MatriXleerplein – De online kennisbank om mentale problemen op te lossen

In het MatriXleerplein kun je korte online trainingen volgen die leerproblemen en een vol hoofd oplossen en voorkomen. Je kunt daarmee jezelf helpen of anderen die moeite hebben met de basisinformatie van taal, rekenen, klokkijken of kampen met een vol hoofd en/of werkstress.

Met behulp van de MatriXmethode heb je een krachtige tool in handen die je altijd, waar en wanneer dan ook, kunt toepassen. Met deze bewezen aanpak wordt informatie opgenomen, verwerkt, opgeslagen en gebruikt op de eigen manier. Met blijvend resultaat.

Leerproblemen en hoofd opruimen

Deze online kennisbank is vooral bedoeld om dyslexie, dyscalculie, hooggevoeligheid (HSP) succesvol aan te pakken en (meer) problemen te voorkomen en op te lossen. Daarbij wordt door de persoon zelf een meer effectieve strategie bedacht, waardoor informatie voor altijd goed in het langetermijngeheugen wordt opgeslagen.

MatriXleerplein online leerprobemen en een vol hoofd oplossen

Ook kun je alle kennis krijgen om anderen (en jezelf) te helpen om meer rust in het hoofd te krijgen door het hoofd ‘op te ruimen’. Dit is een hele krachtige tool om (meer) leerproblemen en andere mentale problemen te voorkomen, zoals stress, boosheid, onzekerheid. Het is effectief bij zowel leerlingen, medewerkers in een organisatie en jezelf. zodat er meer overzicht, rust en zelfvertrouwen is.

Deze trainingen kunnen gewoon thuis, op school of waar dan ook gevolgd worden (maximaal 30 minuten duurt een training).

Kies de doelgroep die bij jou past:

IK BEN EEN KIND OF LEERLING
IK BEN EEN OUDER/VERZORGER
IK BEN EEN GROOTOUDER
IK WERK IN HET ONDERWIJS
IK WERK IN EEN ORGANISATIE