Online problemen met informatie onthouden en een vol hoofd opruimen – MatriXleerplein

In het MatriXleerplein staan verschillende korte, online videotraining om gedoe tussen de oren op te lossen. Bijvoorbeeld problemen taal, rekenen of klokkijken. Of een vol hoofd en stress. 

De oplossing voor problemen met:

1. Problemen met informatie onthouden
● Taal (alfabet, nieuwe woorden, moeilijke woorden)
● Rekenen (tafels, getallen 0-100, grote getallen, splitsingen)
● Klokkijken & Kalender (analoge klok, digitale klok, maanden, dagen)

2. (Werk)stress door een vol hoofd
● 
Onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen
● Managers of werknemers

Met behulp van de MatriXmethode heb je een krachtige tool in handen die je altijd, waar en wanneer dan ook, kunt toepassen. Met deze bewezen aanpak wordt informatie opgenomen, verwerkt, opgeslagen en gebruikt op de eigen manier. Met blijvend resultaat.

Leerproblemen en hoofd opruimen

Deze online kennisbank is vooral bedoeld om dyslexie, dyscalculie, hooggevoeligheid (HSP) succesvol aan te pakken en (meer) problemen te voorkomen en op te lossen. Daarbij wordt door de persoon zelf een meer effectieve strategie bedacht, waardoor informatie voor altijd goed in het langetermijngeheugen wordt opgeslagen.

MatriXleerplein online leerprobemen en een vol hoofd oplossen

Ook krijg je alle kennis krijgen om anderen (en jezelf) te helpen om rust in het hoofd te krijgen. ‘Hoofd Opruimen’ is een krachtige tool om mentale problemen te voorkomen of op te lossen, zoals stress, boosheid, onzekerheid. Het is effectief bij zowel leerlingen, medewerkers in een organisatie en jezelf. Voor rust, overzicht en zelfvertrouwen.

Deze trainingen volg je gewoon achter je laptop of telefoon. Gewoon thuis, op school of waar je wilt (maximaal 30 minuten per training).

Kies de doelgroep die bij jou past: