. Wat is je droom? En hoe ga je hem waarmaken. Wie is jouw doelgroep en waarom? Waarom zouden die nu naar jou toe willen komen, waar komen ze dan voor? Hoe ga ik die droom vormgeven? Wat kan ik nu doen, wat binnenkort, wat later en wat als er veranderingen optreden? Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie, een ondernemersplan is leuk maar een strategie is noodzakelijk.
Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Workshop Strategie met ballen

In deze workshop leer je hoe strategie met ballen werkt… voor jou… als ondernemende coach. Wat betekenen de zeven ballen? Waarom moet er een touwtje door? Alles over de methode komt aan bod. En het onderwerp ben jij. Wat doe je precies met je onderneming? Welke markt past daarbij? En waarom?
De workshop duurt drie uur en bestaat uit drie delen. In het eerste deel gaan we op zoek naar de match tussen Wat, Wie en Waarom. Deze drie elementen zorgen ervoor dat je iets doet voor een ander waar een ander wat aan heeft. Zodat die ander bij je wilt kopen. In het tweede deel stippelen we de route daar naartoe uit. En in het derde deel rijgen we alle ballen aan het touwtje. Zodat alles een verband heeft en keuzes strategisch worden.
Deze unieke workshop is uitermate geschikt voor coaches die een route zoeken naar hun succes.

Speciaal voor (MatriX) coaches

Walter Franssen is de bedrijfsman en projectleider binnen het MatriXmethode Instituut. Hij heeft ervaring op het gebied van het maken van ondernemersplannen en doelgroepkeuze. Walter heeft zijn dienstverlening uitgebreid als gekwalificeerd partner van  ‘Strategie met ballen’, een methode ontwikkeld door Theo Thomas. Speciaal voor (MatriX) coaches geven ze samen een unieke workshop! Je krijgt inzicht in deze praktische methodiek om een eigen strategie te bouwen. Een strategie die je niet alleen de volgende dag al op weg brengt, maar je ook de rest van je ondernemerschap zal helpen om scherp te blijven zodat jij je droom waarmaakt!

De workshop is van 13.00 tot 16.00 uur en wordt gegeven aan minimaal 9 en maximaal 12 personen. De workshop kost normaal € 149 (excl. btw). Wanneer je ooit een training hebt gevolgd bij het MatriXmethode Instituut krijg je € 49 korting en betaalt dus slechts € 99 (excl. btw)!

De eerste workshop vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017 van 09.30 tot 12.30 uur. Daarna lunchen we gezellig samen. Deze bijeenkomst is al volgeboekt.

De tweede workshop vindt plaats op woensdag 26 april van 13.00 – 16.00 uur. Ook in Lunteren bij de Wormshoef. Na afloop hebben we een gezellige nazit tot 17.00 uur met een hapje en een drankje. Minimaal 9 en maximaal 12 deelnemers. Opgeven via deze link.