MatriXmethode Community

In deze onrustige wereld is het oplossen van gedoe tussen de oren op een snelle, krachtige manier van levensbelang. Al die duizenden problemen en probleemverhalen zitten vaak al jaren in het hoofd verstopt. Door (langdurig) te praten over wat er mis is, wordt niets opgelost. Maar de ander wordt wél opgezadeld met het probleem.

Gelukkig zien meer en meer professionals en particulieren dat de MatriXmethode dé oplossing is. Deze helden willen kennis delen, samenwerken en met anderen verbinden. En dat gunnen we iedereen. Daarom is de MatriXmethode Community opgericht.

MatriXmethode Community

Professionals en particulieren

De professionals in de community hebben de training gevolgd om de MatriXmethode toe te passen. Ze zijn werkzaam in het onderwijs, een organisatie, de hulpverlening of de zorg. Met hun eigen expertise en kwaliteiten bieden ze oplossingen aan anderen met mentale problemen of trainen anderen die de methode willen inzetten.

Ook zitten particuliere in deze groep die onder andere meer willen weten over de MatriXmethode (digiboek ontvangers), een training hebben gevolgd of een MatriXconsult hebben aangevraagd. Samen met de professionals zorgen ze ervoor dat gedoe tussen de oren wordt opgelost of voorkomen, voor altijd.

Lidmaatschap

Wil je ook je MatriXkennis verbreden? En in contact komen met andere particulieren en professionals die de eigen regie over het eigen hoofd ook belangrijk vinden? Word dan ook lid van de MatriXmethode Community.

Lid worden?

Verbreed je MatriXkennis en -vaardigheden, samen met anderen.

Digiboek ontvangen?

Krijg inzichten bij het oplossen van gedoe tussen de oren.