MatriXmethode Community

In deze onrustige wereld is het oplossen van gedoe tussen de oren op een snelle, krachtige manier van levensbelang. Al die probleemverhalen zitten vaak al jaren in het hoofd verstopt. Door (langdurig) te praten over wat er mis is, wordt niets opgelost. Maar de ander wordt wél opgezadeld met het probleem.

Gelukkig zien meer en meer professionals en particulieren dat de MatriXmethode dé oplossing is. Deze helden willen kennis delen, samenwerken en met anderen verbinden. En dat gunnen we iedereen. Daarom is de MatriXmethode Community ontstaan.

Voor MatriXprofessionals

In de community kan je als MatriXprofessional nascholings-video’s bekijken, vragen stellen, in contact komen met anderen, meedoen aan onderzoeken en nog veel meer. Omdat iedere MatriXprofessional in een andere branche werkzaam is en andere problemen oplost, vind je er vraagstukken per probleem. Vergroot je expertise, krijg (plus)punten als je meedoet aan conversaties en zorg samen voor een waardevolle community.

Over de MatriXmethode Community

Professionals en particulieren

De professionals in de community hebben de MatriXtraining gevolgd om professioneel in te zetten. Ze zijn werkzaam in onder andere het onderwijs, een organisatie, de hulpverlening of de zorg. Met hun eigen expertise en kwaliteiten bieden ze oplossingen aan anderen met mentale problemen of trainen anderen die de methode inzetten.

Ook zitten particuliere in deze community die onder andere meer willen weten over de MatriXmethode, een online training hebben gevolgd of een MatriXconsult hebben aangevraagd. Samen met de professionals zorgen ze ervoor dat gedoe tussen de oren wordt opgelost of voorkomen, voor altijd.

Lidmaatschap

Jij als MatriXprofessional hebt toegang tot de besloten MatriXmethode Community. Daar vind je niet alleen professionals maar ook particulieren die jij helpt met gedoe tussen de oren. Kom met ze in contact en vergroot je kennis.

Het verschil maken?

Word MatriXpractitioner en maak het verschil in de wereld.

Stel je vraag in de community

Krijg antwoord of inzichten van andere MatriXprofessionals.