Verlaag het ziekteverzuim en ontvang het digiboek 

Heeft je medewerker last van bijvoorbeeld stress, een vol hoofd, een angst, trauma of slaapprobleem? Zit daardoor iemand niet goed in zijn of haar vel en kost dat veel tijd en geld? Vaak zorgen mentale belemmeringen tot spanningen binnen een team of een burn-out, waarbij het ziekteverzuim oploopt en er een negatieve werksfeer ontstaat

Herken je dat?

Gelukkig is er een praktisch bewezen manier waarmee het ziekteverzuim met 25% afneemt door slechts één tot twee gesprekken.

Digiboek Organisatie MatriXmethode

De MatriXmethode is deze tool.

Met deze effectieve gesprekstechniek ga je in op de belevingsstrategie van je medewerker en neutraliseert deze. Hierdoor verdwijnt de blokkade en wordt elk mentaal probleem opgelost. Blijvend. Zonder dat je medewerker over de inhoud van zijn probleem hoeft te vertellen.

“Binnen 5-10 jaar is de MatriXmethode gemeengoed”

Het is een geweldige methode om bijv angsten aan te pakken, maar ook kan gedacht worden aan het behandelen van traumata als oa PTSS. Duizenden mensen hebben hier al van kunnen profiteren. Het is wonderlijk waarom de gevestigde orde nu pas aan deze methode aan het snuffelen is. Ik heb van Ingrid begrepen dat huisartsen de methodiek inzetten voor het behandelen van hun patiënten. Veel fysieke klachten zijn psychosomatisch en kunnen met deze methode verholpen worden. Hoe mooi is dat?!

Ik ga ervan uit dat binnen 5-10 jaar de MatriXmethode gewoon gemeengoed is geworden. Het is een mooie, praktische, doeltreffende en korte methodiek die voor veel problematiek/klachten inzetbaar is. Hoe eenvoudig kan het zijn om een oplossing te hebben gevonden.

Mieke van Maanen, Coach, Psycholoog, Trainer en Spreker

Ontdek hoe elke professional in organisaties de MatriXmethode kan gebruiken aanvullend op de eigen methode:

✔️ Al binnen 5 dagen professioneel toe te passen
✔️ Vaak is slechts één MatriXgesprek voldoende
✔️ Toe te passen op locatie én telefonisch
✔️ Voor IQ- en EQ-vraagstukken
✔️ Je wordt nooit belast met de probleemverhalen
✔️ Bewezen aanpak door duizenden succesverhalen die te mooi lijken om waar te zijn

De MatriXmethode is de tool voor professionals op hbo-niveau zoals HR-managers, personeelsfunctionarissen, vertrouwenspersonen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, managers, bedrijfsartsen, arbo-consulenten, psychologen en bedrijfscoaches.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen gesprekstechniek.

Digiboek Organisatie MatriXmethode

Al méér dan 7500+ keer aangevraagd.