Informatie handig onthouden door de hulpverlener

Merk je dat het soms veel moeite kost om je hulpvrager de basisinformatie van taal, rekenen en/of klokkijken aan te leren? Zoek je een snelle oplossing die je maar één goed goed uitlegt? En de hulpvrager het voor altijd begrijpt?

De ‘missing link’ ligt voor het oprapen. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® ontdekt de hulpvrager een eigen, handige manier HOE informatie onthouden en teruggevonden wordt. Op de eigen manier, dankzij de hulpverlener.

“Hele praktische, toepasbare manier om veel mensen te helpen”

Ingrid is een bevlogen vrouw met een duidelijke missie. Ze heeft met het ontwikkelen van de MatriXmethode een hele praktische toepasbare manier gevonden om veel mensen te helpen. Met het onthouden van informatie maar ook het neutraliseren van trauma’s en rustiger worden in hun hoofd. Ze is een betrokken lerares van haar methode en blijft geïnteresseerd in haar opgeleide coaches. Dit versterkt de professionaliteit en de gedeelde missie.

ervaringen matrixmethode

Lange trajecten, grotere problemen

Doordat de basisinformatie van taal of rekenen ooit onhandig opgeslagen is, loopt de hulpvrager of hulpverlener vast. Deze gemiste kans heeft invloed op de ontwikkeling. Als de basis niet staat, ontstaan problemen. Een huis wordt immers ook niet gebouwd zonder fundament.

Ontstaat onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen ontstaan. Naar school gaan wordt omzeild. Al snel krijgt iemand een stempel, zoals dyslectisch of ADHD. Ze voelen zich dom, gaan anderen afleiden en ze vertonen ongewenst gedrag.

De oplossing is HOE te leren

Laat informatie onthouden op de eigen manier door de persoon zelf. Het terugvinden van informatie is dan simpel. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop® wordt informatie voor altijd goed opgeslagen door de belangrijkste zintuigen te gebruiken: zien, horen, voelen en/of denken. De onderzoeksresultaten laten zien dat het werkt.

Het op deze manier opslaan van taal en rekenen zorgt ervoor dat ook nieuwe informatie op de eigen manier wordt onthouden. Direct wordt de stralende lach zichtbaar en meer zelfvertrouwen ontstaat. Het verwerkt, opgeslagen, onthouden en terugvinden van informatie is een eitje.

Worstelende hulpvrager?

Na het lezen van het digiboek (gratis) zal geen hulpvrager meer een kort lontje hebben.

Digiboek Hulpverlening MatriXmethode ontvangen

Informatie handiger onthouden

Bekijk waarom hulpvragers nooit meer moeite zullen hebben met het opslaan en onthouden van de basisinformatie.

Problemen en oplossingen bekijken?

In de media:

Logo De Stentor
Logo Omroep Gelderland
Logo Flow Magazine

“De MatriXmethode werkt 10 keer zo snel”

Ik had op internet reacties gelezen, maar kon me nog niks voorstellen bij het HOE. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten bij de techniek en wat je ermee kan bereiken. Dat wat Ingrid honderdduizend keer zegt, klopt! Bij veel methodes moet je praten over je probleem. En als beelddenker wil je heel veel details vertellen, dus de MatriXmethode werkt 10 keer zo snel!

“Ik wil het als hulpverlener inzetten”

De MatriXcoach heeft mij geholpen om mijn alfabet goed te onthouden, waardoor ik nu echt 2x zo snel lees als voorheen. Door deze ervaringen heb ik ervoor gekozen om als hulpverlener ook de kracht van de MatriXmethode in te willen zetten. Hierdoor heb ik me opgegeven voor de 5-daagse training.

Edward SchuurmanEdward Schuurman, Eigenaar van Lened

Mijn leerling helpen met een onverwerkte emotie oplossen

Werkt het?

Bekijk het anonieme resultaat van 250+ gecoachte personen.

Hoe ga je met emoties om?

Inzichten

Bekijk inzichten om informatie handig te onthouden.

Volg de training om snel mentale problemen op te lossen

Toepassen

Informatie handiger onthouden kan iedereen op de eigen manier.

Coaching met Ingrid Stoop

Gesprek aanvragen?

Vraag een (telefonisch) gesprek aan met de ontwikkelaar Ingrid Stoop.