Mentale problemen snel en blijvend oplossen in de zorg (GGZ)

Je werkt in de zorg (zoals de geestelijke gezondheidszorg) waarbij je cliënt of patiënt tegen mentale blokkades oplopen.

Het traject en protocol is arbeidsintensief en duurt lang, maar levert (te) weinig op bij het oplossen van mentale problemen. Zoals (paranoïde) angsten, PTSS, trauma’s, agressie, een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen.

Herken je dat?

Ontdek dan de interventietechniek die je werk 25% effectiever maakt in slechts één tot twee sessies.

Digiboek MatriXmethode voor professionals in de GGZ

De praktische, bewezen tool staat voor je klaar: de MatriXmethode

Want hoe zou het zijn als er niet over het probleem gepraat hoeft te worden? En er geen dossier bijgehouden wordt, verplichte vervolgafspraken overbodig zijn en de persoon al na één sessie van het probleem af is? En de krachtige EHBO-tool altijd inzetbaar is, zelfs telefonisch?

Met deze effectieve interventietechniek ontdekt de persoon zelf de eigen oplossing voor het mentale probleem. Gegarandeerd met blijvend resultaat.

“Met deze methode hoeven patiënten niet te praten”

Binnen mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige werk ik met patiënten die langdurige in zorg zijn en verblijven in de instelling. Veel patiënten hebben een traumatisch verleden waar nauwelijks aandacht voor is. Er is veel bezuinigd binnen de psychiatrie. 

Aan iedereen die in de zorg werkt, beveel ik deze gesprekstechniek aan. We staan vaak onder tijdsdruk en patiënten hebben vaak ook geen zin om oude trauma’s naar boven te halen, terwijl ze er vaak wel last van hebben. Met deze methode hoeven patiënten niet te praten wordt in korte tijd de triggers van het probleem af gehaald, waardoor ze er minder last van hebben.

Foto Elise Bouman die de MatriXmethode toepastElise Bouman, Psychiatrisch verpleegkundige bij GGZ Centraal en MatriXprofessional

Ontdek hoe je elk mentaal probleem in de zorg (GGZ) opgelost:

✔️ Al binnen 5 dagen professioneel toe te passen
✔️ Vaak is slechts één MatriXsessie voldoende
✔️ Toe te passen op locatie én telefonisch
✔️ Voor IQ- en EQ-vraagstukken
✔️ Je wordt nooit belast met de probleemverhalen
✔️ Bewezen aanpak door duizenden succesverhalen die te mooi lijken om waar te zijn

De MatriXmethode is de missing tool voor professionals op hbo-niveau die werkzaam zijn, bijvoorbeeld POH-GGZ-medewerkers, SPV-ers, psychiaters, psychologen en gedragswetenschappers.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen methode.

Digiboek MatriXmethode voor professionals in de GGZ

Al méér dan 7500 keer met een glimlach bekeken.