Meer rust en overzicht in het hoofd

Heeft je hulpvrager een kort lontje? Is er weinig concentratie doordat het hoofd zo vol zit, terwijl er steeds meer informatiebij bij komt? Wil je weten hoe de hulpvrager dat zelf kan oplossen op de eigen manier, dankzij jou?
Zorg dat je hulpvrager weet HOE informatie handiger opgeslagen kan worden in het hoofd met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Door een opgeruimd hoofd is meer zelfvertrouwen voor de hulpvrager en hulpverlener binnen handbereik.

“Een waardevol onderdeel van mijn gereedschapskist”

Als hulpverlener zie ik veel mogelijkheden om deze gedachtengoed toe te passen. Het is een waardevol onderdeel van mijn gereedschapskist.

ervaringen matrixmethode

Stress ontstaat door chaos in het hoofd

Het is druk in deze 24/7 maatschappij en dat resulteert in hoofden die overvol raken. Het hoofd van leerlingen, medewerkers, maar ook hulpverleners staan altijd ‘aan’ en steeds meer informatie moet een worden onthouden.

Korte lontjes, gedragsproblemen, pestgedrag, boosheid, agressie en angsten ontstaan door de volle hoofden. Het protocol dat gevolgd wordt, lost het probleem niet op doordat de chaos in het hoofd blijft.

Handiger het hoofd inrichten op de eigen manier

De persoon zelf slaat denkbeeldig informatie op op een plek die zelf wordt bedacht. Zo kan informatie handig worden verwerkt, opgeslagen, onthouden en weer teruggevonden worden.

Het is altijd de eigen oplossing van de hulpvrager zelf. Anderen de schuld geven is zinloos, want het gaat over het op de eigen manier opslaan van informatie. En dat kan de persoon alleen zelf. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

Dat geeft direct rust, ruimte en overzicht in het hoofd. De glimlach op het gezicht verschijnt en de druk op de schouders verdwijnt. Opstaan en naar bed gaan met de oplopende zorgdossiers is verleden tijd.

Onzekere hulpvrager?

Na het lezen van het digiboek (gratis) zal het werk in de hulpverlening sneller en effectiever worden.

Digiboek Hulpverlening MatriXmethode ontvangen

Al méér dan 17.348 keer gedownload

Het hoofd opruimen

Bekijk waarom hulpvrager beter presteren in minder tijd.

Problemen en oplossingen van hulpvrager bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“Veel te laat ontdekt. Het werkt”

Veel te laat ontdekt. Stress had bij veel cliënten voorkomen kunnen worden. Leuk detail, de volgende dag was mijn client ook aan het tekenen. Het werkt.

Hanneke de GraafHanneke de Graaf, Re-integratiecoach

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Krijg tips en inzichten voor meer rust in de hulpverlening.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Krijg alle tools om gedoe tussen de oren op te lossen.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een gesprek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop aan.