MatriXleerplein – Zelf en in je eigen tijd gedoe tussen de oren aanpakken

In het MatriXleerplein vind je verschillende korte online instructievideo’s om in korte tijd meer rust in het hoofd te krijgen. Geschikt om beter te leren én om beter te functioneren zonder stress of een burn-out. 

“Uiteindelijk heeft hij glansrijk zijn diploma gehaald”

Een van mijn eerste ervaringen was met een leerling uit havo-4. Zijn ouders waren bijna radeloos. Zij hadden hem al op veel getest, maar konden niet achterhalen waarom zijn potentie maar niet tot volledige wasdom kwam. De ene onvoldoende volgde de andere op. Hij heeft zijn hoofd opgeruimd, ik was onder de indruk van hoe nauwgezet hij kon uitleggen hoe het werkte in zijn hoofd. Na die ene sessie ging het steeds beter met hem, en uiteindelijk heeft hij glansrijk zijn diploma gehaald. Toen ik hem vroeg wat er met hem gebeurd was, keek hij mij aan en zei ‘ik heb besloten dat ik school leuk vind’. Een geweldig voorbeeld van zelf de regie nemen.

Your Content Goes Here, Teamleider bij De Theater havo/vwo en MatriXtrainer

De oplossing voor problemen met:

1. Problemen met informatie onthouden
● Taal (alfabet, nieuwe woorden, moeilijke woorden)
● Rekenen (tafels, getallen 0-100, grote getallen, splitsingen)
● Klokkijken & Kalender (analoge klok, digitale klok, maanden, dagen)

2. (Werk)stress door een vol hoofd
● 
Onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen
● Managers of werknemers

Problemen met informatie onthouden en meer rust in het hoofd

Met behulp van de MatriXmethode heb je een krachtige tool in handen die je altijd, waar en wanneer dan ook, kunt toepassen. Met deze bewezen aanpak wordt informatie opgenomenverwerkt, opgeslagen en gebruikt op de eigen manier. Met blijvend resultaat. Zelfs als allerlei oplossingen al zijn geprobeerd, zonder blijvend succes.

MatriXleerplein online leerprobemen en een vol hoofd oplossen

Het hoofd opruimen met de MatriXmethode is een hele krachtige tool om (meer) problemen op te lossen en ander gedoe tussen de oren te voorkomen. Zoals stress, boosheid of onzekerheid. Dit is een effectieve manier die door leerlingen, onderwijsprofessionals, ouders en managers/medewerkers wordt gebruikt.

Deze trainingen kunnen thuis, op school, op vakantie of waar dan ook gevolgd worden (maximaal 30 minuten duurt een training).

Kies de doelgroep die bij jou past: