MatriXmethode Community

In deze onrustige wereld is het oplossen van gedoe tussen de oren op een snelle, krachtige manier van levensbelang. Al die duizenden problemen en probleemverhalen zitten vaak al jaren in het hoofd verstopt. Door (langdurig) te praten over wat er mis is, wordt niets opgelost. Maar de ander wordt wél opgezadeld met het probleem.

Gelukkig zien meer en meer professionals en particulieren dat de MatriXmethode dé oplossing is. Deze helden willen kennis delen, samenwerken en met anderen verbinden. En dat gunnen we iedereen. Daarom is de MatriXmethode Community opgericht.

Lid worden van de MatriXmethode Community

Professionals en particulieren

De professionals in de community hebben de 5-daagse training gevolgd om de MatriXmethode toe te passen. Ze zijn werkzaam in het onderwijs, een organisatie, de hulpverlening of de zorg. Met hun eigen expertise en kwaliteiten bieden ze oplossingen aan anderen met mentale problemen of trainen anderen die de methode willen inzetten.

Ook zitten particuliere in deze groep die onder andere meer willen weten over de MatriXmethode (digiboek ontvangers), een training hebben gevolgd of een MatriXconsult hebben aangevraagd. Samen met de professionals zorgen ze ervoor dat gedoe tussen de oren wordt opgelost of voorkomen, voor altijd.

Lidmaatschap

Iedereen die een digiboek heeft aangevraagd of een investering heeft gedaan ((online) training gevolgd), krijgt toegang tot de MatriXmethode Community (binnenkort wordt dit vermeld in het digiboek).

Wil je niet het digiboek ontvangen of geen investering doen, maar wel toegang? Vraag kosteloos het lidmaatschap aan.

Digiboek gratis ontvangen?

Krijg inzichten bij het oplossen van problemen met informatie onthouden op de eigen manier. Welke doelgroep past bij jou?

Ontvang het digiboek gratis

Contact opnemen?

Wil je toegang tot de MatriXmethode Communty, maar niet het digiboek ontvangen? Laat het weten.

Stel een vraag