De missing tool voor alle professionals in de zorg

Als professional in de geestelijke gezondheidszorg heb je van die momenten waarop je zou willen dat je met één techniek gedoe tussen de oren oplost én voorkomt. Zonder belast te worden met de probleemverhalen.

Een tool waarmee je emotionele problemen, angsten, psychosomatische klachten, PTSS, trauma’s en stress snel en effectief aan kunt pakken. Meteen, zonder wachtlijst, protocollen of andere tijdrovende werkzaamheden.

De MatriXmethode is deze tool.

Met deze effectieve gesprekstechniek neutraliseer je de belevingsstrategie van je zorgvrager. De belevingsstrategie bepaalt hoe de zorgvrager zijn probleem ervaart. Zodra de zorgvrager zich hiervan bewust is, kan hij de strategie vervangen door een meer effectieve strategie. Eentje die naadloos bij hem past en waarmee het probleem opgelost is. Voor altijd. En het mooie is dat de zorgvrager niets over de inhoud van het probleem hoeft te vertellen, het gaat immers om de beleving ervan.

“De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los”

WAUW, ik ben enorm onder de indruk. Deze methode maakt er een prachtig en tegelijkertijd eenvoudig geheel van. De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los, ik word super enthousiast en ga uitzoeken welke bijscholingscursus het beste bij me past.

Annemieke Beukenkamp, Onderwijsprofessional

Ontdek hoe elke professional in de zorg op elk moment elk mentaal probleem kan oplossen:

✔️ Al binnen 5 dagen professioneel toe te passen
✔️ Vaak is slechts één MatriXgesprek voldoende
✔️ Toe te passen op locatie én telefonisch
✔️ Voor IQ- en EQ-vraagstukken
✔️ Je wordt nooit belast met de probleemverhalen
✔️ Bewezen aanpak door duizenden succesverhalen die te mooi lijken om waar te zijn

De MatriXmethode is de missing tool voor professionals op hbo-niveau die werkzaam zijn, bijvoorbeeld POH-GGZ-medewerkers, SPV-ers, psychiaters, psychologen en gedragswetenschappers.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen methode.

Digiboek Zorg

Al méér dan 17.348 keer gedownload