De missing tool voor alle professionals in de zorg

Als professional in de zorg heb je van die momenten waarop je zou willen dat je met één techniek alle mentale problemen van je zorgvragers op kon lossen. Een tool waarmee je emotionele problemen, angsten, psychosomatische klachten, PTSS, trauma’s en stress snel en effectief aan kunt pakken.   

Op zo’n moment heb je behoefte aan een tool waarmee je direct elk mentaal probleem oplost.

De MatriXmethode is deze tool.

Met deze effectieve gesprekstechniek neutraliseer je de belevingsstrategie van je zorgvrager. De belevingsstrategie bepaalt hoe de zorgvrager zijn probleem ervaart. Zodra de zorgvrager zich hiervan bewust is, kan hij de strategie vervangen door een meer effectieve strategie. Eentje die naadloos bij hem past en waarmee het probleem opgelost is. Voor altijd. En het mooie is dat de zorgvrager niets over de inhoud van het probleem hoeft te vertellen, het gaat immers om de beleving ervan.

“De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los”

WAUW, ik ben enorm onder de indruk. Deze methode maakt er een prachtig en tegelijkertijd eenvoudig geheel van. De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los, ik word super enthousiast en ga uitzoeken welke bijscholingscursus het beste bij me past.

Annemieke Beukenkamp, Onderwijsprofessional

Lees het digiboek en ontdek hoe elke professional in de zorg op elk moment elk mentaal probleem kan oplossen:

  • snel te leren
  • eenvoudig toepasbaar
  • aansluitend op de eigen behandelmethode
  • zorgvrager hoeft de inhoud van het (emotionele) probleem niet te delen
  • blijvend effect
  • bewezen methode

De MatriXmethode is de missing tool voor professionals op hbo-niveau die werkzaam zijn als arts, bedrijfsarts, tandarts, verpleegkundige, verpleegkundig specialist, ambulancepersoneel, mondhygiëniste en ARBO-zorgdeskundige.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen methode.