De manier om je medewerkers veerkrachtig en vitaal te houden

Het is een flinke klus om je medewerkers mentaal vitaal te houden! Iedereen heeft wel eens last van stress, een overvol hoofd, slaapproblemen of zit niet goed in z’n vel. Soms leiden onverwerkte emoties, psychosomatische klachten of spanningen binnen een team tot disfunctioneren of in het ergste geval tot een burn-out. Met ziekteverzuim en een negatieve werksfeer als mogelijk gevolg.

Was er maar een tool om dergelijke mentale problemen snel en voor altijd op te lossen.

De MatriXmethode is deze tool.

Digiboek Organisatie MatriXmethode

Met deze effectieve gesprekstechniek ga je in op de belevingsstrategie van je medewerker en neutraliseert deze. Hierdoor verdwijnt de blokkade en wordt elk mentaal probleem opgelost. Blijvend. Zonder dat je medewerker over de inhoud van zijn probleem hoeft te vertellen. Het gaat namelijk niet om het aanpakken van de inhoud, maar van de strategie die het mentale probleem in stand houdt.

“De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los”

WAUW, ik ben enorm onder de indruk. Deze methode maakt er een prachtig en tegelijkertijd eenvoudig geheel van. De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los, ik word super enthousiast en ga uitzoeken welke bijscholingscursus het beste bij me past.

Annemieke Beukenkamp, Onderwijsprofessional

Lees het digiboek en ontdek hoe elke professional in organisaties de MatriXmethode kan gebruiken aanvullend op de eigen methode:

✔️ Al binnen 5 dagen professioneel toe te passen
✔️ Vaak is slechts één MatriXgesprek voldoende
✔️ Toe te passen op locatie én telefonisch
✔️ Voor IQ- en EQ-vraagstukken
✔️ Je wordt nooit belast met de probleemverhalen
✔️ Bewezen aanpak door duizenden succesverhalen die te mooi lijken om waar te zijn

De MatriXmethode is de tool voor professionals op hbo-niveau zoals HR-managers, personeelsfunctionarissen, vertrouwenspersonen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, managers, bedrijfsartsen, arbo-consulenten, psychologen en bedrijfscoaches.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen gesprekstechniek.

Ontvang het digiboek Organisaties

Al méér dan 7500+ keer aangevraagd.