Hercertificering 2017-10-31T11:12:41+00:00

Hercertificering

De MatriXmethode is het gedachtegoed van Ingrid Stoop en is continu in ontwikkeling. Ingrid voegt toe wat nóg beter werkt en maakt de methode steeds concreter. Gecertificeerde MatriXcoaches blijven up-to-date door nascholing en hercertificering.

Hercertificering voor de 5-daagse

Het certificaat MatriXcoach heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Verlenging voor de duur van 1 jaar is mogelijk door het volgen van de online training Nascholing 2017 in combinatie met het oefenen van de MatiXmethode in een MatriXsetting.  

Online training Nascholing 2017
Kosten: € 48,80 excl. btw
Bestellen Online training Nascholing 2017

De online training bestaat uit 6 video’s waarin Ingrid Stoop jouw theoretische kennis opfrist en aanvult. Met talloze nieuwe praktijkvoorbeelden, heldere uitleg en recente inzichten. Een update en verrijking van de theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens de MatriXmethode 5-daagse. Na bestudering van de 6 video’s ga je de MatriXmethode oefenen in een MatriXsetting.

Oefenen in een MatriXsetting
Kosten:  € 36,30 excl. btw

In een MatriXsetting oefen je het werken met de MatriXmethode met je MatriXcollega’s en ontvang je persoonlijke feedback van Ingrid Stoop, de trainers of de regiocoördinator.

Er zijn 3 mogelijkheden:

1. Op een locatie in Nederland met feedback van Ingrid Stoop
Samen met je MatriXcollega’s oefen je met het werken met de MatriXmethode. Ingrid Stoop geeft feedback. Let op: Ingrid legt de theorie niet uit maar geeft alleen aanwijzingen. Aantal deelnemers: maximaal 30 personen.

10 november     13.00 – 16.30 uur     Zoetermeer             aanmelden 10 november

24 november     13.00 – 16.30 uur     Nuenen                   aanmelden 24 november

2. Telefonisch met Ingrid Stoop of één van de trainers
Je krijgt een casus en oefent gedurende 30 minuten telefonisch met Ingrid of een van de trainers in het coachen. Je ontvangt direct feedback. Klik hier om je op te geven. Het secretariaat neemt contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.

3. Op een locatie in Nederland met feedback van een regiocoördinator
Samen met je MatriXcollega’s oefen je met het werken met de MatriXmethode. De regiocoördinator geeft feedback. Let op: de regiocoördinator legt de theorie niet uit maar geeft alleen aanwijzingen. Dit is mogelijk vanaf september 2017.

a. Download het bestand Praktijk-nascholing-bij-RC-2017, met de data en locatie waar je uit kan kiezen. Dit bestand is altijd de laatste versie met de bij ons bekende informatie (nieuwste versie van 31 oktober).
b. Klik hier om je op te geven voor de praktijk-nascholing van jouw keuze.
c. Laat de regiocoördinator van je keuze weten wanneer je komt. De regiocoördinator informeert je verder.
d. Van het secretariaat ontvang je een bewijs van deelname achteraf.

Hercertificering voor de 1-daagse, de 2-daagse of de 3-daagse

Wanneer je de 1-daagse, de 2-daagse of de 3-daagse training hebt gevolgd ontvang je een bewijs van deelname. Hercertificering is niet mogelijk.  Het is wel raadzaam om je kennis up-to-date te houden door het volgen van de online trainingen, het bijwonen van de gratis webinars en het bezoeken van het jaarlijkse MatriXcongres.